Resa med barn

Åldersspannet för att räknas som barn är 2–11 år. När man fyllt 12 men inte 18 år räknas man som ungdom. Ålder beräknas vid hemresa. Vid inbokning av barn som fyller år under resan skriver du i den nya, högre, åldern vid bokning av resan. Åldern beräknas utifrån hemresan för att säkerställa att hela resan/flygtransporten kan genomföras.

Att resa med barn är både kul och inspirerande. Innan det bär iväg kan det ändå vara bra att ta del av lite tips och råd som kan göra resan roligare och bekvämare för såväl vuxen som barn.

Våra bästa familjehotell TUI Blue For Families och Blue Star välkomnar hela familjen med aktiviteter för alla åldrar.

TUI Blue For Families finns våra populära barnklubbar. Endast Baby Club behöver förbokas mot kostnad hemifrån. Övriga klubbar är kostnadsfria utan förbokning. För barn upp till 11 år finns olika sorters kvällsevenemang mot extra kostnad med skandinaviska eller engelsktalande ledare. Som ger barnen en rolig stund samtidigt som föräldrarna får några timmar på egen hand.
Du kan läsa mer under respektive hotell samt under TUI Blue For Families

Klubbar på TUI Blue For Families

  • Baby Club upp till 3 år
  • Bamse Club för 3–5-åringar
  • @611 för 6–11-åringar
  • The Hangout för 12–15-åringar.

Blue Star
På våra Blue Star-hotell hälsar Bamse på och varje dag anordnas aktiviteter och lekar, som till exempel tennisturnering, fotbollsmatcher, rundpingis och vattenlekar, för de som vill.

Internationell barnklubb
Det finns hotell som erbjuder en egen barnklubb. Barnklubbarna är internationella, oftast med engelsktalande personal. Vi som researrangör ansvarar inte för tider eller aktiviteter som genomförs i barnklubben. Vi reserverar oss även för ändringar eller om aktiviteter i barnklubben ställs in på grund av för få barn.

Inspiration Resa med barn