Resor
till
Spanien

Pris från

...

Våra hotell

538 st

Prisnivå

Prisexempel från Playa del Ingles
  • Pizzaca 80:-
  • 1,5 liter vattenca 6:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad0/-1 timmar
  • HuvudstadMadrid
  • SpråkSpanska
  • Folkmängd46 560 000

Resor till Spanien

Ibiza.

En resa till Spanien ger dig livets goda i latinoversion. Inte bara sol, värme och stränder utan dessutom tapas, nattklubbar, golfbanor, designbutiker, gröna berg och sevärdheter från riddarborgar till konstmuseer.

Mallorca och Balearerna

På sommaren är de baleariska öarna i Medelhavet de största magneterna för oss solsugna nordbor. Välj mellan storfavoriten Mallorca, den gröna ön Menorca och badvikar och klubbliv på Ibiza.

De älskade Kanarieöarna

Året runt söker sig många livsnjutare till Kanarieöarna, och under vinterhalvåret tar de helt över fokuset bland de spanska solresmålen. Hos oss kan du välja mellan alla de sex stora Kanarieöarna: Fuerteventura med Kanarieöarnas längsta stränder, Gran Canarias breda repertoar av playor, shopping och kvällsnöjen, Lanzarotes unika natur och smakfulla arkitektur, Teneriffas mångsidighet och fantastiska utflyktsmöjligheter och den gröna ön La Gomera med genuina restauranger och vandringsleder.

Städer och solkuster på fastlandet

I form av paketresor med hotell och reguljärflyg har vi på TUI även en mängd spännande resmål på spanska fastlandet, från de sjudande metropolerna Barcelona och Madrid till berömda kuststräckor som Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Dorada och ljusets kust – Costa de la Luz. Vad du än väljer kommer du att omges av värme, läcker mat och latinsk livskänsla.

Vi bjuder dig på covid-19 test

När du ska resa med oss till Kanarieöarna så bjuder vi på TUI dig på det covid-19 test som numera behövs i samband med att du checkar in på ditt hotell. Läs mer om hur du går tillväga här.

Våra resmål i Spanien

Gran Canaria

Gran Canaria

175 hotell
Från
Ön som blir fräschare, trendigare och mer mångsidig för varje år. Välj mellan en mängd resmål med allt från vårt flaggskepp TUI Blue till spa-resorter och små hotellpärlor.
Kanarieöarna

Kanarieöarna

290 hotell
Från
Svenska folket mest älskade semesteröar. Med allt från stränder till gröna berg, fräscha hotell shopping och spännande restauranger. Här är semesterlivet enkelt.
Teneriffa

Teneriffa

67 hotell
Från
Den största av Kanarieöarna med stränder, shopping, nöjen, vattenparken Siam Park och den mäktiga vulkanen Teide. Plus små och stora hotell för alla smaker och plånböcker.
Lanzarote

Lanzarote

31 hotell
Från
En upplevelsernas ö med sin vulkaniska natur och smakfulla arkitektur. Plus även sandstränder, pittoreska småbåtshamnar, shopping, kvällsliv och trendiga restauranger.
Fuerteventura

Fuerteventura

18 hotell
Från
Ön som är känd för sina sanddyner, långa ljusa stränder och många fina resorthotell direkt vid havet. Plus bra vind- och kitesurfing och många läckra fiskrestauranger.
Mallorca

Mallorca

73 hotell
Från
En av Medelhavets mest älskade semesteröar med stränder, badvikar, charmiga byar, shopping, kvällsnöjen, den mysiga staden Palma och fräscha hotell för alla smaker.
Barcelona

Barcelona

41 hotell
Från
Färgstarka Barcelona pulserar av shopping, strandliv, fotboll och konst. Boka flyg och bra hotell i ett bekvämt paket.
La Gomera

La Gomera

4 hotell
Från
En grön och idyllisk kanarieö sydväst om Teneriffa. Vandra i Garajonays lagerskog, bada vid små lavastränder och ät romantiska måltider i genuina fiskebyar vid Atlanten.
Menorca

Menorca

3 hotell
Från
Grön och småskalig ö med både stränder och hundratals vackra badvikar. Dessutom bra snorkling, vandringsleder, fiskrestauranger vid havet och charmiga småstäder.
Formentera

Formentera

2 hotell
Från
Ibizas lilla grannö Formentera är på många sätt dess motsats – en rofylld oas med karibiskt ljusa sandstränder, cykelstigar, charmiga byar och romantiska havsklippor.
Ibiza

Ibiza

8 hotell
Från
Ibiza lockar med 50 stränder, mandelträd, charmiga småstäder och familjevänliga hotell. Samtidigt kan de som vill ta för sig av trendmedvetet mode och fartfyllt klubbliv.
Costa del Sol

Costa del Sol

67 hotell
Från
Semestermagneten Costa del Sol är still going strong. Hit reser vi för att sola och bada, spela golf, vindsurfa, umgås och äta gott.
Madrid

Madrid

16 hotell
Från
Madrid är en av Europas mest spännande städer! Los madrileños lever i nuet med hög puls, konst och kultur, fotboll, tapas och sena nätter.
Costa Blanca

Costa Blanca

26 hotell
Från
Milslånga stränder, livliga städer, golfbanor och temaparker i världsklass. Allt finns på solsäkra Costa Blanca.
Costa Dorada

Costa Dorada

6 hotell
Från
Mil efter mil av gyllene sandstränder på Spaniens östkust, söder om Barcelona. Palmkantade strandpromenader, loungebarer, familjevänliga hotell och idylliska byar fixar semesterkänslan.
Costa de la Luz

Costa de la Luz

1 hotell
Från
Spaniens vackra Atlantkust som har förblivit märkligt okänd bland oss nordbor, trots att den har några av landets finaste stränder. Plus charmiga småstäder, utsökta fiskrestauranger och moderna resorthotell vid havet.
Visa alla (16)