Resor
till
Mallorca

Pris från

...

Våra hotell

73 st

Prisnivå

Prisexempel från Alcudia
 • Enkel middagca 150:-
 • 1 liter vattenca 10:-

Fakta

Visa all fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsskillnad0 timmar
 • HuvudstadMadrid
 • SpråkSpanska
 • Folkmängdca 895 000

Resor till Mallorca

Cala Blanca.

Mallorca har allt – från familjevänliga stränder till charmiga byar, fartfyllda badorter, spaanläggningar, träningshotell och storstaden Palma. Vi har hotell i bästa läge vare sig du reser med barn, din partner, kompisar eller hela stora släkten.

Milslånga stränder och tapasbarer

Många särdrag gör Mallorca unikt. Som den 14 kilometer långa stranden i Alcudia och den gamla spårvagnen mellan Soller och havet. Eller vingårdarna och serpentinvägarna kring Deia och Valldemossa. För att inte tala om staden Palma med sina tapasbarer, jugendfasader, designbutiker och sin mäktiga katedral.

Semester på ett silverfat

Sedan får man inte glömma hur bekvämt ordnat allt är på Mallorca. Välskötta stränder, strandpromenader, smidiga kommunikationer, cykel- och dykföretag, vandringsleder och golfbanor – allt finns till hands. Samt förstås våra noga utvalda hotell för alla sorters resenärer från barnfamiljer till par, från unga till seniorer och från prisjägare till lyxlirare.

Välj ett resmål

Under länkarna läser du mer om stränder, semesterutbud och våra bästa hotell.

 • Alcudia – med 14 km sandstrand och våra mest familjevänliga hotell som TUI Blue Alcudia Pins.
 • Cala Mayor – nära Palma med läckra hotell för vuxna utan barn.
 • Palma de Mallorca – öns spännande huvudstad med shopping, moriska borgar, tapasbarer och strandpromenad.
 • Playa de Palma – bra boende vid stränderna med storstaden Palma bara en kort bussresa bort.
 • Illetas – elegant och rofyllt åtta kilometer väster om Palma.
 • Ca’n Pastilla – i Palmabukten med brett semesterutbud.
 • Cala d’Or – småstad på östkusten med marina, badvikar och parhotellet TUI Blue Rocador.
 • Palma Nova – med tre stränder och hotell med aktiviteter.
 • Porto Cristo – charmig badort vid Drakgrottorna på östkusten.
 • Santa Ponsa – medelstor badort i en bukt nära berg och golfbanor.
 • Cala Millor – mångsidigt med fin strand på östkusten.
 • Sa Coma – lugnt badresmål med långgrund strand.
 • Puerto de Soller – mysig hamnby med spårvagn till staden Soller.
 • Cala Ratjada – mellanstor badort med tre stränder och ett parhotell.
 • Camp de Mar – liten badort med en fridfull havsbukt.
 • Serra de Tramuntana – Mallorcas bergskedja med orter som Valldemossa, Alaro och Mancor de la Vall.

Både charter och reguljärflyg

Under sommarhalvåret har Mallorca sin högsäsong och då kan du resa dit med våra bekväma charterflyg på mindre än fyra timmar. Året runt kan du dessutom välja våra paketresor med hotell, reguljärflyg och flexibel reslängd. På vintern har vi inga nordiska guider på ön, men du kan alltid nå vårt TUI Service Center via TUI-appen, telefon och sms.

Våra resmål på Mallorca

Alcudia

Alcudia

18 hotell
Från
Mallorcas största resmål med en 14 kilometer lång strand och ett gigantiskt utbud av aktiviteter och nöjen. Här finns familjehotellen som har något för alla åldrar!
Palma Nova

Palma Nova

6 hotell
Från
Ett av Mallorcas mest omväxlande resmål med tre fina stränder, shopping, restauranger och nöjesliv. Dessutom har du nära till storstaden Palma, golfbanor och bergen.
Cala d'Or

Cala d'Or

4 hotell
Från
Mysig småstad på östkusten med fin marina, många restauranger och flera små stränder i badvikar. Både resmålet och våra hotell passar bra för par som reser utan barn.
Cala Mayor

Cala Mayor

3 hotell
Från
Trevligt mellanstort strandresmål bara några kilometer från storstaden Palma. Här kan du välja mellan flera fina vuxenhotell direkt vid den finkorniga sandstranden.
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

