Unna dig semester på riktigt i sommar. Inga tider att passa. Ingen fundering över om det kommer att vara badläge eller inte. På våra populära resmål som Cypern, Grekland, Spanien, Italien, Kroatien, Turkiet m fl är det alltid badläge. Här har vi samlat våra bästa erbjudanden, hotelltips och inspiration - allt du behöver veta för den perfekta sommarsemestern!

Sensommarfynd - res i augusti & september

Förläng sommarkänslan och njut av lata dagar på stranden, ljumma kvällar och solvarmt hav ända in i september! Än finns det platser kvar till solen och sommarvärmen i augusti och september!

Sensommar på kundernas favorithotell

Ta semester på riktigt och upplev våra kunders favorithotell i Grekland och Cypern. Drömstränder, hav och läckra poolområden bara några steg från rummet. Och det är ingen slump att de tillhör välkända hotellkedjan Atlantica Hotels & Resorts!

All Inclusive-special - upp till 50% rabatt

Gå till dukat bord varje dag, slipp diskussioner om vart ni ska äta och njut av läckra bufféer. Boka idag och få rabatt på en riktigt bekväm semester. Se utvalda hotell med specialpris på All Incluisve i sommar!

Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.
Towe A Towe A 2019-06-10

Hotell på Cypern där All Inclusive ingår

Oliver, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtröror, bröd, kolgrillat kött… Det cypriotiska köket har influenser från hela Medelhavet och även Mellanöstern. Tänk dig att kunna frossa i dessa godsaker utan att behöva tänka på vad det kostar. Här vi tagit fram fem olika hotell på Cypern där All Inclusive ingår!
Marie L Marie L 2019-05-08

Hotell i Grekland där All Inclusive ingår

Att inte behöva oroa sig för att reskassan räcker till, ger verkligen en skön känsla under semestern. Så är det när du bokar ett All Inclusive-hotell, där både mat och dryck ingår. Här har vi samlat ihop några av våra bästa hotell i den grekiska övärlden där All Inclusive ingår. Välj mellan Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Johanna N Johanna N 2019-05-09

Guldkant på semestern med All Inclusive

När vi åker på semester vill vi gärna lämna vardagen där hemma. Då kan det vara riktigt skönt att sätta guldkant på semestern genom att boka All Inclusive och ha allt klart redan när planet lyfter – både mat och aktiviteter. Missuppfattningen att All Inclusive är tråkigt och likadant vart du än reser är just det – en missuppfattning.
Hanna P Hanna P 2019-03-20

Favoriterna Grekland och Cypern

Hotellfavoriter vid kristallklart Medelhav

Res till Cypern eller Grekland för sensommarsol och härliga ljumma bad i Medelhavet. Här har vi samlat våra bästa erbjudanden.

Inspiration och tips

Hotelltips för familjen

På våra TUI Family Life- och Blue Star-hotell är det lätt att hitta semesterkänslan, oavsett om du helst hänger vid poolen, i Bamseklubben eller under ett parasoll med en iskaffe. Här har vi samlat tips, erbjudanden och inspiration för en härlig sommarsemester på våra familjehotell.

8 familjehotell direkt vid stranden

TUI FAMILY LIFE-HOTELLEN har allt du kan önska för en semester med barn – från stora poolområden till barnklubbar, aktiviteter, restauranger och fitnesspass. Plus ovanligt bra lägen. Här tipsar vi om Family Life-hotell direkt vid fina stränder.
Astrid S Astrid S 2019-05-08

Bästa swim up-hotellen för barnsemestern

Ett härligt hotell med avkoppling och familjeaktiviteter lägger grunden för den perfekta semestern med barn. Du vaknar, utvilad och invirad i lakanen och sträcker på dig. Medelhavets salta dofter är kvar sedan igår när ni kom fram. Familjen är äntligen samlad på swim up-hotellet.
Carl J Carl J 2019-05-02

21 hotell – 21 upplevelser

Vi på TUI tycker om att berätta om allt som vi kan lova dig på våra TUI Family Life-hotell, våra Blue Star-hotell och våra par-hotell TUI Sensimar. Men även om vi har krav på våra hotell är de alla unika snöflingor. Totalt har vi 21 Family Life-hotell och med det har vi också 21 nära nog unika upplevelser om du tittar bortom det som förenar dem.
Hanna P Hanna P 2019-05-06

Bästa hotellen med vattenland

När blev du så seriös? Det finns många anledningar för vuxna på familjeresan att välja hotell med vattenland. Släpp utrikespolitiken, altanbygget och knypplingen. Av med sviden och haka på ett fartfyllt äventyr - här är flera anledningar att välja hotell med vattenland!
Carl J Carl J 2019-05-02

Perfekta reslängden - paketresor med reguljärflyg

Är en vecka för kort, och två veckor för långt? Då har vi lösningen - boka en resa på 11 dagar eller 5. Våra paketresor med kombinationen hotell och reguljärflyg är så praktiska. Du bokar allt på ett och samma ställe och bestämmer reslängden själv. Perfekt!

Se förslag på resmål nedan:

Sensommar på en exotisk drömstrand

Vare sig du är ute efter njutning på prisvärda kryddön Zanzibar eller avkoppling på lyxiga Maldiverna så har vi något för dig. Välj mellan hotell i alla smaker, från fina All Inclusive-anläggningar till mysiga bungalows vid stranden. Hit flyger vi med reguljärflyg på sommaren och hösten - så reslängd bestämmer du själv.

Sommarpriser med SAS

Tillsammans med SAS erbjuder vi nu fantastiska sommarpriser på resor. Fynda solresan till Costa del Sol, Mallorca, Kroatien m fl. Och sorstadsresan till Berlin, Amsterdam, Rom, London m fl.

Avresor: fram till och med 30/9
Boka senast: 31/8

Sommar 2020 - nästa års sommarresor är här

Gillar du att vara ute i god tid? Boka nästa sommarresa redan idag och ta del av boka-tidigt-rabatter samt barnpriser från 0:- till populära resmål som Grekland, Cypern, Spanien, Turkiet m fl. Se villkor för barnpris*

Psst! Hittar du inte ditt favorithotell? Håll utkik, vi släpper fler hotell och resmål allteftersom.

*Villkor

Generella villkor
Eventuella prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell "upp-till-rabatt" gäller per bokning. Erbjudanden gäller nybokningar för charterpaket med flyg + hotell, ej endast flyg eller avresor med reguljärflyg om inte annat anges. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanj- och rabattkoder generellt
Har du en kampanjkod anges den i sista steget innan betalning där rabatten dras av.
Rabatten gäller även på charterpaket med sänkta priser men kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt.

Barnpris från 0:-

  • Priset gäller för ett barn mellan 2-11 år som sover i extrabädd, tillsammans med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rummet/lägenheten.
  • Erbjudandet syns som "Barnspecial" i prisspecifikationen i bokningen
  • Priset gäller vid bokning av paketresa, hotell + charterflyg, med både 1 och 2-veckors reslängd.
  • Begänsat antal platser till detta pris.
  • För fler barnpriser i övriga perioder, se bokningsdialogen.
  • Sommar 2020 är barnpriset markerat med en grön textruta på hotellsidan när barnpris 0:- finns att boka.

All Inclusive-erbjudanden

  • Gäller endast nybokningar av paketresor (med charter- eller reguljärflyg) till utvalda hotell.
  • Datumperiod då erbjudandet gäller fins markerat på respektive hotell
  • Observera att rabatten redan är avdragen, priset du ser för All Inclusive i bokningsdialogen är det rabatterade priset.
  • Begränsat antal platser.