Här har vi samlat alla våra bästa erbjudanden och kampanjer som vi har just nu. Oavsett när du vill resa, på sommaren eller vintern, så har vi en resa för dig. Läs gärna vår värmeguide för tips på resmål för årets alla månader. I vinter kan du också flyga direkt till flera av våra destinationer med vår bekväma Dreamliner. Det är vårt mest utsläppseffektiva flygplan och bränslet klimatkompenseras utan extra kostnad. På flera av våra destinationer kan du också välja bland ett brett utbud av hållbarhetscertifierade hotell.

Sista minuten & billiga flygresor

Ljumma kvällar och skön temperatur i havet. Välj bland våra bästa hotell, på populära resmål, för familjer, par och vänner - på vissa hotell ingår dessutom bekväm All Inclusive. Eller boka endast flygresan till bästa priset just nu.

Vintererbjudanden

Njut av sommar året runt. Vare sig du väljer resmål längre bort som Thailand eller på närmare håll som Kanarieöarna och Kap Verde har vi en resa för dig.

Blue Star-hotell - värda att återvända till

Våra Blue Star-hotell är återkommande favoriter bland våra kunder. Föredrar du strandnära lägen, fina poolområden eller hotell med rum som passar stora sällskap så har Blue Star någonting för dig och ditt sällskap. Här hittar du hotellen med högst kundbetyg - dit våra gäster återvänder år efter år.

*Villkor

Generella villkor
Eventuella prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell "upp-till-rabatt" gäller per bokning. Erbjudanden gäller nybokningar för charterpaket med flyg + hotell, ej endast flyg eller avresor med reguljärflyg om inte annat anges. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanj- och rabattkoder generellt
En kampanjkod anger du i sista steget när du bokar din resa, innan betalning, efter det rabatteras ditt pris. Rabatt med kampanjkod gäller även på resor med sänkta priser men kan inte kombineras med andra kampanj- och rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt.

All Inclusive-erbjudanden

  • Gäller endast nybokningar av paketresor (med charter- eller reguljärflyg) till utvalda hotell.
  • Datumperiod då erbjudandet gäller fins markerat på respektive hotell
  • Observera att rabatten redan är avdragen, priset du ser för All Inclusive i bokningsdialogen är det rabatterade priset.
  • Begränsat antal platser.

Barnpris från 0:-

  • Priset gäller för ett barn mellan 2-11 år som sover i extrabädd, tillsammans med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rummet/lägenheten.
  • Erbjudandet syns som "Barnspecial" i prisspecifikationen i bokningen
  • Priset gäller vid bokning av paketresa, hotell + charterflyg, med både 1 och 2-veckors reslängd.
  • Begänsat antal platser till detta pris.
  • För fler barnpriser i övriga perioder, se bokningsdialogen.