Här har vi samlat alla våra bästa erbjudanden och kampanjer som vi har just nu. Här kan du hitta din drömresa till riktiga fyndpriser och med bra rabatter. Oavsett när du vill resa, på sommaren eller vintern, så har vi en resa för dig.

Nästa vinter 2018/2019 går att boka redan nu. Passa på!

Exempel på hotell

Sommarfynd - upp till 40% rabatt

Passa-på-priser i maj-juni till våra bästa hotell för familj, vänner och par! Njut av stora poolområden, aktiviteter för alla och hög service. Välj bland resmål som Mallorca, Kreta, Rhodos, Kroatien och Sardinien.

Fler erbjudanden och nyheter i sommar

Boka vår nyhet i år; Dubrovnik-kusten med massor att utforska och med kristallklart hav och härlig Medelhavsmat. Och se hela vårt utbud av sommarresor för din bästa semester!

Villkor

Eventuella prisexempel gäller per person, begränsat antal platser. Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg kan tillkomma. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

**Villkor - kampanjkod

Kampanjkod: 18CMI
Rabatten, 1 000:-/bokning gäller nybokningar av charterresor till Sardinien, Sicilien, Montenegro och Kroatien avresor juni-september. Boka senast 23/4. Begränsat antal platser. Går ej att kombinera med andra kampanjkoder. Ange kampanjkoden i bokningen. Koden aktiverar du i sista steget innan betalning när du bokar din resa på tui.se