Resor
till
Frankrike

Pris från

...

Våra hotell

29 st

Prisnivå

Prisexempel från Paris
  • 1,5 liter vattenca 7:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad0 timmar
  • HuvudstadParis
  • SpråkFranska
  • Folkmängd66 990 000

Resor till Frankrike

Frankrike

En weekend i Frankrike passar dig som vill strosa i klassiska Paris eller kombinera stad och strandliv på den glamorösa Franska Rivieran. Oavsett vad du väljer finns möjligheter till att uppleva ett rikt kulturliv fyllt med konst, museum, teater och film. För att inte nämna det berömda franska köket!

Paris – perfekt för en weekend eller ännu längre

Paris är en stad som finns med på flera människors bucketlist – och det förtjänar denna stad att vara! Oavsett om du planerar en längre weekend späckad med kulturupplevelser eller helt enkelt tänker strosa längs med Seine är Paris en stad fylld med smaker och sevärdheter.

Du kan fynda på en rörig gatumarknad eller shoppa exklusiva märken på varuhuset Lafayette. Det franska köket är dessutom välrepresenterat i Paris – från klassisk fine dining till experimentell fun dining.

Förläng sommaren med en weekend på Franska Rivieran

Franska rivieran finns flera pärlor – oavsett om du vill sola på stranden eller upptäcka Rivierans nöjesliv. Med TUI kan du resa till
Nice
Cannes
Juan les Pins
Det finns en del som skiljer badorterna åt men alla tre har självklart vackra och härliga sandstränder att koppla av på. Dessutom håller värmen sig kvar i södra Frankrike. Det är ofta varmt långt in på oktober.

Cannes – festivaler och franskt vardagsliv

Här kan du även uppleva mysiga marknader, spela boule och ta ett glas pastis i hamnen – det franska vardagslivet helt enkelt. Med den årliga filmfestivalen är Nice dessutom ett kulturcentrum för hela Europa och beroende på säsong kan du kanske få syn på en stjärna.

Nice – elegant badort

Nice är en elegant och klassisk badort. Vackra strandpromenader och pittoreska gränder avlöser varandra. Det är dessutom lätt att upptäcka omgivningarna med hyrbil, buss eller tåg. I närheten av Nice hittar du Monaco, Cannes och medeltidsstaden St Paul de Vence.

Juan les Pins

Juans les Pins är familjevänligt. Du har gångavstånd till Antibes och närhet till provencalska byar. Här kan du enkelt växla mellan historiska kvarter och nöjen med lite högre puls. Mer street-inspirerat mode.

Res till Frankrike med TUI

Våra resor till Frankrike går med reguljärt flyg vilket innebär att reslängderna är flexibla. Vi har inga guider på resmålet men du når vårt onlinecenter med telefon, mejl eller sms – både före och under resan.

Restyper i Frankrike