9 hotell
Från
Palma har allt som hör ihop med en het spansk storstad – shopping, moriska borgar, en pampig katedral, tapasbarer, utomhusklubbar och strandpromenad med lyxyachter.
Playa de Palma

Playa de Palma

12 hotell
Från
Färgstarkt resmål för dig som vill bo vid en av öns finaste stränder, nära vattensporter och nöjesliv, och samtidigt ha storstaden Palma bara en kort bussresa bort.
Illetas

Illetas

1 hotell
Från
En rofylld semesterort med fina stränder, flera högklassiga hotell och slingrande smågator nära trendiga Portals Nous och bara tio kilometer från storstaden Palma.
Puerto de Soller

Puerto de Soller

1 hotell
Från
Stämningsfull hamnby nedanför bergen på västra Mallorca, med lång strand och mysiga restauranger. På tio minuter tar dig spårvagnen till den idylliska småstaden Soller.
Cala Millor

Cala Millor

3 hotell
Från
En mångsidig badort vid en av Mallorcas finaste stränder. Bra utbud av shopping, nöjen och restauranger. Ligger på ostkusten inte långt från de berömda Drakgrottorna.
Camp de Mar

Camp de Mar

1 hotell
Från
Rofylld badort i en naturskön bukt på sydvästra Mallorca. Här kan du bo direkt vid stranden och samtidigt bara några hundra meter från en av öns bästa golfbanor.
Ca'n Pastilla

Ca'n Pastilla

4 hotell
Från
Mångsidigt mellanstort resmål i Palmabukten, med fina stränder, kaffebarer, boutiquer och gågator. Här bor du mindre än en halvtimmes bilresa från storstaden Palma.
Sa Coma

Sa Coma

3 hotell
Från
Lugn och harmonisk badort med långgrund strand och restauranger vid havet. Du bor på ostkusten, nära Cala Millor, och bland hotellen finns ett Splash med vattenpark.
Cala Ratjada

Cala Ratjada

1 hotell
Från
Trivsam och lagom stor badort på östkusten, där du bor nära tre stränder, fiskehamn, kvällsnöjen och många bra restauranger. Direkt vid havet ligger ett hotell som är designat för par.
Santa Ponsa

Santa Ponsa

1 hotell
Från
Mångsidigt resmål i sydväst, med många restauranger och fin sandstrand i en skyddad bukt. Du bor ganska nära storstaden Palma, omgiven av grön natur och flera golfbanor.
Porto Cristo

Porto Cristo

1 hotell
Från
Elegant badort med gyllene strand och många bra restauranger kring den mysiga hamnen. Alldeles intill ligger Drakgrottorna, en av Mallorcas största sevärdheter.
Portals Nous

Portals Nous

0 hotell
Från
En av öns mest exklusiva badorter med trendiga uteställen i den stora yachthamnen Puerto Portals. Du bor på promenadavstånd från både hamnen, stranden och golfbanan.
Ca'n Picafort

Ca'n Picafort

0 hotell
Från
Trivsam badort med fin strand och ett lagom utbud av shopping och restauranger, samtidigt som du har nära till det ännu större och livligare grannresmålet Alcudia.
Cala Mesquida

Cala Mesquida

0 hotell
Från
Riktigt rofyllt litet resmål på nordöstra Mallorca, med en av öns vackraste stränder mellan öppet hav och sanddyner. Du kan bo femstjärnigt eller i lägenhetshotell.
Paguera

Paguera

0 hotell
Från
Trivsam badort på sydvästra Mallorca, med tre fina stränder, lång shoppinggata, restauranger, vattensporter och ett hotell med drömläge mellan stranden och huvudgatan.
Cala San Vicente

Cala San Vicente

0 hotell
Från
Harmonisk liten semesterby på Mallorcas nordspets. Ligger framför det klarblå havet i en grön dalgång, omgiven av kalkstensklippor, pinjeträd och fina små sandstränder.
Puerto Pollensa

Puerto Pollensa

0 hotell
Från
Charmig småstad som ger dig en avkopplande semester nära stranden och bra fiskrestauranger. Strandpromenaden och småbåtshamnen väcker känslan av en klassisk badort.
Nyhet
Serra de Tramuntana

Serra de Tramuntana

5 hotell
Från
Med TUI kan du välja mellan utvalda hotell på flera orter i Serra de Tramuntana, från högklassiga lantliga hotell till personliga boutique-hotell mitt i byar med gångavstånd till det lokala bageriet. Välkommen till en annan sida av Mallorca!
Visa alla (22)