Resor
till
Dubai/Förenade Arabemiraten

Pris från

...

Våra hotell

36 st

Prisnivå

Prisexempel gäller Dubai
 • Pizzaca 40:-
 • 1 liter vattenca 3:-

Fakta

Visa all fakta
 • ValutaDirham (AED)
 • Tidsskillnad+3 timmar
 • HuvudstadAbu Dhabi
 • SpråkArabiska
 • Folkmängd9 270 000

Resor till Dubai/Förenade Arabemiraten

Dubai/Förenade Arabemiraten

I Dubai finns allt man kan önska sig för en solsemester med mycket innehåll. Fina stränder, imponerande hotell och oslagbar shopping. Ultramoderna skyskrapor blandas med en fläkt av Orienten. Det solsäkra klimatet och flygtiden på bara drygt sex timmar är andra detaljer som gör att du även kan resa till Dubai på minisemester över en weekend eller en vecka.

Dubai och grannemiraten liknar inte andra resmål. Själva Dubai är en storstad där olika nationaliteter och kulturer möts. Spektakulära byggnadsverk reser sig vid sidan av moskéer och orientaliska palats. Här finns restauranger med all världens kök och shoppinggallerior med fler än tusen butiker. Samtidigt kan du koppla av och ha det lugnt och skönt på fina hotell vid de ljusa sandstränderna.

Hotell för alla smaker

 • Hotell i Dubai: Välj mellan tre olika stadsdelar. Den lugna hotellstaden Bur Dubai, badorten Dubai Jumeirah Beach eller Downtown Dubai nära de stora sevärdheterna.
 • Ajman är mindre och lugnare än sina grannemirat Dubai och Sharjah. Du kan bland annat välja att bo femstjärnigt vid stranden och göra utflykter in till Dubai.
 • I lugna Ras al Khaimah, åtta mil från Dubai, har vi De Luxe-boende av högsta klass.
 • Abu Dhabi är en glittrande storstad med mycket av både shopping, uteliv och högklassiga hotell.

Sevärdheter och shopping

Det finns mycket att göra i Dubai för den som vill uppleva mer än stränderna. I världens största shoppingcenter Dubai Mall finns, förutom 1200 butiker, både isbana och hajakvarium. Du kan åka på jeepsafari i öknen och strosa i guldsouken. Kanske vill du se den konstgjorda ön The Palm Jumeirah i verkligheten. Eller gå på Afternoon Tea i lyxhotellet Burj al Arab. Läs mer under länkarna i stycket ovan.

Bekvämt direktflyg

Med TUI kan du välja att flyga direkt till Dubai på bara drygt sex timmar. Därmed kan du resa till Dubai även om du bara kan vara borta en vecka. Under vissa perioder finns även resor på fyra-fem dagar. Perfekt om du funderar på en minisemester med lite sol, bad och shopping.

Våra resmål i Dubai/Förenade Arabemiraten

Dubai Jumeirah Beach

Dubai Jumeirah Beach

14 hotell
Från
Dubais egen badort med långa ljusa stränder, shopping, spännande restauranger och världsberömda landmärken som Palmön och det segelformade lyxhotellet Burj al Arab.
Bur Dubai

Bur Dubai

8 hotell
Från
Lugn men centralt belägen hotellstadsdel, där du hittar många av våra mest prisvärda hotell i Dubai. Till strand, shopping och sevärdheter tar du dig på 15–30 minuter.
Downtown Dubai

Downtown Dubai

4 hotell
Från
De hetaste och mest futuristiska kvarteren i Dubai City, kända bland annat för shoppingcentret Dubai Mall med skidbacke inomhus och världen högsta byggnad Burj Khalifa.
Ras al Khaimah

Ras al Khaimah

2 hotell
Från
Rofyllt grannemirat en timme från Dubai med bekvämt boende direkt vid stränderna. Som till exempel Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort med spa, All Inclusive och egen golfbana.
Abu Dhabi

Abu Dhabi

2 hotell
Från
En lika glittrande storstad som Dubai, med långa drömstränder, lyxhotell, shoppinggallerior, marknader, Formel 1-bana och det modernistiska konstmuseet Louvre Abu Dhabi.
Ajman

Ajman

3 hotell
Från
Här i det minsta av halvöns emirat kan du bo på ett femstjärnigt spahotell mitt på stranden. Och samtidigt varva avkopplingen med utflykter in till det glittrande Dubai.
Nyhet
Deira

Deira

1 hotell
Från
Deira är Dubais gamla stadsdel norr om Dubaifloden och Bur Dubai. Till shopping, sevärdheter och stränderna i Jumeirah Beach tar du dig på 15–30 minuter.
Nyhet
Saadiyat Island

Saadiyat Island

1 hotell
Från
Denna ö rymmer en nio km lång sandstrand, en golfbana precis vid havet och flera konstmuseer. Dessutom ligger den glittrande storstaden Abu Dhabi bara dryga milen bort.
Nyhet
Yas Island

Yas Island

1 hotell
Från
Resmålet för dig med förkärlek till sport, äventyr och nöjen. Här finns också en fin sandstrand, en spektakulär golfbana och Abu Dhabis största shoppinggalleria.
Visa alla (9)

Restyper i Dubai/Förenade Arabemiraten