Resor
till
Kap Verde

Pris från

...

Våra hotell

27 st

Prisnivå

Prisexempel gäller Sal Rei på Boavista
  • Pizzaca 80–100:-
  • 1 liter vattenca 10:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaKapverdisk escudo (CVE), Euro
  • Tidsskillnad-2 timmar
  • HuvudstadPraia
  • SpråkPortugisiska
  • Folkmängd539 560

Resor till Kap Verde

Kap Verde

Kap Verdes ändlösa stränder och solsäkra klimat passar dig som både vill koppla av och uppleva något nytt på semestern. Du kan promenera i timtal längs ljusa stränder, vindsurfa, äta dagsfärska skaldjur och göra spännande utflykter. Med TUI kan du flyga nonstop till både Sal och Boavista och bor på hotell med bästa strandläge.

Avslappnat och färgstarkt

Ögruppen Kap Verde ligger i Atlanten utanför Senegals kust och här möts du av livsmottot "no stress". Musik och dans är en viktig del av kulturen och den kapverdiska musikstilen morna är en blandning av portugisisk fado och brasilianskt gung.

Välj din favoritö

Öarna Boavista och Sal är våra solsäkra magneter i Kap Verde. Hit reser fler och fler som vill upptäcka något nytt och samtidigt bo bra. Du kan välja mellan flera stora resorthotell för familjer där det alltid finns något att göra. Men också mindre bed and breakfast nära vardagslivet. Vi på TUI "upptäckte" öarna för ett tiotal år sedan och har utvecklat ett brett hotellutbud där du hittar de bästa hotellen.

Boavista

Den lugna och soliga ön Boavista har stränder med gott om plats och vi på TUI har blivit något av experter på Boavista. Våra koncepthotell Riu Karamboa och Riu Touareg har allt från stora poolområden till restauranger, kul grejer för barnen och chans att gymma och spela tennis. Ännu fler bra hotell finns intill fiskebyn Sal Rei eller vid öns finaste strand Santa Monica.

Sal

Ön Sals charmigaste badort heter Santa Maria. Med bra fisk- och skaldjursrestauranger, små hantverksbodar och musikbarer. Väljer du Blue Star Oasis Salinas Sea bor du nära både stranden och centrum. Reser du utan barn kan du njuta av femstjärnig lyx på vårt TUI Blue Cabo Verde och vill du bo nära vardagslivet finns flera små mysiga hotell.

Res en vecka eller två

Att resa till Kap Verde är perfekt även om du bara vill ta en veckas paus från vintermörkret. Med TUI flyger du nonstop till Boavista och Sal på 7,5–8 timmar. På hemresan flyger du på cirka 8,5-9 timmar, inklusive en teknisk mellanlandning på Sal. Eftersom tidsskillnaden inte är så stor så är det ingen risk för jetlag.

Restyper i Kap Verde