Hotell på Kreta

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Kreta. Vi har valt de bästa hotellen som Kreta har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen på Kreta

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet på Kreta är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera i listan och hitta det bästa hotellet på Kreta efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, ett lyxigt spahotell eller kanske letar efter ett bekvämt All Inclusive-hotell på Kreta.

Familjehotell på Kreta

Ett populärt hotell för familjer med barn på Kreta är All Inclusive-hotellet TUI Blue Caldera Creta Paradise.

Bästa hotellen för vuxna på Kreta

Våra mest populära hotell på Kreta för vuxna är det femstjärniga spahotellet Atlantica Kalliston, som ligger vid öns vackraste strand, och det lyxiga designhotellet Domes Noruz Chania, där du kan boka ett rum med privat pool eller jacuzzi.

Hotell med vattenland på Kreta

Hotellen med vattenland på Kreta är favoriter för både barnfamiljer och vuxna med barnasinnet kvar. Förutom Blue Star Euphoria Resort har TUI många andra hotell med vattenland på Kreta, såsom Blue Star Iolida Village, Chrispy Waterpark Resort och Grecotel Marine Palace & Aqua Park. På hotellen med vattenland på Kreta ingår All Inclusive antingen i priset eller kan bokas mot en extra avgift.

Billigaste hotellen på Kreta

Är du ute efter en prisvärd semester på Kreta kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »