För dig som vill resa längre bort i vinter erbjuder vi direktflyg till Thailand, Mexico, Mauritius m fl med vårt moderna och mest utsläppseffektiva flygplan Dreamliner. Vi erbjuder även bekvämt direktflyg till populära resmål som Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote, Fuerteventura & Kap Verde.
Du kan också flyga med reguljärflyg till exotiska resmål som Seychellerna, Aruba & Florida och välja bland ett brett utbud av drömmiga hotell.

Missa inte! Inspiration och härliga tips om favoriterna Thailand och Kanarieöarna.

Våra bästa erbjudanden:

Kanarieöarna - upp till 50% rabatt

 

Thailand & Vietnam - 2 veckor fr 7 898:-

 

Zanzibar med 2 000:- extra rabatt

 

Vinterfynd

Ta chansen att hitta din drömresa i vinter till några av våra mest populära resmål med härliga rabatter.

Resmål lite närmare

För dig som vill slippa långa flygtider, men ändå kunna njuta av härliga temperaturer och sol under vintermånaderna.

Kap Verde

Kap Verde är känt för sitt solsäkra klimat, nästintill ändlösa stränder och härlig ”no stress”-filosofi. I vinter flyger du med bekvämt direktflyg till Kap Verde på bara 7-8 timmar.

Hotell för en lyckad familjesemester

Stora familjerum, trerumslägenheter, barnklubbar, vattenland, All Inclusive och mycket mer - reser du med stort sällskap i vinter då har vi de perfekta hotellen för dig på Kanarieöarna och Kap Verde!

Resmål längre bort

För dig som är ute efter magiskt strandliv, tropiskt klimat och härlig sommarvärme under vintermånaderna.

Vietnam

Res till semesterön Phu Quoc med bekvämt charterflyg, direkt på bara elva timmar. Här möts du av barfotastränder, fiskebyar och charmiga hotell.

Exotiska drömresor i vinter

Välkommen till riktigt drömmiga resmål i vinter - tropiska paradis med palmkantade gräddvita stränder, turkost hav och snorkling i världsklass.

Vinter 20/21 - boka din drömresa

Nu kan du boka nästa vinters resor och som vanligt går godbitarna åt först. Bland nyheterna finns direktflyg på cirka tio timmar till den paradisiska ön Zanzibar utanför Tanzanias kust, eller varför inte (åter)uppleva Thailand? Du kan också hitta resor till de alltid så populära Kanarieöarna och Kap Verde.

Dreamliner! Bekvämt direktflyg till drömresmål i vinter

TUI-gruppen har Europas största Dreamliner-flotta. Dreamlinern har upp till 20 procent lägre bränsleförbrukning per passagerarkilometer och orsakar lägre bullernivåer med upp till 60 procent än jämförbara flygplan.

*Villkor

Generella villkor
Eventuella prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell "upp-till-rabatt" gäller per bokning. Erbjudanden gäller nybokningar för charterpaket med flyg + hotell, ej endast flyg eller avresor med reguljärflyg om inte annat anges. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanj- och rabattkoder generellt
En kampanjkod anger du i sista steget när du bokar din resa, innan betalning, efter det rabatteras ditt pris. Rabatt med kampanjkod gäller även på resor med sänkta priser men kan inte kombineras med andra kampanj- och rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt.

Barnpris från 0:-

 • Priset gäller för ett barn mellan 2-11 år som sover i extrabädd, tillsammans med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rummet/lägenheten.
 • Priset gäller vid bokning av paketresa, hotell + charterflyg, med både 1 och 2-veckors reslängd.
 • Begänsat antal platser till detta pris.
 • För fler barnpriser i övriga perioder, se bokningsdialogen.

Res 2 veckor, betala bara för 1

 • Erbjudandet gäller endast nya bokningar under bokningsperioden 13 februari till 24 februari.
 • Erbjudandet gäller för avreseperiod 1 maj till 31 maj, på utvalda hotell.
 • Begränsat antal platser.

All Inclusive-erbjudanden

 • Gäller endast nybokningar av paketresor (med charter- eller reguljärflyg) till utvalda hotell.
 • Datumperiod då erbjudandet gäller finns markerat på respektive hotell
 • Observera att rabatten redan är avdragen, priset du ser för All Inclusive i bokningsdialogen är det rabatterade priset.
 • Begränsat antal platser.