Resor
till
Gran Canaria

Pris från

...

Våra hotell

175 st

Prisnivå

Prisexempel från Playa del Ingles
 • Pizzaca 80:-
 • 1,5 liter vattenca 6:-

Fakta

Visa all fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsskillnad- 1 timme
 • HuvudstadMadrid
 • SpråkSpanska
 • Folkmängdca 840 000

Resor till Gran Canaria

Las Palmas.

Med oss på TUI kan du resa till Gran Canaria året runt. Till stränder, tapasrestauranger och shoppinggallerior. Men också till gröna berg med vingårdar och vandringsleder. Du kan välja boende som TUI Blue Bahia Feliz med barnklubbar och populära RIU-hotell.

Nya Kanarieöarna

Stränderna, stämningen och det solsäkra klimatet gör att vi älskar att resa till Gran Canaria. Hela tiden förnyas utbudet med nya spahotell, shoppingarkader, vattenland, beach clubs och tapasrestauranger.

Avkoppling, upplevelser och golf

Tonvikten för din egen resa till Gran Canaria bestämmer du när du väljer resmål och hotell. Här finns allt från rofyllda hamnbyar till färgstarka badorter och storstaden Las Palmas. Dessutom är Gran Canaria ett av Europas främsta mål för golfresor, särskilt under vinterhalvåret.

Resmål på Gran Canaria

Under länkarna läser du mer om Gran Canarias stränder, semesterutbud och bästa hotell.

ÅRET RUNT KAN DU VÄLJA:

 • Bahia Feliz – vår ”egen” by med TUI Blue för den bästa familjesemestern
 • Maspalomas – med populära hotell nära havet och sanddynerna
 • Playa Taurito – här finns både Splash-hotell med vattenland och TUI Blue enbart för vuxna
 • Las Meloneras – med femstjärniga spahotell, RIU och familjevänligt Blue Star
 • Puerto Rico – klassiskt charterresmål med vita lägenhetshotell
 • Amadores – litet och rofyllt vid en av öns finaste stränder
 • Playa del Ingles – med nöjesliv och bungalowhotell vid en lång strand
 • Las Palmas – öns huvudstad med strand, shopping och kultur
 • Puerto de Mogan – idyllisk hamnby med bilfria gränder

DESSUTOM UNDER VINTERHALVÅRET:

 • San Agustin – stillsam trädgårdsstad med två stränder
 • Arguineguin – med fiskeläge och marknad nära Anfistranden
 • Playa del Cura – litet och avstressande nära Puerto Rico

Vi bjuder dig på covid-19 test

När du ska resa med oss till Gran Canaria så bjuder vi på TUI dig på det covid-19 test som numera behövs i samband med att du checkar in på ditt hotell. Läs mer om hur du går tillväga här.

Våra resmål på Gran Canaria

Bahia Feliz

Bahia Feliz

6 hotell
Från
Vår egen ort på Gran Canarias sydöstra kust. Här kan du välja bland flera familjevänliga hotell i olika kategorier som TUI Blue For Families och Familjefynd.
Playa del Inglés

Playa del Inglés

51 hotell
Från
Gran Canarias första stora badresmål på den solsäkra sydkusten. Här finns massor att välja på vare sig du söker shopping, restauranger, nöjesliv eller långa sandstränder.
Las Meloneras

Las Meloneras

7 hotell
Från
Ett modernt formgivet resmål på Gran Canarias sydkust, nära Maspalomas sanddyner. Här finns femstjärniga spahotell, RIU-hotell och familjevänliga Cay Beach Meloneras.
Puerto Rico

Puerto Rico

41 hotell
Från
Ett klassiskt charterresmål med strand och yachthamn i en dalgång. Här kan du välja mellan allt från små prisvärda lägenhetshotell till storfavoriten Revoli Playa.
Las Palmas

Las Palmas

13 hotell
Från
Kombinera sol och bad med storstadspuls och kultur. Las Palmas lockar med allt från konserter och museer till tapasbarer, shopping och en tre kilometer lång strand.
San Agustin

San Agustin

12 hotell
Från
Mellanstort resmål med mycket grönska, två långgrunda stränder, många lägenhetshotell, gott om restauranger och småbutiker men ändå en skönt avstressande atmosfär.
Playa Taurito

Playa Taurito

5 hotell
Från
Trivsam grannby till Puerto de Mogán med strand, fräscha All Inclusive-hotell och en stor vattenpark mitt i byn. Dit har du fri entré om du väljer ett av Splash-hotellen.
Puerto de Mogán

Puerto de Mogán

7 hotell
Från
Blomsterprydda gränder, vita hus och en mysig småbåtshamn får denna småstad att se ut som tagen direkt ur ett vykort. Med oss på TUI kan du välja att bo mitt i hamnen.
Arguineguin

Arguineguin

6 hotell
Från
Behagligt resmål på den solsäkra sydkusten. Du kan bo i det genuina gamla fiskeläget Arguineguin eller närmare den kända Anfistranden med sin ljusa importerade sand.
Amadores

Amadores

7 hotell
Från
Varva ner på en av öns finaste stränder av ljus finkornig sand i en skyddad bukt. Här finns många mysiga lägenhetshotell och en gångväg utmed havet leder till Puerto Rico.
Playa del Cura

Playa del Cura

4 hotell
Från
En småskalig och harmonisk ort på den solsäkra sydvästra kusten. Här går du ner i varv nära stranden, med det större grannresmålet Puerto Rico inom bekvämt räckhåll.
Maspalomas

Maspalomas

16 hotell
Från
Ett behagligt resmål med långa alléer av palmer längst söderut på ön. Nära strand, golfbana och de berömda sanddynerna kan du välja mellan hotell för både par och familjer.
Visa alla (12)

Gran Canaria: Tips & Inspiration

Guide till Gran Canarias bästa stränder

Preppa inför din sol-och-bad-resa till Gran Canaria med vår strandguide. Ön har stränder som skiftar i guld, vulkanstränder och stränder med vit korallsand. Partyplayor, surfingparadis och lugna stränder där barnen kan leka i vattenbrynet. Du kan bada mitt i Las Palmas eller leta dig fram till en gömd vik bland klipporna. Häng med på jakt efter just din favoritstrand.
Eva S Eva S

En matresa i Las Palmas

Mercado de Vegueta i Las Palmas började som en öppen handelsplats 1787. Eller som marknadens meste och färgstarkaste frukthandlare José Quintana uttrycker det: ”Min familj har sålt frukt här sen innan det ens var en marknad. Bara några åsnor, vagnar och våra varor.” Idag är saluhallen, som uppfördes 1858, ett självklart inslag på Gran Canaria-resan för den matintresserade och en grogrund för både det lokala och traditionella, såväl som nya initiativ.
Jakob R Jakob R

Vandring på Gran Canaria – nya upplevelser på Kanarieöarna

Upptäck en annan sida av den populära Kanarieön genom att bege dig ut och vandra på Gran Canaria. Med lite planering och en bra karta kan du enkelt fixa din egen vandringsresa eller en annorlunda dagsutflykt. Du kommer få upptäcka orörd natur, skiftande landskap och storslagna vyer. När man vandrar på här märker man verkligen att ön har flera olika klimatzoner. På en och samma vandring kan du få uppleva både subtropisk värme, skogar, raviner och alp-liknande bergsområden.
Emily G. Emily G.