Hotell på Gran Canaria

Här hittar du alla våra hotell på Gran Canaria, och många av dem kan du besöka året runt, så du behöver aldrig vänta på att uppleva öns skönhet vid en resa till Gran Canaria.

Hotelltips

Bästa hotellen på Gran Canaria

Oavsett om du drömmer om att bo vid den långa, gyllene sandstranden i Playa del Inglés, i en mysig semesterlägenhet i Puerto Rico eller vill förbättra ditt golfspel, finns det något för alla smaker och intressen bland våra hotell på Gran Canaria. Du kan själv lätt sortera i listan och hitta det bästa hotellet på Gran Canaria efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, ett lyxigt spahotell eller kanske letar efter ett bekvämt All Inclusive-hotell på Gran Canaria.

Familjehotell på Gran Canaria

Om du reser med barn har vi speciella TUI Blue for Families-hotell i vår "egen" stad, Bahia Feliz, som är skapade för att ge familjen en oförglömlig vistelse. Våra bästa familjehotell på Gran Canaria är TUI Blue Village Orquidea, TUI Blue Village Las Pitas, TUI Blue Village Playa Feliz och TUI Blue Village Tres Vidas. Här finns något för hela familjen, med både Baby Club, Kids Club och besök av TUI:s maskotar T-Bots.

Bästa hotellen för vuxna på Gran Canaria

Om du hellre vill ha en vuxensemester kan vi rekommendera våra TUI Blue for Two-hotell, såsom TUI Blue Suite Princess i Playa Taurito. Här är gäster över 16 år välkomna, och det är speciellt lämpligt för par.

Hotell med vattenland på Gran Canaria

Vattenland är roligt både för stora och små, många timmar kan tillbringas med lek och skoj i vattnet! På Gran Canaria ligger Hotel LIVVO Lago Taurito, som har Gran Canarias största vattenland. Här finns många olika pooler och vattenrutschbanor för alla åldrar.

Billigaste hotellen på Gran Canaria

Är du ute efter en prisvärd semester i Gran Canaria kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »