Unna dig semester på riktigt i sommar! På våra mest populära resmål som Grekland, Cypern, Spanien och Turkiet går de bästa rummen först. Därför gäller det att vara ute i god tid för att säkra platserna som just du vill ha.

Se även våra hållbarhetscertifierade hotell på våra mest populära destinationer.

Sommarresor med guldkant

Se sommarens bästa erbjudanden på swim up, All Inclusive och familjehotell. Boka idag och spara tusenlappar när du uppgraderar semestern på något av våra populära hotell och resmål.

Tips & inspiration

Hotell i Grekland där All Inclusive ingår

Att inte behöva oroa sig för att reskassan räcker till, ger verkligen en skön känsla under semestern. Så är det när du bokar ett All Inclusive-hotell, där både mat och dryck ingår. Här har vi samlat ihop några av våra bästa hotell i den grekiska övärlden där All Inclusive ingår. Välj mellan Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Johanna N Johanna N 2019-05-09

Bästa swim up-hotellen för barnsemestern

Ett härligt hotell med avkoppling och familjeaktiviteter lägger grunden för den perfekta semestern med barn. Du vaknar, utvilad och invirad i lakanen och sträcker på dig. Medelhavets salta dofter är kvar sedan igår när ni kom fram. Familjen är äntligen samlad på swim up-hotellet.
Carl J Carl J 2019-05-02

Våra kunders bästa hotelltips för familjen

Har du svårt att bestämma vilket familjehotell du ska välja? Läs vilka hotell våra kunder rekommenderar och vad de uppskattade bäst på just det hotellet.
Towe A Towe A 2019-05-14

Hotell på Cypern där All Inclusive ingår

Oliver, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtröror, bröd, kolgrillat kött… Det cypriotiska köket har influenser från hela Medelhavet och även Mellanöstern. Tänk dig att kunna frossa i dessa godsaker utan att behöva tänka på vad det kostar. Här vi tagit fram fem olika hotell på Cypern där All Inclusive ingår!
Marie L Marie L 2019-05-08

Mångsidiga Grekland - favoritöarna med något för alla

Njut av en härlig semester med sol, bad, god mat och mycket mer på de mångsidiga grekiska öarna i sommar. Res med direktflyg från flera avreseorter i Sverige och checka in på något av våra TUI Blue eller Blue Star-hotell.

Här är bästa tipsen för en lyckad familjesemester

Härliga dagar vid poolen, god mat och inga måsten. Barnklubbar, simskola, och aktiviteter för alla åldrar. På våra TUI Blue For Families-hotell är allting framtaget för en lyckad semester med hela familjen. Här är våra bästa erbjudanden för barnfamiljer.

*Villkor

Generella villkor
Eventuella prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell "upp-till-rabatt" gäller per bokning. Erbjudanden gäller nybokningar för charterpaket med flyg + hotell, ej endast flyg eller avresor med reguljärflyg om inte annat anges. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanj- och rabattkoder generellt
En kampanjkod anger du i sista steget när du bokar din resa, innan betalning, efter det rabatteras ditt pris. Rabatt med kampanjkod gäller även på resor med sänkta priser men kan inte kombineras med andra kampanj- och rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt.

Barnpris från 0:-

  • Priset gäller för ett barn mellan 2-11 år som sover i extrabädd, tillsammans med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rummet/lägenheten.
  • Priset gäller vid bokning av paketresa, hotell + charterflyg, med både 1 och 2-veckors reslängd.
  • Begänsat antal platser till detta pris.
  • För fler barnpriser i övriga perioder, se bokningsdialogen.

Res 2 veckor, betala bara för 1

  • Erbjudandet gäller endast nya bokningar under bokningsperioden 13 februari till 24 februari.
  • Erbjudandet gäller för avreseperiod 1 maj till 31 maj, på utvalda hotell.
  • Begränsat antal platser.

All Inclusive-erbjudanden

  • Gäller endast nybokningar av paketresor (med charter- eller reguljärflyg) till utvalda hotell.
  • Observera att rabatten redan är avdragen, priset du ser för All Inclusive i bokningsdialogen är det rabatterade priset.
  • Begränsat antal platser.