Resor
till
Safaga

Pris från

...

Våra hotell

1 st

Prisnivå

Prisexempel från Hurghada.
  • Pizza på restaurangca 30:-
  • Vatten (1 liter)ca 5:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEgyptisk pund (EGP)
  • Tidsskillnad+1 timme
  • HuvudstadKairo
  • SpråkArabiska
  • Folkmängdca 40 000

Resor till Safaga

Safaga

Välkommen på en aktiv och avkopplande semester, där allt från mat och dryck till massor av aktiviteter ingår. I Safaga ligger nämligen ett av våra TUI Magic Life-hotell, där du kan ta för dig av zumbapass, vindsurfing, tennisturneringar och massor av annat inom ramen för din All Inclusive. Hotellet ligger direkt vid stranden i en skyddad bukt, med korallrev och förstklassig snorkling alldeles utanför.

Safaga är en hamnstad på Hurghadakusten, där många internationella kryssningsfartyg lägger till. Samtidigt vill vi vara tydliga med att vårt Magic Life-hotell ligger tre mil från staden, utan något annat än hav, stränder och vilda bergsöknar i omgivningen. Så även om Safaga lätt går att nå med taxi är det själva hotellets utbud som får de flesta att resa hit.

Antik hamnstad

Du kan ta en taxi de tre milen till Safaga. Staden var en viktig hamn redan under antiken tack vare sin vägförbindelse med Luxor och andra städer längs Nilen. Idag är Safaga en liten turiststad med ett visst utbud av kaféer och småbutiker, men egentligen inte så mycket att se.

TUI Magic Life – aktiv semester där allt ingår

TUI Magic Life Kalawy Imperial är ett helt upplevelsecentrum med egen strand, flera pooler, tennsibanor, fotbollsplan, dykcenter, gym, spa och massor av annat. I TUI Magic Life-konceptet ingår att du utan extra kostnad har tillgång till en hel meny av aerobicspass, danskurser, turnerningar och sporter som kajakpaddling eller surfing.

All Inclusive med flera restauranger

Likaså ingår mat, dryck och kvällsunderhållning. Det finns fyra restauranger att välja mellan, och om du bokar bord i förväg får du byta tre av veckans buffémiddagar i huvudrestaurangen Magico mot någon av à la carte-restaurangerna.

Barnvänlig strand med eget korallrev

Hotellets strand ligger vid en havsbukt som skyddas mot vågor av korallreven utanför. Mycket barnvänligt alltså. En lång träbrygga leder över den långgrunda delen till korallrevets utsida, där du kan snorkla och se färgglada fiskar i en vajande skog av undervattensväxter. Dessutom är Röda havet ett av världens finaste dykvatten.

Restyper i Safaga