Hotell på Mallorca

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Mallorca. Vi har valt de bästa hotellen som Mallorca har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen på Mallorca

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet på Mallorca är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera i listan och hitta det bästa hotellet på Mallorca efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, ett lyxigt spahotell eller kanske letar efter ett bekvämt All Inclusive-hotell på Mallorca.

Familjehotell på Mallorca

Mallorca är ett perfekt resmål för dig som reser med barn. Här finns sol, bad och nöjen så att vistelsen blir skön och rolig för hela familjen. Spana in våra hotell Blue Star Viva Blue och Blue Star Paraiso de Alcudia som båda är familjevänliga boende.

Bästa hotellen för vuxna på Mallorca

Är du istället på jakt efter ett vuxenhotell på Mallorca kan vi rekommendera TUI Blue Rocador, ett lugnt hotell för dig som reser utan barn. Lägsta åldersgräns för att bo på hotellet är 16 år.

Hotell med vattenland på Mallorca

Vattenland är roligt för både stora och små, många timmar kan spenderas med lek och bus i vattnet! På Mallorca ligger Globales Bouganvilla som är ett Splash-hotell med vattenrutschkanor för alla åldrar.

Billigaste hotellen på Mallorca

Är du ute efter en prisvärd semester på Mallorca kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »