Hotell i Barcelona

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Barcelona. Vi har valt de bästa hotellen som Barcelona har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen i Barcelona

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet i Barcelona är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera listan och hitta det bästa hotellet i Barcelona efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen eller ett lyxigt spahotell.

Familjehotell i Barcelona

Ett hotell vi kan rekommendera för familjer som reser med barn till Barcelona är Astoria, som ligger centralt i Barcelona vid Avenida Diagonal och Paseo de Gracia i området Eixample. Här finns en härlig takterrass där du kan njuta av något gott från baren eller ta ett dopp i poolen om vädret tillåter. Eixample är särskilt barnvänligt med alla parker och breda trottoarer. Två andra hotell vi också kan rekommendera är Aparthotel Atenea Calabria och Petit Palace Boquería Garden.

Bästa hotellen för vuxna i Barcelona

Sercotel Amister Art är ett konsthotell beläget centralt i Barcelona. Här finns gym, pool, restaurang och bar. Så efter en dag fylld med sightseeing kan ni koppla av vid poolen, ta en sväng förbi gymmet eller njuta av en middag på hotellets restaurang.

Billigaste hotellen i Barcelona

Är du ute efter en prisvärd semester i Barcelona kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »