Boka vinterns drömresa med TUI

Vinterresor

Boka vinterns drömresa idag

Med vår moderna Dreamliner flyger vi nonstop till Thailand. Välj också bland klassiska öar som Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote och Fuerteventura. Eller uppstickaren Kap Verde & sköna Madeira. Alla med direktflyg runt 6-7 timmar. Med vår Dreamliner tar vi dig också med bekvämt direktflyg till Mauritius, Vietnam m fl. Med reguljärflyg erbjuder vi fler exotiska resmål som Aruba, Bali och Florida. Eller varför inte välja en spännande kryssning?
För mer inspiration se våra sidor om Thailand och Kanarieoarna.

Vintersemester lite närmare

Vinterfavoriten Kanarieöarna: Bokar du nu kan du utnyttja våra riktigt bra erbjudanden där barn reser från 0:- och du får 50% rabatt på All Inclusive-paket på utvalda hotell. Dessutom riktigt bra boka-tidigt-rabatter till våra bästa hotell för vuxna och vänner.

Boka din resa till ett RIU-hotell med TUI
Rabatt upp till 4 000:-

RIU - när du vill bo förstklassigt

PÅ RIU -hotellen är alla VIP-gäster. Du får:
• Bo med bästa läge
• Service utöver det vanliga
• Njuta av god mat & dryck
Nu får du dessutom rabatt på utvalda RIU-hotell i vinter.
Se hotell & boka

Drömboenden på Kap Verde i vinter

Res till Kap Verde i vinter - känt för sitt solsäkra klimat, nästintill ändlösa stränder och härlig ”no stress”-filosofi. I vinter flyger du med bekvämt direktflyg till Kap Verde på bara 7-8 timmar. Väl där väntar härliga hotell för alla smaker.

Tips & inspiration

All Inclusive-hotell på Kap Verde – 7 tips

En av de tuffaste sakerna inför en resa är att räkna på din dagliga buffert. Du frågar dig inför resan vad alla smaskigheter, svalkande drycker och äventyrligheter kommer att kosta under resans gång. Väl på plats i Kap Verde får du en lätt förnimmelse av nybakat bröd, krispig bacon, äggröra och färsk frukt. Du tänker: ”Just det, varför hoppade vi frukosten som tillval?”. Med All Inclusive garanterar du dig själv att inte missa några godsaker utan att tänka på något. Vi bjuder på en guide till de bästa hotellen!
Carl J Carl J 2019-06-24

Familjevänliga hotell på Kap Verde

Är du ute efter en familjesemester där bra boende, mycket sol och avkoppling ska stå i fokus? Då borde du spana in Kap Verde utanför Senegals kust! Här välkomnas barn med öppna armar, tempot är lugnt och man lever efter mottot ”No stress”. Här är tips på våra bästa familjehotell!
Johanna N Johanna N 2019-06-20

Kap Verdes bästa stränder - 6 tips

Kap Verdes bästa stränder hittar du på . Glöm solstolar som står för tätt, bli duschad av grannens solspray eller paxa plats före solen går upp. Här råder lugnet, du kan promenera länge utan att möta en enda person och risken för trängsel existerar inte.
Towe A Towe A 2019-06-24

Kap Verde med barn

Kap Verde är känt för sina ändlösa stränder och härliga hotell men hur är det att resa till Kap Verde med barn? Här kommer några härliga tips inför din familjeresa till Kap Verde.
Towe A Towe A 2019-06-25

Familjens bästa i Egypten

Solsäkert, prisvärt och cirka sex timmars flygresa från Sverige. I Egypten möts du av moderna resorthotell, poolparadis för barnen och spännande utflyktsmöjligheter. Boka din vinterresa till Blue Star Jaz Makadia Saraya Resort med 50% rabatt på All Inclusive-paket, eller till något av våra andra hotell i Egypten.

Inspirationstips inför resan

13 av Kanarieöarnas bästa stränder – tipsen du inte vill missa

På Kanarieöarna finns stränder för alla smaker, från Fuerteventuras långa gyllene stränder till Teneriffas unika lavastränder. Här kommer 13 tips på både kända och okända stränder på de fyra populäraste Kanarieöarna.
Emily G. Emily G. 2018-10-01

5 tips till det aktiva Kap Verde

Kap Verde är som gjort för avkoppling med sol och bad. Men Sal på Kap Verde erbjuder också mycket till dig som vill ha en mer aktiv semester. Här kommer våra fem bästa tips på roliga utflykter att göra om du tröttnar på strandliv eller vill se mer av ön.
Towe A Towe A 2018-06-04

Thailands bästa öar - 11 tips

Thailand har många fantastiska öar, så oavsett hur du vill ha det på semestern finns det säkert en ö som passar dig. Du kan bo med djungeln som granne, vid stränderna med bäst feststämning, eller kanske på en plats där du kan slappna av helt och hållet. Har du svårt att välja? Kolla vår lista över Thailands 11 finaste öar och ögrupper – förhoppningsvis hjälper den dig att bestämma var du ska parkera dina flip-flops nästa gång du reser.
Jakob R Jakob R 2017-10-12

Hit åker svenskarna i jul

En svensk jul i all ära men visst kan man bli sugen på att bara lämna julbestyren och åka på semester och koppla av istället? Allt fler svenskar gör slag i saken och åker utomlands över jul.
Emma J Emma J 2018-11-22

Dreamliner! Bekvämt direktflyg till drömresmål i vinter

TUI-gruppen har Europas största Dreamliner-flotta. Dreamlinern har upp till 20 procent lägre bränsleförbrukning per passagerarkilometer och orsakar lägre bullernivåer med upp till 60 procent än jämförbara flygplan.

Röda dagar över jul och nyår 2019

Har du gått i tankarna om att resa bort över jul och nyår? Då är du inte ensam. Varje år bokar tusentals svenskar en biljett till varmare breddgrader för att starta det nya året med sol i sinne. I år är det rikigt bra ledighet om du inte behöver jobba röda dagar.

 • Ta semester 5 dagar: 23/12,27/12, 30/12, 2-3/1, få 17 dagar ledigt, 21/12-6/1
 • Ta semester 3 dagar: 23/12, 27/12, 30/12, få 12 dagar ledigt, 21/12-1/1

Här hittar du våra bästa erbjudanden till våra mest populära resmål.

Kryssa på semestern

Upplev Karibiens övärld på det mest bekväma sättet - du har ditt hotellrum, dina favoritrestauranger och massor av nöjen & aktiviteter med dig på ett och samma ställe. Kan det bli bättre? Just nu erbjudanden med Royal Caribbean Cruises och Norwegian Cruise Line.

Krysstips & inspirationsartiklar

Kryssning – så funkar det

Daniel Custemo, Sales Consultant på TUI, har åkt på över 30 kryssningar – hittills… Här berättar han om hur det går till på och kring fartyget.
Johan S Johan S 2017-02-19

7 aktiviteter du inte trodde fanns på kryssningen

Moderna kryssningsfartyg beskrivs ofta som ”flytande resort”. Det låter kanske överdrivet, men faktum är att uttrycket snarare inte räcker till längre. Speciellt inte om du tittar på allt som finns att göra ombord. Här listar vi sju häftiga aktiviteter och upplevelser du antagligen inte förväntat dig att få uppleva ombord på en kryssning.
Jakob R Jakob R 2018-11-26

Att jobba som styrman – bakom kulisserna på en kryssning

När Lovisa Forssberg fick styra sitt första stora fartyg på Sjövärnskårens ungdomsläger var det något som klickade. Idag tjänstgör hon som styrman ombord på Mariner of the Seas vars kryssningsrutter tar henne till Nagasaki i Japan och till Mexicos stränder. 14 veckor till havs är inte alltid lätt men när hon får styra in det 138 279 ton tunga fartyget i hamnen ångrar hon inte sitt yrkesval.
Hanna P Hanna P 2018-02-18

Kryssning med barn – bästa tipsen

Vattenrutschkanor, familjedisco och mat som alla gillar. Och nya spännande platser att gå iland på varje dag. Semesterkassan har du stenkoll på – det mesta ingår ju i resans pris. Om du, som många andra barnfamiljer, funderar på att åka på familjekryssning men tycker att det är svårt att välja bland alla kryssningar ska du titta närmare på det här.
Eva S Eva S 2019-02-24

Tips på hotell

*Villkor

Generella villkor
Eventuella prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell "upp-till-rabatt" gäller per bokning. Erbjudanden gäller nybokningar för charterpaket med flyg + hotell, ej endast flyg eller avresor med reguljärflyg om inte annat anges. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanj- och rabattkoder generellt
Har du en kampanjkod anges den i sista steget innan betalning där rabatten dras av.
Rabatten gäller även på charterpaket med sänkta priser men kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt.

Kampanjkod: UPGRAD
Rabatten, Dreamliner Plus utan extra kostnad, avser:

 • Nybokningar på utvalda avgångar med TUI Airways
 • Flygklassen finns endast på flygplanstyp Boeing 787-800 (ej för Boeing 787-900)
 • Gäller avresor mellan 1/11-30/4 till flygplatserna Phuket & Krabi
 • Gäller för paketresor ej endast flygstol
 • Boka senast 26/8, begränsat antal platser
  Kan ej kombineras med andra kampanjkoder. Du väljer flygklassen Dreamliner Plus i bokningen, det syns tydligt när flygklassen finns att tillgå. Priset dras av när du anger kampanjkoden i sista steget i bokningen innan betalning på tui.se

Barnpris från 0:-

 • Priset gäller för ett barn mellan 2-11 år som sover i extrabädd, tillsammans med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rummet/lägenheten.
 • Erbjudandet syns som "Barnspecial" i prisspecifikationen i bokningen
 • Priset gäller vid bokning av paketresa, hotell + charterflyg, med både 1 och 2-veckors reslängd.
 • Begänsat antal platser till detta pris.
 • För fler barnpriser i övriga perioder, se bokningsdialogen.
 • Sommar 2020 är barnpriset markerat med en grön textruta på hotellsidan när barnpris 0:- finns att boka.

All Inclusive-erbjudanden

 • Gäller endast nybokningar av paketresor (med charter- eller reguljärflyg) till utvalda hotell.
 • Datumperiod då erbjudandet gäller fins markerat på respektive hotell
 • Observera att rabatten redan är avdragen, priset du ser för All Inclusive i bokningsdialogen är det rabatterade priset.
 • Begränsat antal platser.

Fri uppgradering till swimup-rum:

 • Gäller nybokningar av paketresor med charterflyg till utvalda hotell.
 • Avser perioden: 31/10-2019 - 30/4-2020 och utvalda reslängder.
 • Boka senast 26/8. Begränsat antal platser.