Resor
till
Fuerteventura

Pris från

...

Våra hotell

18 st

Prisnivå

Prisexempel från Jandia
  • Enkel middagca 200:-
  • 1 liter vattenca 5:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad- 1 timme
  • HuvudstadMadrid
  • SpråkSpanska
  • Folkmängdca 104 000

Resor till Fuerteventura

Riu Palace Tres Islas ligger på en milslång sandstrand som är en del av Las Dunas-naturreservatet.

Fuerteventura har inte bara Kanarieöarnas längsta stränder. Ön är också perfekt för dig som vill cykla, springa, surfa eller köra zumbapass. Många av hotellen är små semestervärldar där du kan softa eller träna i den blandning som känns skönast. Vi har familjehotell och hotell i vuxen smak direkt vid stränderna. På flera av dem kan du välja All Inclusive.

Hav och sanddyner

Vart du än vänder dig på Fuerteventura ser du ljusa sandstränder som sträcker sig så långt ögat kan nå. Landskapet är öppet och lite vilt, på sina ställen ökenlikt med böljande sanddyner. Det fläktar ofta en frisk vind på denna solsäkra Kanarieö. Och trots att den är näst störst i ögruppen så märks inte turismen nämnvärt.

Träningsresa och poolsemester

Den som vill röra på sig kan välja bland vindsurfing, kitesurfing, snorkling och stand up-paddling. Håller du dig på land finns mountainbike, golf och beachvolleyboll. Sköna dagar vid relaxpoolen, fisk- och skaldjursmiddagar och att koppla av under ett parasoll med sin pocketbok ryms också under en skön semester på Fuerteventura.

Boende för skilda smaker

Våra TUI Blue For Two är skräddarsydda för vuxna livsnjutare. Väljer du hotellkoncept som Robinson eller TUI Magic Life får du ett näst intill obegränsat utbud av träningsformer. Du kan även välja mellan flera RIU-hotell – kända för extra bra lägen, service och mat.

Resmål på Fuerteventura

Under länkarna läser du mer om stränder, semesterutbud och våra bästa hotell.

ÅRET RUNT KAN DU VÄLJA:

  • Jandia – med en tre mil lång strand och flera resorthotell med lyxig avkoppling och träningsmöjligheter

DESSUTOM UNDER VINTERHALVÅRET:

  • Corralejo – med charmig spansk småstadsatmosfär och surfarstränder
  • Costa Caleta – med fin strand i en vindskyddad bukt nära två golfbanor

Både charter och reguljärflyg

Under vinterhalvåret har Fuerteventura sin högsäsong och då går resorna direkt dit med våra bekväma charterflyg. Året runt kan du dessutom välja våra paketresor med reguljärflyg. På sommaren har vi inga nordiska guider på ön, men du kan alltid nå TUI Service Center via TUI-appen, telefon och sms.

Vi bjuder dig på covid-19 test

När du ska resa med oss till Fuerteventura så bjuder vi på TUI dig på det covid-19 test som numera behövs i samband med att du checkar in på ditt hotell. Läs mer om hur du går tillväga här.

Restyper på Fuerteventura