Boka vinterns drömresa med TUI

Vinterresor

Boka vinterns drömresa idag

För dig som vill resa längre bort i vinter erbjuder vi direktflyg till Thailand, Mexico, Mauritius m fl med vårt moderna och mest utsläppseffektiva flygplan Dreamliner. Vi erbjuder även bekvämt direktflyg till populära resmål som Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote, Fuerteventura & Kap Verde.
Du kan också flyga med reguljärflyg till exotiska resmål som Seychellerna, Aruba & Florida och välja bland ett brett utbud av drömmiga hotell.

Missa inte! Inspiration och härliga tips om favoriterna Thailand och Kanarieöarna.

Blue Star-hotell - värda att återvända till

Våra Blue Star-hotell är återkommande favoriter bland våra kunder. Föredrar du strandnära lägen, fina poolområden eller hotell med rum som passar stora sällskap så har Blue Star någonting för dig och ditt sällskap. Här hittar du hotellen med högst kundbetyg - dit våra gäster återvänder år efter år.

Tips & inspiration

Klimatkompenserade hotell i Thailand

Här listar vi alla hotell i Thailand där klimatkompensation ingår i priset. Väljer du att flyga med TUI fly eller TUI Airways ingår även klimatkompensation av flygresan. Vi kompenserar utsläpp av växthusgaser (CO2e) från våra egna flygplans bränsleförbrukning och från hotellens elanvändning, uppvärmning och från bränsleförbrukningen från hotellens fordon. Det gör vi genom att investera i sol-, vind-, vattenkraft och biogas.
Towe A Towe A 2019-07-01

All Inclusive-hotell på Kap Verde – 7 tips

En av de tuffaste sakerna inför en resa är att räkna på din dagliga budget. Du frågar dig inför resan vad alla smaskigheter, svalkande drycker och äventyrligheter kommer att kosta under resans gång. Väl på plats i Kap Verde får du en lätt förnimmelse av nybakat bröd, krispig bacon, äggröra och färsk frukt. Du tänker: ”Just det, varför hoppade vi frukosten som tillval?”. Med All Inclusive garanterar du dig själv att inte missa några godsaker. Vi bjuder på en guide till de bästa hotellen!
Carl J Carl J 2019-06-24

Vuxenhotell i Thailand - 12 tips

Stränder, städer och fantastiska smakupplevelser har lockat vuxna och par till Thailand under decennier. Landet är känt som ett prisvärt resmål med exotisk miljö, särskilt populär för romantiska semestrar, smekmånader och bröllop. Kolla bara in hotellet Let's Sea Hua på bilden ovan! Är du ute efter kvalitetstid med din närmsta, slippa bullriga barn, folkmassor eller bara skapa gemensamma minnen för livet ska du se hit – här är en guide till de bästa vuxenhotellen i Thailand!
Carl J Carl J 2019-06-12

11 saker att göra med barnen på Gran Canaria

Om du så reser med barn, minstingar, ungar, tweenies, ungdomar eller en mix av allt finns det något för hela familjen att göra på Gran Canaria. Förutom sköna stränder finns fartfyllda vattenparker, interaktiva museer, omväxlande natur och spännande djur att titta på. Här listar vi 11 tips på vad familjen kan göra och se på Gran Canaria.
Hanna P Hanna P 2018-09-25

Hotell för en lyckad familjesemester

Stora familjerum, trerumslägenheter, barnklubbar, vattenland, All Inclusive och mycket mer - reser du med stort sällskap i vinter då har vi de perfekta hotellen för dig på Kanarieöarna och Kap Verde!

All Inclusive-special

Njut av läckra bufféer med allt från fisk och grillat till lokala specialiteter och desserter på våra utvalda All Inclusive-hotell. Först till kvarn!

Boka vinterns drömresa till Kanarieöarna med TUI
Resor från 3 598:-

Kanarieöarna

Stränderna, ljumma vindar och den flödande solen hittar du på våra fem Kanarieöar. Vårt mest populära resmål där allt för en bekväm semester finns - stränder och hotell för alla smaker samt en mängd upplevelser.

