För dig som vill resa längre bort i vinter erbjuder vi direktflyg till Thailand, Mexico, Mauritius m fl med vårt moderna och mest utsläppseffektiva flygplan Dreamliner. Vi erbjuder även bekvämt direktflyg till populära resmål som Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote, Fuerteventura & Kap Verde.
Du kan också flyga med reguljärflyg till exotiska resmål som Seychellerna, Aruba & Florida och välja bland ett brett utbud av drömmiga hotell.

Missa inte! Inspiration och härliga tips om favoriterna Thailand och Kanarieöarna.

Fynda din resa

Ta chansen att hitta din drömresa i vinter till några av våra mest populära resmål - nu med härliga rabatter upp till 50%.

Tips & inspiration

Lyxiga RIU-hotell att boka i vinter

RIU Palace är våra lyxigaste RIU-hotell. De ligger alltid vid stranden, servicen är i toppklass och maten är av högsta kvalitet med ett stort utbud. Här tipsar vi om vinterns härligaste boenden på Kanarieöarna, Kap Verde och lite längre bort som Maldiverna och Zanzibar.
Towe A Towe A 2019-06-20

All Inclusive-hotell på Kap Verde – 7 tips

En av de tuffaste sakerna inför en resa är att räkna på din dagliga budget. Du frågar dig inför resan vad alla smaskigheter, svalkande drycker och äventyrligheter kommer att kosta under resans gång. Väl på plats i Kap Verde får du en lätt förnimmelse av nybakat bröd, krispig bacon, äggröra och färsk frukt. Du tänker: ”Just det, varför hoppade vi frukosten som tillval?”. Med All Inclusive garanterar du dig själv att inte missa några godsaker. Vi bjuder på en guide till de bästa hotellen!
Carl J Carl J 2019-06-24

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

Guide till Gran Canarias bästa stränder

Preppa inför din sol-och-bad-resa till Gran Canaria med vår strandguide. Ön har stränder som skiftar i guld, vulkanstränder och stränder med vit korallsand. Partyplayor, surfingparadis och lugna stränder där barnen kan leka i vattenbrynet. Du kan bada mitt i Las Palmas eller leta dig fram till en gömd vik bland klipporna. Häng med på jakt efter just din favoritstrand.
Eva S Eva S 2018-04-27

Vinterrabatt till solen

Spara tusenlappar på resor till Kanarieöarna, Thailand, Kap Verde, Mauritius och Mexico i vinter. Här har vi samlat hotell för familjer, vuxna, par och vänner - på resmål både långt bort och lite närmare. Sluta drömma och boka vinterns semester idag.

Direktflyg till Vietnam

Res till semesterön Phu Quoc med bekvämt charterflyg, direkt på bara elva timmar. Här möts du av barfotastränder, fiskebyar och charmiga hotell.

Hotell för en lyckad familjesemester

Stora familjerum, trerumslägenheter, barnklubbar, vattenland, All Inclusive och mycket mer - reser du med stort sällskap i vinter då har vi de perfekta hotellen för dig på Kanarieöarna och Kap Verde!

Blue Star - värt att återvända till

Föredrar du strandnära lägen, fina poolområden eller hotell med rum som passar stora sällskap så har Blue Star någonting för dig. Här hittar du hotellen dit våra gäster återvänder år efter år.

Drömboenden på Kap Verde

Kap Verde är känt för sitt solsäkra klimat, nästintill ändlösa stränder och härlig ”no stress”-filosofi. I vinter flyger du med bekvämt direktflyg till Kap Verde på bara 7-8 timmar.

Vinter 20/21 - boka din drömresa

Nu kan du boka nästa vinters resor och som vanligt går godbitarna åt först. Bland nyheterna finns direktflyg på cirka tio timmar till den paradisiska ön Zanzibar utanför Tanzanias kust. Bokar du idag får du dessutom upp till 3 000:- rabatt per person på utvalda hotell, resmål och datum.
Observera att priset som du ser i prisspecifikationen är det rabatterade priset. Rabatten gäller under avreseperioderna: 1 november - 11 december 2020, samt 5 januari - 31 mars 2021.

Exotiska drömresor i vinter

Välkommen till riktigt drömmiga resmål i vinter - tropiska paradis med palmkantade gräddvita stränder, turkost hav och snorkling i världsklass.

Dreamliner! Bekvämt direktflyg till drömresmål i vinter

TUI-gruppen har Europas största Dreamliner-flotta. Dreamlinern har upp till 20 procent lägre bränsleförbrukning per passagerarkilometer och orsakar lägre bullernivåer med upp till 60 procent än jämförbara flygplan.

*Villkor

Generella villkor
Eventuella prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell "upp-till-rabatt" gäller per bokning. Erbjudanden gäller nybokningar för charterpaket med flyg + hotell, ej endast flyg eller avresor med reguljärflyg om inte annat anges. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanj- och rabattkoder generellt
En kampanjkod anger du i sista steget när du bokar din resa, innan betalning, efter det rabatteras ditt pris. Rabatt med kampanjkod gäller även på resor med sänkta priser men kan inte kombineras med andra kampanj- och rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt.

Barnpris från 0:-

  • Priset gäller för ett barn mellan 2-11 år som sover i extrabädd, tillsammans med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rummet/lägenheten.
  • Erbjudandet syns som "Barnspecial" i prisspecifikationen i bokningen
  • Priset gäller vid bokning av paketresa, hotell + charterflyg, med både 1 och 2-veckors reslängd.
  • Begänsat antal platser till detta pris.
  • För fler barnpriser i övriga perioder, se bokningsdialogen.

All Inclusive-erbjudanden

  • Gäller endast nybokningar av paketresor (med charter- eller reguljärflyg) till utvalda hotell.
  • Datumperiod då erbjudandet gäller finns markerat på respektive hotell
  • Observera att rabatten redan är avdragen, priset du ser för All Inclusive i bokningsdialogen är det rabatterade priset.
  • Begränsat antal platser.