Resor
till
Korfu

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Prisexempel från Korfu stad
 • Enkel middagca 200:-
 • 1 liter vattenca 5:-

Fakta

Visa all fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsskillnad+1 timme
 • HuvudstadAten
 • SpråkGrekiska
 • Folkmängd10 750 000

Resor till Korfu

Korfu

Grönska och skönhet är Korfus signatur. Tänk kullar och berg med doftande pinjeskogar, silvriga olivträd och blommande buskar. Men också en kust med ett pärlband av byar, badorter och fina stränder. Plus charmiga Korfu stad där kulturhistoria och folkliv möts.

Italienska influenser

Korfu hör till de joniska öarna väster om grekiska fastlandet. Att man haft täta kontakter med Italien märks på både matkultur och arkitektur. Till exempel har husen lutande tegeltak i stället för de typiskt platta grekiska taken. Och fasaderna är inte vita, utan putsade i ljusa pastellfärger som persikogult, rosa och ljusblått.

Staden som är ett världsarv

Du kan välja mellan hotell från TUI Blue For Two för vuxna utan barn till trivsamma lägenhetshotell i kategorin Litet och familjärt. Eller TUI Blue For Families med barnklubbar, fitnesspass och prisvärd All Inclusive. Var du än bor ska du inte missa att besöka Korfu stad, som med sina hamnkvarter, venetianska borgar och romantiska gränder är något helt unikt. Unesco har fattat det och tagit med hela den gamla stadskärnan på sin lista över mänsklighetens världsarv.

Välj ett resmål!

Klicka på länkarna, så får du läsa mer om Korfus stränder, semesterutbud och bästa hotell.

 • Korfu stad – småstad med hög mysfaktor, shopping, restauranger och vårt TUI Blue For Families
 • Nissaki – rofylld strandby med klapperstensstrand, vandringsleder och ett TUI Blue-hotell för vuxna utan barn
 • Ermones – en lika fridfull by på västkusten, där vårt femstjärniga TUI Blue For Two ligger direkt vid stranden
 • Gouvia – en av öns färgstarkaste badorter med allt från vattensport till restauranger, shopping och kvällsnöjen
 • Dassia – mellanstor badort med lång strand i bukten norr om Korfu stad
 • Agios Ioannis – stillsam bergsby där du hittar vårt Splash-hotell med gigantisk vattenpark
 • Aharavi – allsidigt resmål på nordkusten, vid en av Korfus längsta stränder
 • Moraitika – trivsam badort med stränder, småbutiker, restauranger och en charmig gammal bydel
 • Agios Ioannis Peristeron – stillsam by med lång strand och naturskönt läge vid foten av gröna sluttningar

Boka en kryssning till Korfu

Med TUI kan du även kryssa till Korfu. Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. Upptäck mångfalden den grekiska övärlden har att bjuda på. Öarna bär på en enastående historia och kultur. Antikt möter nytt och vackra stränder ligger vid sidan av anrika städer. Korfu har några av Greklands vackraste stränder och en nästan tropisk natur. Missa inte att besöka Korfu stad med sin gamla stadskärna och sina fort. Här kan du se alla TUIs kryssningar i Medelhavet.

Våra resmål på Korfu

Moraitika

Moraitika

0 hotell
Från
Trivsam badort på sydöstra Korfu. Här kan du koppla av behagligt nära stränder, småbutiker, restauranger och gamla Moraitikas charmiga gränder högre upp på kullen.
Korfu stad

Korfu stad

0 hotell
Från
Den lilla storstaden som är Korfus självklara drottning, fylld av charm, kulturhistoria, shopping, restauranger och vacker arkitektur. Här finns vårt familjevänliga TUI Blue Kerkyra Golf, hotellet som är en upplevelse i sig.
Gouvia

Gouvia

0 hotell
Från
En av öns färgstarkaste badorter med ett lockande utbud av allt från vattensporter till restauranger, shopping och kvällsnöjen. Därtill finns hotell för alla smaker.
Aharavi

Aharavi

0 hotell
Från
Mångsidigt resmål med lång barnvänlig strand, restauranger, butiker och kvällsnöjen. Egentligen två resmål i ett, eftersom Aharavi är hopväxt med tvillingorten Roda.
Nissaki

Nissaki

0 hotell
Från
Rofyllt och lantligt resmål med lång strand nedanför gröna kullar på sydöstra Korfu. Direkt vid stranden ligger vårt parhotell TUI Blue Atlantica Nissaki Beach med All Inclusive.
Ermones

Ermones

0 hotell
Från
Ett rofyllt resmål i en bukt nedanför grönskande kullar med fruktodlingar och öns enda golfbana. Här ligger vårt femstjärniga TUI Blue For Two – designat för par.
Agios Ioannis

Agios Ioannis

0 hotell
Från
Semester för blötdjur – här bor du på vårt Splash-hotell i vattenparken Aqualand, med obegränsad tillgång till åkattraktionerna. Plus All Inclusive på hotellet.
Dassia

Dassia

0 hotell
Från
Trivsam badort med lång strand i bukten norr om Korfu stad. Du har grön natur inpå knutarna och kan bland annat välja ett All Inclusive-hotell med thalasso-spa.
Nyhet
Agios Ioannis Peristeron

Agios Ioannis Peristeron

0 hotell
Från
Fridfull pärla med fina stränder och naturskönt läge vid foten av gröna sluttningar. På vårt eleganta All Inclusive-hotell finns tennisbanor, flera pooler och mycket annat.
Visa alla (9)

Restyper på Korfu

Rekommenderade hotell - Korfu

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell på Korfu Visa alla hotell i Grekland