Våra Blue Star-hotell är noggrant utvalda för att du ska kunna hitta just ditt favorithotell, oavsett om du föredrar strandnära läge, fina poolområden eller tycker det är extra viktigt med rum som passar stora sällskap. Hotellen drivs med stor omsorg av erfaren personal. Kanske är det därför så många gäster väljer att återvända, år efter år. Här finns dessutom alltid TUIs skandinaviska guider som hjälper dig att få den semester du sett fram emot.

Alltid på Blue Star

  • Noggrant utvalda hotell som drivs med omsorg
  • Flera dagar i veckan ordnas aktiviteter och lekar för de som vill
  • Härliga poolområden som passar stora och små
  • God mat och dryck finns nära tillhands på hotellområdet
  • TUIs skandinaviska guider på plats för att tipsa och hjälpa till
  • Bamse hälsar på nästan varje dag, alltid lika kramsugen

För en enkel och avkopplande semester

På Blue Star finns det mesta för en skön semester inom bekvämt räckhåll.

Poolområden på Blue Star

Härliga poolområden i centrum

Mittpunkten på varje Blue Star-hotell är ett fint poolområde med huvudpool, barnpool, solsängar och parasoller.

Alla Blue Star-hotell har minst en huvudpool som utgör hotellets hjärta. Här kan du svalka dig med ett bad eller ligga på en solstol och läsa en spännande bok.På alla Blue Star-hotell hittar du också en barnpool där de små kan leka och träffa nya vänner. Barnpoolerna är skapade för lek och bus och kan ha både lekskulpturer och rutschkanor.Hur många huvudpooler som finns och hur barnpoolerna är utformade ser du i beskrivningen av respektive hotell.

Rum och lägenheter på Blue Star

Rum och lägenheter som passar just dig

Bland Blue Star-hotellen kan du hitta allt från vanliga dubbelrum och enrumslägenheter till större boende med plats för upp till sju personer.

Oavsett om du reser med familjen, vänner eller någon du tycker om hittar ni alltid ett boende som passar er bland Blue Star-hotellen.Här finns många olika rumstyper, varav vissa är extra stora. De allra största rummen är våra familjerum och trerumslägenheter med fyra ordinarie bäddar och plats för upp till tre extrabäddar. För dig som vill ha det mer som hemma finns semesterlägenheter med pentry.Vilka rumstyper som erbjuds på respektive hotell ser du i hotellbeskrivningen.

Skandinaviska guider på Blue Star

TUIs skandinaviska guider på plats

På Blue Star-hotellen finns alltid våra skandinavisktalande guider på plats, för att hjälpa dig att få den semester du sett fram emot.

Guiderna finns tillgängliga varje dag och det är bara att fråga dem om du skulle ha några funderingar eller behöva hjälp. Passa på att be om tips på restauranger, sightseeing eller annat kul som händer på hotellet eller runtomkring – våra guider har koll!Behöver du hjälp med att boka utflykter, hyrbil, cykel eller liknande så kan guiderna självklart bistå även med det.

Tillbringa kvalitetstid med de du gillar

På Blue Star finns allt från läckra bufféer till vinbar, vattenlekar och världens starkaste björn.

Mat och dryck på Blue Star

Mat och dryck

Vad vore semestern utan långa sköna frukostar och middagar? En inbjudande restaurang och en eller flera barer finns alltid på Blue Star-hotellen.

I hotellets restaurang hittar alla sina favoriträtter, vare sig du gillar fisk, kött eller vegetariskt. Många Blue Star-hotell har barnbufféer så att du som förälder kan känna dig trygg med att barnen äter gott, hälsosamt och varierat.Oftast kan välja om du vill boka paket med frukost, halvpension eller All Inclusive. Läs mer i beskrivningen för respektive hotell.

Blue Star för de små

För de små

Bamse hälsar på nästan varje dag, alltid lika kramsugen. TUIs skandinaviska guider ordnar lekar och du som vill kan förboka både barnsäng och sulky.

På Blue Stars veckoschema kan du se vilka tider Bamse dyker upp och minglar med stora och små. Passa på att krama honom när han hänger vid poolen eller ta en selfie tillsammans.Flera dagar i veckan ordnar TUIs skandinaviska guider roliga aktiviteter för både barn och föräldrar. Allt ifrån sport eller tävlingar för vuxna och barn i skolåldern till pysselstunder för de minsta.För att göra semestern skön och bekväm även för de minsta resenärerna går det fint att boka både spjälsäng och barnvagn samtidigt som du beställer resan.

Blue Star för ungdomar

För ungdomarna

Strand- eller poolhäng, vad väljer du? På många Blue Star-hotell har du nära till båda två. Om du vill röra lite på dig och träffa nya kompisar kan du hänga med på en utflykt eller någon av de aktiviteter som TUIs skandinaviska guider håller i.

Flera dagar i veckan anordnar TUIs skandinaviska guider olika aktiviteter, som till exempel tennisturnering, fotbollsmatcher, rundpingis och vattenlekar.På de flesta destinationer kan du också välja bland ett stort utbud av utflykter, från spännande äventyr till avkoppling, underhållning och shopping. Tänk på att det kan vara smart att boka i förväg!

Se film från Blue Star

Se film från Blue Star

Noga utvalda hotell

Hotell nära stranden, med fina poolområden eller med rum som passar stora sällskap. Våra Blue Star-hotell drivs med stor omsorg av erfaren personal. Kanske är det därför så många gäster väljer att återvända, år efter år.