Resor
till
Teneriffa

Pris från

...

Våra hotell

66 st

Prisnivå

Prisexempel från Playa de las Americas
  • Pizzaca 70:-
  • 1,5 liter vattenca 7:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad- 1 timme
  • HuvudstadMadrid
  • SpråkSpanska
  • Folkmängdca 890 000

Resor till Teneriffa

Playa de Fañabe.

Res till Teneriffa så blir semesterns möjligheter nästan oändliga. När du inte vill ligga på stranden kan du shoppa, klubba, gå på spa, ta en heldag i vattenlandet Siam Park, göra naturutflykter och äta tapas eller skaldjurspaella.

Många olika klimatzoner

Teneriffa är den kanariska arkipelagens största ö, med varierad natur och spännande utflyktsmöjligheter. På den solsäkra sydsidan blommar kaktusar i halvöken medan nordkusten grönskar av vin, bananer och tomater. Däremellan höjer sig vulkanen Teide 3 718 m ö h, omgiven av lavaslätter och svala pinjeskogar.

Se och göra på Teneriffa

Att uppleva Teide är det givna utflyktstipset. Men du kan även boka delfinsafari, örundtur, båtturer och biljetter till djurparken Loro Parque eller det gigantiska vattenlandet Siam Park i thailändsk stil. Du som reser hit under vinterhalvåret kan även kombinera Teneriffa med en vecka på grannön La Gomera.

Resmål på Teneriffa

Under länkarna läser du mer om stränder, semesterutbud och våra bästa hotell.

ÅRET RUNT KAN DU VÄLJA:

DESSUTOM UNDER VINTERHALVÅRET:

  • Alcala – lugn strandby med femstjärnigt TUI Sensatori-hotell
  • Las Caletillas – rofylld småstad strax söder om öns huvudstad Santa Cruz

Både charter och reguljärflyg

Under vinterhalvåret har Teneriffa sin högsäsong och då går resorna med våra bekväma charterflyg, direkt från många avreseflygplatser i Sverige. Året runt kan du dessutom välja våra paketresor med reguljärflyg. På sommaren har vi inga nordiska guider på ön, men du kan alltid nå vårt TUI Service Center via TUI-appen, telefon och sms.

Vi bjuder dig på covid-19 test

När du ska resa med oss till Teneriffa så bjuder vi på TUI dig på det covid-19 test som numera behövs i samband med att du checkar in på ditt hotell. Läs mer om hur du går tillväga här.

Våra resmål på Teneriffa

Playa de las Americas

Playa de las Americas

21 hotell
Från
Störst och mångsidigast av resmålen på soliga södra Teneriffa. Med flera stränder, strandpromenad, shoppinggallerior, restauranger, kvällsnöjen och hotell för alla smaker.
Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz

17 hotell
Från
Charmig badort och småstad nedanför Orotavadalens gröna sluttningar. Bada i eleganta havsvattenpooler, shoppa i gränderna och njut av Teneriffas kanske bästa restaurangutbud.
Los Cristianos

Los Cristianos

9 hotell
Från
Småstadskänslan har gjort Los Cristianos till mångas favorit på sydkusten. Samtidigt ligger denna pärla nära Playa de las Americas shopping och glittrande kvällsliv.
Los Gigantes

Los Gigantes

9 hotell
Från
Trivsam badort på västkusten med småstadskänsla och flera stränder. Under vinterhalvåret finns både TUI Blue för vuxna utan barn och ett familjevänligt TUI Suneo.
Alcala

Alcala

1 hotell
Från
Vänlig badort i det lilla formatet, där du kan bo på Gran Melia Palacio de Isora, ett av öns bästa hotell med fem pooler, sex restauranger och separata zoner för par och familjer.
Playa de Fañabe

Playa de Fañabe

6 hotell
Från
Ett av öns mer eleganta resmål med två stränder, promenadstråk längs havet, bra restauranger och golfbana i närheten. Bland många fina hotell finns två femstjärniga RIU.
Playa Paraiso

Playa Paraiso

2 hotell
Från
Ett lite mindre resmål med strand i en skyddad vik strax utanför sydkustens större grannorter. Här finns ett familjevänligt RIU-hotell och stora pooler med havsutsikt.
Las Caletillas

Las Caletillas

1 hotell
Från
Koppla av och njut av lugn atmosfär vid stränder och fiskrestauranger, samtidigt som du bor bara en kvart från shopping, kultur och nöjen i öns huvudstad Santa Cruz.
Visa alla (8)