Hitta din resa till Kanarieöarna

Tips & inspiration på Kap Verde

All Inclusive-hotell på Kap Verde – 7 tips

En av de tuffaste sakerna inför en resa är att räkna på din dagliga budget. Du frågar dig inför resan vad alla smaskigheter, svalkande drycker och äventyrligheter kommer att kosta under resans gång. Väl på plats i Kap Verde får du en lätt förnimmelse av nybakat bröd, krispig bacon, äggröra och färsk frukt. Du tänker: ”Just det, varför hoppade vi frukosten som tillval?”. Med All Inclusive garanterar du dig själv att inte missa några godsaker. Vi bjuder på en guide till de bästa hotellen!
Carl J Carl J 2019-06-24

Familjevänliga hotell på Kap Verde

Är du ute efter en familjesemester där bra boende, mycket sol och avkoppling ska stå i fokus? Då borde du spana in Kap Verde utanför Senegals kust! Här välkomnas barn med öppna armar, tempot är lugnt och man lever efter mottot ”No stress”. Här är tips på våra bästa familjehotell!
Johanna N Johanna N 2019-06-20

Kap Verdes bästa stränder - 6 tips

Kap Verdes bästa stränder hittar du på . Glöm solstolar som står för tätt, bli duschad av grannens solspray eller paxa plats före solen går upp. Här råder lugnet, du kan promenera länge utan att möta en enda person och risken för trängsel existerar inte.
Towe A Towe A 2019-06-24

Kap Verde med barn

Kap Verde är känt för sina ändlösa stränder och härliga hotell men hur är det att resa till Kap Verde med barn? Här kommer några härliga tips inför din familjeresa till Kap Verde.
Towe A Towe A 2019-06-25
Boka din drömresa till Kanarieöarna eller Kap Verde med TUI
Spara upp till 30%

RIU - när du vill bo förstklassigt

PÅ RIU -hotellen är alla VIP-gäster. Du får:
• Bo med bästa läge
• Service utöver det vanliga
• Njuta av god mat & dryck
Nu får du dessutom rabatt på utvalda RIU-hotell i vinter.
Se hotell & boka

Dreamliner! Bekvämt direktflyg till drömresmål i vinter

TUI-gruppen har Europas största Dreamliner-flotta. Dreamlinern har upp till 20 procent lägre bränsleförbrukning per passagerarkilometer och orsakar lägre bullernivåer med upp till 60 procent än jämförbara flygplan.

Kryssa i vinter

Upplev Karibiens övärld på det mest bekväma sättet - du har ditt hotellrum, dina favoritrestauranger och massor av nöjen & aktiviteter med dig på ett och samma ställe. Hitta din paketkryssning (helpension + flyg ingår) här!

*Villkor

Generella villkor
Eventuella prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell "upp-till-rabatt" gäller per bokning. Erbjudanden gäller nybokningar för charterpaket med flyg + hotell, ej endast flyg eller avresor med reguljärflyg om inte annat anges. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanj- och rabattkoder generellt
En kampanjkod anger du i sista steget när du bokar din resa, innan betalning, efter det rabatteras ditt pris. Rabatt med kampanjkod gäller även på resor med sänkta priser men kan inte kombineras med andra kampanj- och rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt.

Villkor för kampanjkod GO4SUN
Ange kampanjkod GO4SUN och få 1 500:- rabatt när du bokar vinterns resa till Madeira. Gäller nybokade paketresor, reguljärflyg och hotell, med avresa 1/11-31/3. Begränsat antal platser, boka senast 29/10.

Kampanjkod: THAI20
Rabatten, Dreamliner Plus utan extra kostnad, avser:

 • Nybokningar på utvalda avgångar med TUI Fly
 • Flygklassen finns endast på flygplanstyp Boeing 787-800 (ej för Boeing 787-900)
 • Gäller avresor mellan 1/2-31/3 till flygplatserna Phuket & Krabi
 • Gäller för paketresor, ej endast flygstol
 • Kampanjkoden gäller endast när du väljer Dreamliner Plus i bokningen (ej Dreamliner Class eller Premium Class)
 • Boka senast 28/10, begränsat antal platser
  Kan ej kombineras med andra kampanjkoder. Du väljer flygklassen Dreamliner Plus i bokningen, det syns tydligt när flygklassen finns att tillgå. Priset dras av när du anger kampanjkoden i sista steget i bokningen innan betalning på tui.se

Barnpris från 0:-

 • Priset gäller för ett barn mellan 2-11 år som sover i extrabädd, tillsammans med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rummet/lägenheten.
 • Erbjudandet syns som "Barnspecial" i prisspecifikationen i bokningen
 • Priset gäller vid bokning av paketresa, hotell + charterflyg, med både 1 och 2-veckors reslängd.
 • Begänsat antal platser till detta pris.
 • För fler barnpriser i övriga perioder, se bokningsdialogen.
 • Sommar 2020 är barnpriset markerat med en grön textruta på hotellsidan där barnpris 0:- finns att boka, Gäller avresor mellan 1/5-16/6 samt 10/8-30/9-2020. Begränsat antal platser.

All Inclusive-erbjudanden

 • Gäller endast nybokningar av paketresor (med charter- eller reguljärflyg) till utvalda hotell.
 • Datumperiod då erbjudandet gäller fins markerat på respektive hotell
 • Observera att rabatten redan är avdragen, priset du ser för All Inclusive i bokningsdialogen är det rabatterade priset.
 • Begränsat antal platser.