Resor
till
Mexico

Pris från

...

Våra hotell

79 st

Prisnivå

Prisexempel från Playa del Carmen
  • Pizzaca 55:-
  • 1 liter vattenca 7:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaMexikansk peso (MXN)
  • Tidsskillnad-7 timmar
  • HuvudstadMexico City
  • SpråkSpanska
  • Folkmängd127 500 000

Resor till Mexico

Mexico

Att resa till Mexico är ett sätt att uppfylla semesterdrömmar. Året runt möts du av kritvita stränder, kokospalmer och ett turkost hav. Dessutom finns mayafolkets tempelstäder och bra snorkling nära våra resmål. Välj mellan fina All Inclusive-anläggningar och mysiga bungalower vid stränderna.

Delfiner, äventyr och shopping

För alla med smak för äventyr finns mycket att göra i Mexico. Se delfiner, snorkla i grottor och testa rafting är bara några exempel. Andra utflykter kan ta dig till suggestiva mayastäder som Chichen Itza, Tulum och Coba. Överallt finns småbutiker för den som gillar shopping.

Välj ett bra resmål. Eller flera!

För dig som vill uppleva mycket är ett tips att kombinera flera resmål under samma semester. Mest populära är den färgstarka badorten Playa del Carmen, den eleganta semesterstaden Cancun och den charmiga lilla ön Isla de Holbox. Under vintersäsongen kan du dessutom välja mellan rofyllda strandparadis som Puerto Aventuras, Akumal, Tulum, Puerto Morelos och Playa Mujeres.

Hotell med eller utan All Inclusive

Året runt erbjuder vi både eleganta resorthotell med All Inclusive och prisvärda enklare alternativ. Och på vintern, när allra flest vill resa hit, blir urvalet ännu större. Då kan du bland annat boka:

Nonstopflyg med Dreamliner på vintern

Under vinterns högsäsong tar vi dig direkt från Stockholm eller Köpenhamn till Mexico med världens modernaste passagerarplan Boeing 787 Dreamliner. På utresan tar det kring tolv timmar medan hemresan går på bara tio, tack vare medvind. Under sommarhalvåret flyger du reguljärt och får då räkna med längre restid på grund av mellanlandningar.

Boka en kryssning till Mexico

Med TUI kan du även kryssa till Mexico. Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. På en kryssning till Mexico kommer du även göra stopp vid ön Cozumel. Den är känd för sitt rika marina liv, ett världsberömt rev och Karabiens klaraste vatten. Historiskt intresserade kan bege sig till fastlandet och den gamla Maya-staden Tulum på Yucatánhalvön.
Här kan du se alla TUIs kryssningar i Karibien.

Våra resmål i Mexico

Playa del Carmen

Playa del Carmen

34 hotell
Från
Färgstark semesterstad med lång strand, bra shopping, kvällsnöjen och brett restaurangutbud. I stadsdelen Playacar finns flera förstklassiga All Inclusive-hotell.
Isla de Holbox

Isla de Holbox

8 hotell
Från
En orörd paradisö med vita stränder och små personliga hotell som ibland har tak av palmblad. Njut av avkopplingen bland pastellfärgade hus och bra fiskrestauranger.
Cancun

Cancun

11 hotell
Från
Troligen kustens mest eleganta och välkända badort. Den gigantiska hotellstadsdelen ligger på en långsmal ö med shoppinggallerior, långa stränder och högklassiga hotell.
Akumal

Akumal

7 hotell
Från
Långt pärlband av fina stränder och resorthotell på den södra delen av Mayarivieran, mellan Playa del Carmen och mayatemplen i Tulum. Bra snorkling och vindsurfing.
Puerto Morelos

Puerto Morelos

7 hotell
Från
Rätt val för dig som vill ha en relaxsemester med extra bred guldkant. Här ligger nya och eleganta femstjärniga resorthotell på rad vid en lång palmkantad strand.
Playa Mujeres

Playa Mujeres

4 hotell
Från
En av Mayarivierans nyaste och finaste solkuster, med fräscha och välutrustade resorthotell direkt vid stranden. Samtidigt har du nära till folkliv och shopping i Cancun.
Puerto Aventuras

Puerto Aventuras

3 hotell
Från
Trivsamt mindre resmål med flera långgrunda stränder, restaurangtorg, pittoresk småbåtshamn, delfinarium, niohåls golfbana och bra boende direkt vid stranden.
Nyhet
Tulum

Tulum

5 hotell
Från
Den palmkantade vita stranden i trendiga Tulum omnämns ofta som en av världens finaste. Atmosfären är laidback och i närheten hittar du den vackra mayastaden uppe på en klippa vid havet.
Isla Mujeres

Isla Mujeres

1 hotell
Från
En mångsidig liten ö med fina stränder, bara 20 minuters båtresa från det färgstarka Cancun. Här erbjuder vi hotell i toppklass.
Visa alla (9)