Resor
till
Ibiza

Pris från

...

Våra hotell

8 st

Prisnivå

Prisexempel från Playa den Bossa
  • Enkel middagca 200:-
  • 1 liter vattenca 15:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad0 timmar
  • HuvudstadMadrid
  • SpråkSpanska
  • Folkmängdca 151 265

Resor till Ibiza

Ibiza

Ibiza ligger sydväst om Mallorca och lockar med femtio stränder, mandelträd, charmiga småstäder och familjevänliga hotell. Samtidigt kan de som vill ta för sig av både trendmedvetet mode och fartfyllt klubbliv. På ön finns charmiga hotell för både par, familjer och för er som reser flera generationer tillsammans.

Ön Ibiza är så mycket mer än den bild som många har. Här hittar du allt från lugna badvikar med kristallklart vatten till mer fartfyllda stränder med Beach Clubs och vattensporter.

Kullerstensgator och smala gränder

Den gamla delen av Ibiza stad består av smala gränder, kullerstensgator, kyrkor och omgivande ringmurarar. Här finns småbutiker och uteserveringar och det gäller att ha bekväma skor. Sandalerna får vila i väskan under promenaden. Avsluta på en tapasrestaurang vid torget Plaza de Vila, en trevlig restaurang vid fiskekvarteren Sa Penya eller ta ett glas cava nere vid hamnen.

Välj ett resmål

Under länkarna läser du mer om Ibizas stränder, semesterutbud och bästa hotell.

Våra resmål på Ibiza

Cala Tarida

Cala Tarida

1 hotell
Från
Harmonisk semesterby vid en vacker badvik vänd mot solnedgången på västra Ibiza. Direkt vid stranden ligger vårt familjevänliga Sensatori-hotell med All Inclusive.
Playa d'en Bossa

Playa d'en Bossa

1 hotell
Från
Ibizas längsta strand och mest färgstarka resmål med vattensporter, beach clubs, restauranger, shopping och Medelhavets hetaste klubbliv som lockar till sig kända dj:er.
Portinatx

Portinatx

0 hotell
Från
Ett harmoniskt mindre resmål bland gröna berg på den natursköna nordkusten. Med tre stränder, fiskrestauranger och ett TUI Sensimar-hotell för er som reser på tu man hand.
Santa Eulalia

Santa Eulalia

2 hotell
Från
En badort med mysig småstadskänsla som har det mesta du kan önska för semestern – många bra restauranger, småbåtshamn, hantverksmarknad och fina sandstränder.
Ibiza stad

Ibiza stad

1 hotell
Från
Öns största stad har allt från medeltidsgränder och hamnkvarter till modebutiker, tapasbarer och fin badstrand. Strax utanför finns ett av Ibizas trendigaste designhotell.
Cala Llonga

Cala Llonga

0 hotell
Från
Trevlig liten badort i en skyddad vik på öns ostkust. Med en karibiskt ljus sandstrand, romantiska havsklippor, spännande restauranger och prisvärda hotell.
San Antonio

San Antonio

1 hotell
Från
Ett av Ibizas hetaste partyresmål i en bukt på västkusten. Här hittar du både kvällsliv med hög puls, flera fina stränder och solnedgångar att fylla Instagramkontot med.
Port d'es Torrent

Port d'es Torrent

2 hotell
Från
Avslappnad strandort med färgglada barer och plånboksvänliga restauranger nära partyorten San Antonio. Här hittar du både ett bra familjehotell och rymliga lägenheter.
Visa alla (8)

Restyper på Ibiza