Ett presentkort på resor med TUI är den perfekta presenten vare sig det är en julklapp, födelsedagspresent eller bröllopspresent. Presentkortet köps online och skickas smidigt till mottagaren via SMS eller e-post. Korten gäller som betalning för resor bokade på tui.se inklusive charterresor, paketresor, flyg och hotell.

Längre ner kan du läsa mer om resepresentkorten fungerar och se svaren på vanliga frågor.

TUIs presentkort:

 • Ge valfritt belopp upp till 15 000:-
 • Giltighetstiden är 3 år
 • Ingen expeditionsavgift
 • Se saldo online

Bra att veta om presentkort

Ladda ditt presentkort
Har du ett oladdat presentkort kan du enkelt ladda det med önskat värde. Du kan ladda ditt presentkort dagtid mellan kl 07.00-23.00.

Ladda med ett engångsbelopp

Presentkortssaldo
Hur mycket pengar har jag kvar på presentkortet? Här kan du få besked om ditt saldo på presentkortet. Du fyller i din 16-siffriga kod, så ha presentkortet tillhanda. Presentkortet går inte att lösa in till kontanter.

Se saldo på presentkort

OBSERVERA
Vid köp av TUIs presentkort i andra hand, till exempel på Blocket. se eller Tradera.se var noga med att först verifiera att presentkortet är giltigt med oss på TUI. Telefon: 0771-84 01 00.

Se till att ha presentkortet i din ägo och sköt själv betalningen av din resa. Var extra observant vid köp av presentkort i andra hand när TUI har stängt och inte kan verifiera giltigheten.

Frågor & Svar om e-presentkort

 • Är det säkert?

  Dina kreditkortsuppgifter sänds över en krypterad förbindelse till kortinlösen med samma form av säker kryptering som du använder t.ex på din Internetbank. Använder du Internet Explorer kan du kontrollera att du är uppkopplad över en säker förbindelse genom att du ser ett gult hänglås nere i högra hörnet av Internet Explorer. Andra webbläsare kan ha andra symboler för att visa att överföringen är krypterad.
  Så fort din betalning blivit mottagen, skickas presentkortet till mottagaren vid den tidpunkt du valt.

 • Betala resan med presentkort

  Du kan betala delar av eller hela resa med presentkort per telefon och här på webben. Med e-presentkorten kan du betala direkt via hemsidan. Du följer enkelt instruktionerna i betalningsdelen. Papperspresentkorten måste skickas in. Presentkortet går inte att lösa in till kontanter.

  Skicka dem rekommenderat till:
  TUI Sverige AB, att: Kundreskontra,117 85 Stockholm

 • Kan man använda presentkortet för köp på TUI fly?

  Nej, det går inte att använda för t ex taxfreeköp eller sittplatsreservation.

 • Hur länge gäller presentkortet?

  Tre år. Utgångsdatum står tydligt markerat på SMS och e-postmeddelandet.
  Vad händer om mottagaren råkar radera presentkortet sänt som SMS från sin mobil?Det är viktigt att du skriver ut kvittot som visas på skärmen efter att du genomfört köpet. Har du ingen skrivare går det bra att anteckna referensnumret. Detta referensnummer använder du vid kontakt med oss så att vi kan kan hjälpa dig , t.ex för återutskick av presentkortet om mottagaren råkat radera sitt SMS.

 • Hur betalar mottagaren sin resa?

  SMS:et eller e-postpresentkortet innehåller ett unikt nummer/kod som mottagaren anger vid sin betalning av resan på tui.se. Vid SMS anges också mobilnumret. Beroende på beloppet som du laddar presentkortet med kan mottagaren betala delar av eller hela resans belopp med presentkortet.

 • Jag har inte fått e-mailet med presentkortet

  Om du har en @hotmail.se, @hotmail.com adress händer det att mailet fastnar i spamfiltret och då hamnar mailet i mappen skräppost.