Dröm dig bort, inspireras och få restips. Eller ta del av erbjudanden, boka en resa och chatta med våra guider. För barnen finns Bamseklubbens egna app, som pepp innan resan eller när längtan efter Bamseklubben blir för stor.

Ladda ner TUI Sverige – din reseapp från App Store eller Google Play.

Den perfekta reseguiden

När semestern närmar sig kan du följa nedräkningen minut för minut, kolla in vädret på resmålet och se aktuella flygtider i vår reseapp. Här hittar du även inspiration inför din resa och allt du behöver för själva semestern, som t ex:

TUIs app - den pefekta reseguiden. Se film.

  • Inspireras, få tips på resmål och se erbjudanden
  • Få koll på vad som gäller för din resa som flygtider och fakta om hotellet
  • Fråga guiderna på resmålet och få svar på ett kick
  • Se dagsaktuellt väder för resmålet
  • Checklistor och packlistor

Bra att veta om TUIs reseapp

När du loggat in i appen kan du se information om din resa även när du är offline. Så du behöver inte bekymra dig om surfavgifter om du vill kolla fakta om din bokning. För att se information som aktuellt väder, beställa utflykter eller surfa efter nya resor behöver du internetanslutning. Tyvärr fungerar appen ännu inte för ospecificerade resor, kryssningar och vissa specialbokningar.

För att logga in till en bokad resa behöver du:

  1. Bokningsnummer - Om du har en resa bokad till vintern 2019/-20 börjar bokningsnumret med siffran 1 och har 7 tecken. Om du har en resa bokad till sommaren 2020 och framåt börjar bokningsnumret med siffran 1 och har 8 tecken eller med siffran 9 och har 7 tecken.
  2. Den e-postadress ELLER det telefonnummer du angav vid bokningstillfället

Vi vill gärna veta vad du tycker om våra appar

Det kan vara något du gillar extra mycket, eller något du tycker vi kan förbättra. Kanske har du hittat något som inte fungerar alls. Skicka din feedback till appfeedback@tui.se och skriv gärna i ämnesraden vilken app det handlar om.