När du är på destinationen

Precis som i Sverige har de flesta länder infört egna förebyggande åtgärder med fokus på hälsa och hygien. I alla länder krävs social distans på allmänna platser såsom restauranger, torg, affärer och museum. Det gäller även på hotellets alla allmänna utrymmen, inklusive pooler.

 • Håll dig uppdaterad

  Det är viktigt att du som resenär håller dig uppdaterad vad som gäller på ditt resmål. På Re-open EU:s hemsida kan du läsa mer om vad som gäller för länderna inom EU.

  Här nedan hittar du som ska resa viktig information om åtgärder och rutiner på ditt resmål:
  Listan uppdateras löpande.

 • Service på destinationen

  Vi har vässat vår digitala service och finns tillgängliga dygnet runt alla dagar. Snabbast får du information om aktuella händelser, avvikelser, transfertid för hemresan, etc, genom vår app ”TUI Sverige”. Det är också i appen du enklast skickar frågor till guiderna.
  I TUI appen kan du också:

  • Inspireras och läsa mer om resmålet och vad som finns att upptäcka där
  • Läsa om och boka våra utflykter

  Vid brådskade ärenden kan du alltid nå guiderna på telefon. Kontaktuppgifter får du via SMS vid ankomst.

  Ladda ner appen, aktivera den med ditt bokningsnummer och försäkra dig om att du har notifieringar aktiverade.

 • Transfer på destinationen

  Vi möter dig på flygplatsen och ser till att alla på ett säkert sätt kommer med den bokade transfern till hotellet. Självklart följer vi lokala myndighetskrav, som kan se lite olika ut i olika länder och kan komma att variera över tid. På samtliga våra destinationer gäller utökade städ- och desinfekteringsrutiner av bussarna.

  Viktigt för dig att tänka på:
  Spritning av händer och krav på munskydd kan också förekomma då det är myndighetskrav i många länder.

  Transfer förbokas vid bokningstillfället. Kontakta TUI om du vill lägga till transfer i efterhand på din bokning.

 • Aktiviteter och utflykter på destinationen

  Många vill upptäcka resmålet de besöker, och det kommer vi att kunna erbjuda även nu. Dock kan det finnas restriktioner på antalet besökare på vissa sevärdheter och områden. Båtar och andra transportmedel kan ha begränsningar i antalet passagerare.
  För aktiviteter på hotellen följer vi självklart lokala myndigheters krav. Att hålla avstånd gäller överallt. Vissa aktiviteter kan därför ha begränsat antal deltagare och aktiviteterna förläggs i huvudsak utomhus.

  Läs mer i TUI-appen eller kontakta dina TUI-guider för mer information om vilka utflykter som finns tillgängliga och hur man bokar.