E-biljetter och bokningsbekräftelse

E-biljett - skriv ut biljetten själv

Slipp biljettavgiften - välj att själv skriva ut charterbiljetten på tui.se under fliken "Min Sida". Namn på biljetten måste vara korrekt stavat och överenstämma med uppgifterna i passet. Biljetten är personlig, är att betrakta som en värdehandling och den skall tas med på resan. Biljetten är nödvändig för resans genomförande.

Hemskickad biljett

Önskar du få din charterbiljett hemskickad tillkommer en biljettavgift på 150:- per bokning. Se resevillkoren punkt 1.5.1. Biljetten är personlig, är att betrakta som en värdehandling och den skall tas med på resan. Biljetten är nödvändig för resans genomförande.

Bokningsbekräftelse

Observera att bokningsbekräftelse enbart är en bekräftelse på vad du bokat. Den kan inte användas som biljett.

Mindre än 25 dagar kvar till avresa

När det är mindre än 25 dagar kvar till avresan och din resa är fullt betald kan du själv skriva ut din biljett. Du skriver ut genom att logga in på tui.se "Min Sida".

Kontrollera bokningsbekräftelse och biljett noga så att eventuella fel eller oklarheter kan redas ut och rättas till före avresan. Biljetten gäller endast tillsammans med kvitto eller annat bevis på betalning. Samtliga priser är per person.

Information på biljetten

På biljetten finns, förutom beskrivning av vad du beställt, även den gällande tidtabellen och vilken terminal flyget går från (gäller Arlanda och Kastrup). Notera dock att angivna avrese- och hemresetider alltid är att betrakta som preliminära fram till 20 dagar före avresan. Hemresetiderna från resmålet kan förändras under din semester. Du är själv ansvarig för att kontrollera avresetiden till och från resmålet. Eventuella önskemål i biljetten kan inte garanteras.

Reslängd

Räknas från och med avresedag till och med hemkomstdag.Detta gäller även när en resa startar på kvällen och/eller återkommer på morgonen. Angiven reslängd omfattar därför inte alltid hela dagar.

Personlig värdehandling

Kom ihåg att meddela oss eventuell ändrad adress eller telefonnummer under denna period. Din biljett är en personlig värdehandling som du måste bevara under hela resan. Fyll i alla namn enligt pass, det är viktigt att namnet i biljetten överensstämmer med uppgifterna i ditt pass. Du kan nekas ombordstigning/inresa om inte uppgifterna stämmer, beroende på flygbolag och typ av resa.