Hotell i Paris

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Paris. Vi har valt de bästa hotellen som Paris har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen i Paris

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet i Paris är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera listan och hitta det bästa hotellet i Paris efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen eller ett lyxigt boutiquehotell.

Familjehotell i Paris

I Paris finns mycket att se och göra för både stora och små - som Disneyland till exempel! Det finns flera familjevänliga hotell i Paris som ligger nära många av de kända sevärdheterna. George Astotel ligger centralt i Paris och är anpassat för familjer, på hotellet finns till exempel ett frukostrum med en liten separat lekhörna för barn.

Bästa hotellen för vuxna i Paris

Paris är som bekant känt som kärlekens stad, så det är inte konstigt att många åker hit på en romantisk weekend. För er som vill åka utan barn kan vi rekommendera hotellet Le Bristol Paris som ligger supercentralt och är väldigt lyxigt med spa och inomhuspool. Ett annat lyxigt alternativ är eleganta Lancaster. Även Hotel Paris Bastille Boutet - Mgallery erbjuder centralt läge och spa.

Billigaste hotellen i Paris

Är du ute efter en prisvärd semester i Paris kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »