Vill du resa till värmen snabbt och billigt? Då är restresor med charter det bästa sättet, eller sista minuten-resor som det även kallas.

En sista minuten-resa innebär att du får flyg och hotell enkelt paketerat, oftast till väldigt förmånliga priser. På vissa av våra sista minuten-resor kan det ingå All Inclusive eller andra förmåner.

Alla våra sista minuten-resor ser du i listan nedan. Skynda att fynda!

Ps. Priset kan komma att förändras under tiden du bokar din resa i bokningsdialogen fram till dess att resan bokats.

Endast flyg
Vill du enbart boka flygstol utan hotell - klicka på knappen nedan.

Villkor

Listorna på sidan uppdateras var 15:e minut och utbudet du ser kan förändras eller ta slut innan sidan hunnit uppdateras. Uppdateringen kan även ske i samband med din bokning, då gäller det angivna priset i din gjorda bokning. Prisexempel avser per person, begränsat antal platser. Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg kan tillkomma. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Våra resevillkor
Det är viktigt att du tar del av våra resevillkor i samband med din bokning. Där finns det till exempel beskrivet vad du kan förvänta dig av en eventuellt ospecificerad resa och så vidare.

Visum
Eventuella visumkostnader är markerade på din i biljett.

Frivilliga tillval
Priserna i listorna är vårt lägsta pris från vald flygplats. Längre fram i din bokning kan du boka tillval till din flygresa som:

Vissa tillval går ej att boka nära avresan vilket då markeras med ”ej möjligt att boka/fulltecknat”.

Observera: Vid bokning av en tur och retur-resa är det inte möjligt att endast utnyttja din returresa. Resenärer som inte utnyttjar utresan blir då automatiskt avbokade och kan inte utnyttja hemresan. Likaså om resenär infinner sig för sent på flygplatsen eller på avtalad upphämtnings-avreseplats. Någon återbetalning av resans pris sker ej.