Hotell i Palma de Mallorca

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Palma de Mallorca. Vi har valt de bästa hotellen som Palma de Mallorca har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen i Palma de Mallorca

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet i Palma de Mallorca är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera listan och hitta det bästa hotellet i Palma de Mallorca efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, för kompisgänget eller till parresan.

Familjehotell i Palma de Mallorca

Vid resor med barn är hotellet extra viktigt, så att vistelsen blir skön och rolig för både stora och små! På Innside Palma Bosque finns både pool och barnpool så vuxna såväl som barn trivs.

Bästa hotellen för vuxna i Palma de Mallorca

Santa Clara Urban & Spa är perfekt för par – hotellet ligger inte bara i hjärtat av Palma, det har också en skön jacuzzi man kan slappna av i.

Billigaste hotellen i Palma de Mallorca

Är du ute efter en prisvärd semester i Palma de Mallorca kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Du hittar våra sista minuten-resor till Palma de Mallorca här »

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »