Resor
till
Spanien

Pris från

...

Våra hotell

557 st

Karta

Visa stor karta

Prisnivå

Prisexempel från Playa del Ingles
  • Pizzaca 80:-
  • 1,5 liter vattenca 6:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad0/-1 timmar
  • HuvudstadMadrid
  • SpråkSpanska
  • Folkmängd46 560 000

Resor till Spanien

En resa till Spanien ger dig livets goda i latinoversion. Inte bara sol, värme och stränder utan dessutom tapas, nattklubbar, golfbanor, designbutiker, gröna berg och sevärdheter från riddarborgar till konstmuseer.

Mallorca och Balearerna

På sommaren är de baleariska öarna i Medelhavet de största magneterna för oss solsugna nordbor. Välj mellan storfavoriten Mallorca, den gröna ön Menorca, badvikar och klubbliv på Ibiza eller total avkoppling på orörda och natursköna Formentera.

De älskade Kanarieöarna

Året runt söker sig många livsnjutare till Kanarieöarna, och under vinterhalvåret tar de helt över fokuset bland de spanska solresmålen. Hos oss kan du välja mellan alla de sex stora Kanarieöarna: Fuerteventura med Kanarieöarnas längsta stränder, Gran Canarias breda repertoar av playor, shopping och kvällsnöjen, Lanzarotes unika natur och smakfulla arkitektur, Teneriffas mångsidighet och fantastiska utflyktsmöjligheter och den gröna ön La Gomera med genuina restauranger och vandringsleder.

Städer och solkuster på fastlandet

I form av paketresor med hotell och reguljärflyg har vi på TUI även en mängd spännande resmål på spanska fastlandet, från de sjudande metropolerna Barcelona och Madrid till berömda kuststräckor som Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Dorada och ljusets kust – Costa de la Luz. Vad du än väljer kommer du att omges av värme, läcker mat och latinsk livskänsla.

Våra resmål

Gran Canaria

Gran Canaria

155 hotell
Från
Ön som blir fräschare, trendigare och mer mångsidig för varje år. Välj mellan en mängd resmål med allt från Family Life-hotell till spa-resorter och små hotellpärlor.
Kanarieöarna

Kanarieöarna

284 hotell
Från
Svenska folket mest älskade semesteröar. Med allt från stränder till gröna berg, fräscha hotell shopping och spännande restauranger. Här är semesterlivet enkelt.
Teneriffa

Teneriffa

71 hotell
Från
Den största av Kanarieöarna med stränder, shopping, nöjen, vattenparken Siam Park och den mäktiga vulkanen Teide. Plus små och stora hotell för alla smaker och plånböcker.
Lanzarote

Lanzarote

29 hotell
Från
En upplevelsernas ö med sin vulkaniska natur och smakfulla arkitektur. Plus även sandstränder, pittoreska småbåtshamnar, shopping, kvällsliv och trendiga restauranger.
Fuerteventura

Fuerteventura

24 hotell
Från
Ön som är känd för sina sanddyner, långa ljusa stränder och många fina resorthotell direkt vid havet. Plus bra vind- och kitesurfing och många läckra fiskrestauranger.
Mallorca

Mallorca

120 hotell
Från
En av Medelhavets mest älskade semesteröar med stränder, badvikar, charmiga byar, shopping, kvällsnöjen, den mysiga staden Palma och fräscha hotell för alla smaker.
La Gomera

La Gomera

5 hotell
Från
En grön och idyllisk kanarieö sydväst om Teneriffa. Vandra i Garajonays lagerskog, bada vid små lavastränder och ät romantiska måltider i genuina fiskebyar vid Atlanten.
Menorca

Menorca

25 hotell
Från
Grön och småskalig ö med både stränder och hundratals vackra badvikar. Dessutom bra snorkling, vandringsleder, fiskrestauranger vid havet och charmiga småstäder.
Ibiza

Ibiza

18 hotell
Från
Ibiza lockar med 50 stränder, mandelträd, charmiga småstäder och familjevänliga hotell. Samtidigt kan de som vill ta för sig av trendmedvetet mode och fartfyllt klubbliv.
Costa del Sol

Costa del Sol

52 hotell
Från
Semestermagneten Costa del Sol är still going strong. Hit reser vi för att sola och bada, spela golf, vindsurfa, umgås och äta gott.
Barcelona

Barcelona

28 hotell
Från
Färgstarka Barcelona pulserar av shopping, strandliv, fotboll och konst. Boka flyg och bra hotell i ett bekvämt paket.
Madrid

Madrid

7 hotell
Från
Madrid är en av Europas mest spännande städer! Los madrileños lever i nuet med hög puls, konst och kultur, fotboll, tapas och sena nätter.
Costa Blanca

Costa Blanca

16 hotell
Från
Milslånga stränder, livliga städer, golfbanor och temaparker i världsklass. Allt finns på solsäkra Costa Blanca.
Costa de la Luz

Costa de la Luz

1 hotell
Från
Spaniens vackra Atlantkust som har förblivit märkligt okänd bland oss nordbor, trots att den har några av landets finaste stränder. Plus charmiga småstäder, utsökta fiskrestauranger och moderna resorthotell vid havet.
Nyhet
Costa Dorada

Costa Dorada

6 hotell
Från
Mil efter mil av gyllene sandstränder på Spaniens östkust, söder om Barcelona. Palmkantade strandpromenader, loungebarer, familjevänliga hotell och idylliska byar fixar semesterkänslan.
Visa alla (15)

Rekommenderade hotell - Spanien

Välj bland 557 hotell

Visa alla (557)