Erbjudanden och rabatter på flyg och hotell hos TUI

Billiga resor & erbjudanden

Här har vi samlat alla våra bästa erbjudanden och kampanjer som vi har just nu. Oavsett när du vill resa, på sommaren eller vintern, så har vi en resa för dig. Läs gärna vår värmeguide för tips på resmål för årets alla månader. I vinter kan du också flyga direkt till flera av våra destinationer med vår bekväma Dreamliner. Det är vårt mest utsläppseffektiva flygplan och bränslet klimatkompenseras utan extra kostnad. På flera av våra destinationer kan du också välja bland ett brett utbud av hållbarhetscertifierade hotell.

Sista minuten & billiga flygresor

Välj bland våra bästa hotell, på populära resmål, för familjer, par och vänner - på vissa hotell ingår dessutom bekväm All Inclusive. Eller boka endast flygresan till bästa priset just nu.

Sommarerbjudanden

Se nedan för våra bästa sommarerbjudanden just nu.

Upplev Medelhavets magi med All Inclusive

Just nu erbjuder vi All Inclusive för 0:- på utvalda hotell, samt halva priset på All Inclusive på flera av våra populära Blue Star-hotell.
Begränsat antal platser, boka senast 30 januari för att säkra din plats.

Erbjudande för barnfamiljer

Barnpriser från 0:- på utvalda hotell i sommar. Gäller nybokningar på paketresor (charterflyg + hotell) för ett barn 2-11 år som sover i extrabädd.
Begränsat antal platser, boka senast 30 januari. Se villkor för barnpris*

All Inclusive-hotell i sommar

Se nedan för att hitta ditt hotell i sommar där All Inclusive ingår. Välj bland härliga resmål som Grekland, Cypern, Mallorca, Turkiet m fl.

Exotisk semester med kampanjrabatt

Just nu 2 000:- rabatt/bokning på resor till Thailand och Bali under perioden 1 maj - 30 september. Använd kampanjkoden GOEAST i bokningsdialogen för att ta del av erbjudandet. Gäller t o m 6 februari.

Kryssningspaket med kampanjrabatt

Flyg + kryssning med helpension - se våra bästa kryssningspaket i Karibien och Medelhavet för såväl barnfamiljer som vuxna som reser utan barn.

Nu får du 2 000:- rabatt/bokning när du använder kampanjkoden CRUISE i sista steget i bokningen. Erbjudandet gäller på alla kryssningspaket och avgångar. Gäller ej på endast kryssning.

Vintererbjudanden

Njut av sommar året runt till några av våra härliga vinterresmål som Thailand, Mexico, Kanarieöarna m fl. Du kan också säkra de bästa platserna till semestern nästa vinter redan nu. Bokar du idag får du dessutom upp till 3 000:- rabatt per person till utvalda hotell.

Vinter 20/21 - boka din drömresa

Nu kan du boka nästa vinters resor och som vanligt går godbitarna åt först. Bland nyheterna finns direktflyg på cirka tio timmar till den paradisiska ön Zanzibar utanför Tanzanias kust. Bokar du idag får du dessutom upp till 3 000:- rabatt per person på utvalda hotell, resmål och datum. Observera att priset som du ser i prisspecifikationen är det rabatterade priset.
Rabatten gäller under avreseperioderna:
1 november - 11 december 2020, samt 5 januari - 31 mars 2021.

Boka din drömresa till Dubai med TUI

Vinn en drömresa till Dubai

Och kom närmare solen

*Villkor

Generella villkor
Eventuella prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell "upp-till-rabatt" gäller per bokning. Erbjudanden gäller nybokningar för charterpaket med flyg + hotell, ej endast flyg eller avresor med reguljärflyg om inte annat anges. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanj- och rabattkoder generellt
En kampanjkod anger du i sista steget när du bokar din resa, innan betalning, efter det rabatteras ditt pris. Rabatt med kampanjkod gäller även på resor med sänkta priser men kan inte kombineras med andra kampanj- och rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt.

Barnpris från 0:-

 • Priset gäller för ett barn mellan 2-11 år som sover i extrabädd, tillsammans med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rummet/lägenheten.
 • Priset gäller vid bokning av paketresa, hotell + charterflyg, med både 1 och 2-veckors reslängd.
 • Begänsat antal platser till detta pris.
 • För fler barnpriser i övriga perioder, se bokningsdialogen.
 • Erbjudandet gäller avreseperioderna: 1 maj till 15 juni, samt 10 augusti till 31 augusti.

All Inclusive-erbjudanden

 • Gäller endast nybokningar av paketresor (med charter- eller reguljärflyg) till utvalda hotell.
 • Datumperioden för aktuella erbjudanden är 1 maj till 30 september.
 • Observera att rabatten redan är avdragen, priset du ser för All Inclusive i bokningsdialogen är det rabatterade priset.
 • Begränsat antal platser.

Villkor: Vinn en resa till DUBAI

TÄVLINGSREGLER
Genom att delta i tävlingen godkänner du att VisitDubai kommer att skicka två mejl gällande tävlingen till den e-postadress du har uppgett. (En bekräftelse på din anmälan och ett mejl den 3 februari med besked om du vunnit.) Dessa mejl kommer därutöver även att innehålla erbjudanden om resor till Dubai. Du kan när du vill avregistrera dig från dessa utskick.

 • Vid anmälan till tävlingen lagrar vi namn och e-postadress. Dessa data raderas efter att tävlingen avslutats.
 • Din e-postadress används BARA för att skicka dig de ovan nämnda tävlingsmejlen.

OM VINSTEN
Vinsten är en sjudagars charterresa för fyra personer till Dubai i perioden 15/5–30/9 2020. Följande ingår i vinsten:

 • Flyg t/r till Dubai
 • Hotellvistelse 7 nätter
 • 2 utflykter
 • Avreseperiod: 15/5–30/9 2020

Hotellet som ingår i vinsten är samma hotell som du valde i tävlingen, under förutsättning att det finns lediga rum i avreseperioden. Finns det inte lediga rum under avreseperioden får du bo på ett annat hotell med samma antal stjärnor.
Vinsten gäller för en avresa från Köpenhamn, Stockholm, Oslo eller Helsingfors i perioden 15/5–30/9 2020. Vi reserverar oss för utsålda avgångar. Vinsten kan inte överlåtas till tredje part eller bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren enligt lagstiftning i respektive land. Vinnaren är själv ansvarig för att anmäla vinsten till skattemyndigheten. Vinsten gäller nybokningar från den 1 mars 2020. Utflykter kan bara genomföras vid tillräckligt antal anmälda deltagare.
Tävlingen är öppen från den 2 januari 2020 till den 2 februari 2020. Bara personer som är bosatta i Sverige, Danmark, Norge eller Finland och som har fyllt 18 år kan delta. Vid misstanke om otillbörlighet förbehåller vi oss rätten att utesluta deltagare från tävlingen. Anställda i VisitDubai och TUI samt medlemmar av deras hushåll kan inte delta i tävlingen.

Vinnare utses den 3 februari 2020 och blir omedelbart underrättad via mejl.

Kampanjkod DUBVIP / Spara 3 000:- extra på 3 hotell i Dubai.

 • Gäller endast de tre hotell som visas.
 • Rabatten är per bokning.
 • Ange koden DUBVIP när du bokar.
 • Gäller endast nya resor under perioden 1 januari till 30 april 2020.
 • Boka senast den 7 februari.