Resor
till
Franska rivieran

Pris från

...

Våra hotell

11 st

Prisnivå

Prisexempel från Nice
  • Enkel middagca 150–200:-
  • 1,5 liter vattenca 7:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad0 timmar
  • HuvudstadParis
  • SpråkFranska
  • Folkmängd66 990 000

Resor till Franska rivieran

Franska rivieran

Franska rivieran är en oemotståndlig mix av avslappnad livskänsla, vacker arkitektur, långa stränder, ljumma kvällar fyllda av romantik och det örtdoftande provensalska köket. Hit kan du resa över en weekend eller stanna en hel vecka.

Förutom stränderna och den sköna stämningen bjuder våra franska resmål på ett svårslaget utbud av shopping, restauranger och kulturevenemang under stor del av året. Inte undra på att konstnärer, kompositörer och författare från världens alla hörn har funnit inspirationens musa just här på La Côte d'Azur, azurkusten.

Flyg till Nice med reguljärflyg

Våra resor till Franska rivieran går med reguljärt flyg till Nice. Vi har inga guider på resmålet men du når vårt onlinecenter med telefon, mejl eller sms – från två veckor före din avresa till hemresedagen. Reslängden är flexibel, du kan boka både weekendresor och veckoresor.

Hotell på tre franska orter

Nice är en levande sydfransk storstad, elegant badort och internationellt kulturcentrum i ett. En promenad genom Gamla stans smala gränder till den doftrika marknaden och längs med havet på Promenade des Anglais, är både inspirerande och avkopplande.

Cannes inbjuder till promenader längs berömda La Croisette, shopping i exklusiva boutiquer och sena middagar med utsikt över Medelhavet.

I Juan-les-Pins kretsar en stor del av livet och semestern kring den fina sandstranden, de hip-hop-inspirerade modebutikerna och de långa nöjesnätterna.

Restyper på Franska rivieran