TUIs charterflyg tar dig till fantastiska platser och städer

Till flera av våra resmål kan du välja att boka en flygbiljett utan hotell, eller endast flyg som det också kallas – till priser som är bland de bästa på marknaden. Du kan välja mellan att boka din flygresa tur & retur eller enkel väg, till eller hem från ett resmål. Du kan boka flygresor från alla våra avreseorter. Till resmål längre bort som till exempel Thailand och Mexico kan du endast boka en flygbiljett tur och retur, inte enkel väg.

Billiga flyg

Våra billigaste flyg just nu!

 

Hit kan du resa sommar 2024

 

ENDAST FLYG – TUR OCH RETUR

Vi tar dig till solen med bekvämt direktflyg, här hittar du våra bästa erbjudanden på flygbiljetter tur och retur. Du kan filtrera urvalet i listan nedan. Priset kan komma att förändras genom bokningsdialogen fram till dess att resan bokats.

ENDAST FLYG UTRESA – från Sverige

Här ser du våra enkla och bekväma flygresor från Sverige till ett antal resmål i Europa och övriga världen. Du kan filtrera urvalet i listan nedan. Priset kan komma att förändras genom bokningsdialogen fram till dess att resan bokats.

Villkor

Listorna på sidan uppdateras var 15:e minut och utbudet du ser kan förändras eller ta slut innan sidan hunnit uppdateras. Uppdateringen kan även ske i samband med din bokning, då gäller det angivna priset i din gjorda bokning. Prisexempel avser per person, begränsat antal platser. Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden eller Coop-rabatter. Eventuella tillägg kan tillkomma. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Våra resevillkor
Det är viktigt att du tar del av våra resevillkor i samband med din bokning. Där finns det till exempel beskrivet vad du kan förvänta dig av en eventuellt ospecificerad resa och så vidare.

Visum
Eventuella visumkostnader är markerade på din i biljett.

Frivilliga tillval
Priserna i listorna är vårt lägsta pris från vald flygplats. Längre fram i din bokning kan du boka tillval till din flygresa som:

Vissa tillval går ej att boka nära avresan vilket då markeras med ”ej möjligt att boka/fulltecknat”.

Observera: Vid bokning av en tur och retur-resa är det inte möjligt att endast utnyttja din returresa. Resenärer som inte utnyttjar utresan blir då automatiskt avbokade och kan inte utnyttja hemresan. Likaså om resenär infinner sig för sent på flygplatsen eller på avtalad upphämtnings-avreseplats. Någon återbetalning av resans pris sker ej.