Resor
till
Maldiverna

Pris från

...

Våra hotell

15 st

Prisnivå

Prisexemplen avser Ari Atoll
 • Pizzaca 115:-
 • 1,5 liter vattenca 35:-

Fakta

Visa all fakta
 • ValutaRufiyaa (MVR)
 • Tidsskillnad+4 timmar
 • HuvudstadMalé
 • SpråkDivehi
 • Folkmängd417 492

Resor till Maldiverna

Res till Maldiverna om du vill uppleva en tropisk drömvärld med turkosa laguner, vajande kokospalmer och nästan overkligt vita stränder. På våra hotellöar lever du ett bortskämt barfotaliv med modernt designade faciliteter, sportmöjligheter, spa, pooler, snorkling och högklassiga restauranger. Inte konstigt att många väljer Maldiverna för sin bröllopsresa.

Ett land av korall

På kartan ser Maldiverna ut som pyttesmå kaksmulor på en blå duk. Allt land är skapat av korallbildningar på en vulkanisk havsrygg och landets högsta punkt ligger bara drygt två meter över havet. Barriärrev skyddar öarna från vågor och bildar laguner med världens kanske bästa förutsättningar för snorkling.

Så här går det till

Du reser till Maldiverna med reguljärflyg som landar på den särskilda flygplatsön intill landets huvudstad Male’. Därifrån tas du till din paradisö med sjöflygplan eller båt, beroende på avstånd. Vi har valt ut resorthotell i olika storlekar och prislägen, så att du lätt kan hitta något som passar dig.

Välj mellan flera ögrupper

Under länkarna läser du mer om de olika atollerna och hotellöarna.

 • Ari Atoll – välj mellan tre olika hotellöar med allt från prisvärda bungalower till femstjärniga hotell
 • Lhaviyani Atoll – bo på Kuredu Island Resort & Spa med tre kilometer av vita stränder och en liten golfbana
 • North Male Atoll – vårt hotell ligger på en paradisö, nära nog för dagsutflykter till huvudstaden Male’
 • Gaafu Alifu Atoll – träning, hälsa, god mat och relax är fokus på vårt koncepthotell Robinson Club Maldives
 • Raa Atoll – med dussintals orörda snorklingsrev och ett ayurveda-spa
 • Noonu Atoll – här får du en paradissemester med träning, fräsch mat och vita stränder på vårt koncepthotell Robinson Club Noonu
 • Haa Dhaalu Atoll – för dig som vill bo på ett eco-hotell som bryr sig extra mycket om miljön och den lokala kulturen
 • South Male Atoll – ligger centralt i Maldivernas övärld. Här kan du välja vårt prisvärda och harmoniska All Inclusive-hotell Adaaran Club Rannalhi.

Kombinera med Sri Lanka!

Under vinterns högsäsong har du även chansen att boka det ultimata reseäventyret i form av en kombinationsresa Sri Lanka–Maldiverna. Du flyger då nonstop med Dreamliner till Sri Lanka och tillbringar den första veckan där. Så reser du vidare till Maldiverna – som bara ligger en dryg timmes flygresa bort – och tillbringar sex hotellnätter där, innan du återvänder till Sri Lanka för en sista hotellnatt och hemfärd med Dreamliner. Läs mer om kombinationsresan här »

Våra resmål

Gaafu Alifu Atoll

Gaafu Alifu Atoll

1 hotell
Från
En paradisö med kritvita stränder, turkost hav och vårt livsstilshotell Robinson Club Maldives, där du hittar allt du kan önska av sport, yoga, spa och god mat.
Meemu Atoll

Meemu Atoll

0 hotell
Från
En av Maldivernas hemligaste atoller med fantastisk dykning och snorkling. Varvat med skön avkoppling på hotellresorten.
Ari Atoll

Ari Atoll

4 hotell
Från
En av de största ögrupperna rakt väster om flygplatsön. Där kan du välja mellan fyra olika hotellöar med en standard som sträcker sig från prisvärd mellanklass till lyx.
Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atoll

2 hotell
Från
Ett av våra mest populära hotell i Maldiverna, Kuredu Island Resort & Spa, blir här ditt semesterparadis. Ön har tre kilometer av vita stränder och en 6-håls golfbana.
North Male Atoll

North Male Atoll

3 hotell
Från
Maldivernas centrala atoll där huvudstaden Male' ligger. Här kan du välja mellan flera fina hotell på små paradisöar inom räckhåll för dagsutflykter till huvudstaden.
Raa Atoll

Raa Atoll

2 hotell
Från
Hotellön Meedhupparu inramas av kritvita stränder, turkosblå laguner och ett cirkelformat snorklingsrev. Du kan koppla av med ayurveda och balinesisk aromaterapi.
Haa Dhaalu atoll

Haa Dhaalu atoll

1 hotell
Från
Något av det mest genuina du kan uppleva i Maldiverna. Här bor du på The Barefoot Eco Hotel där snorkling och strandliv kan varieras med cykelturer till en liten fiskeby.
Noonu Atoll

Noonu Atoll

1 hotell
Från
Atoll långt upp i den norra arkipelagen, du får transfer med sjöflygplan till den paradisiska lilla hotellön Orivaru och vårt exklusiva livsstilshotell Robinson Club Noonu.
Nyhet
South Male Atoll

South Male Atoll

1 hotell
Från
Centralt belägen atoll bara 45 minuters båtresa från flygplatsen och huvudstaden Male’. På sin egen lilla paradisö väntar här ett prisvärt All Inclusive-hotell.
Visa alla (9)

Restyper i Maldiverna

Rekommenderade hotell - Maldiverna