Resor
till
Rhodos

Pris från

...

Våra hotell

77 st

Prisnivå

Prisexempel från Rhodos stad
 • Pizzaca 80:-
 • 1 liter vattenca 9:-

Fakta

Visa all fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsskillnad+1 timme
 • HuvudstadAten
 • SpråkGrekiska
 • Folkmängd10 750 000

Resor till Rhodos

Stranden St Paul Bay på Rhodos.

Mångsidiga Rhodos ligger alltid i topp på Greklandsälskarnas listor. Här finns något för barnfamiljer, kulturknuttar, strandlejon, partypinglor och naturvandrare. Våra hotellmärkningar hjälper dig att ge resan rätt inriktning.

Solsäkra stränder
Rhodos är störst i ögruppen Dodekanessos (Tolvöarna) längst söderut i Egeiska havet. Det är det hörn av grekiska övärlden som har flest soldagar per år. Fina stränder finns runt hela ön. Inlandet är kuperat och grönt med charmiga byar, olivlundar och citrusodlingar.

Se och göra på Rhodos
I Rhodos stad och Lindos kan du ströva bland antika tempel och välbevarade palats från medeltiden. Samtidigt hänger ön med sin tid. I huvudstaden finns märkesbutiker, trendiga restauranger och beach clubs. Kolla in våra utflykter för fler tips!

Välj ett resmål!
Under länkarna läser du mer om våra resor till Rhodos – stränder, semesterutbud och de bästa hotellen.

 • Kolymbia – med lång strand och många av våra mest populära hotell. Här finns TUI Blue For Families och Blue Star men även vuxeninriktade TUI Blue For Two
 • Ixia – välutrustad badort nära Rhodos stad
 • Rhodos stad – med restauranger, nöjesliv, kulturhistoria och två långa stränder
 • Kallithea – rofylld oas med De Luxe- och All Inclusive-hotell
 • Faliraki – med öns kanske finaste strand, vattenpark och kvällsnöjen
 • Lindos – den vita byn med gränder och ett eget akropolis högt över stränderna
 • Lardos – traditionellt byliv och stränder med kristallklart vatten
 • Kiotari – moderna hotell intill en idyllisk by
 • Plimmiri – strandby på lantliga södra Rhodos med Magic Life-hotell för träningstaggade
 • Pefkos – pittoresk fiskeby med fina stränder

Boka en kryssning till Rhodos

Med TUI kan du även kryssa till Rhodos. Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. Upptäck mångfalden den grekiska övärlden har att bjuda på. Öarna bär på en enastående historia och kultur. Antikt möter nytt och vackra stränder ligger vid sidan av anrika städer. Rhodos är platsen i den grekiska ögruppen med flest soldagar per år. Inlandet är kuperat och grönt med charmiga byar och olivlundar. Rhodos stad bjuder på ett bra nattliv, många restauranger och beach clubs. Här kan du se alla TUIs kryssningar i Medelhavet.

Våra resmål på Rhodos

Kolymbia

Kolymbia

8 hotell
Från
Fridfull badort med lång strand och några av Rhodos bästa hotell. Här ligger våra flaggskepp TUI Blue For Families med Bamseklubb och TUI Blue för vuxna utan barn.
Rhodos stad

Rhodos stad

17 hotell
Från
Staden som är drottningen av Rhodos lockar med långa stränder, shopping, kvällsliv och medeltidsatmosfär i gamla stan. Vi har hotell för alla smaker och plånböcker.
Faliraki

Faliraki

8 hotell
Från
Här finns en av Rhodos finaste sandstränder, en stor vatttenpark, restauranger och kvällsnöjen. När du vill ha omväxling är det bara en dryg mil till Rhodos stad.
Ixia

Ixia

18 hotell
Från
Allsidig badort med lång strand, vattensporter och många restauranger en halvmil från Rhodos stad. Mycket att göra och många bra hotell för både par och familjer.
Kiotari

Kiotari

6 hotell
Från
By och badkust lite söder om den vackra vita staden Lindos. Här kan du välja mellan moderna hotell med många faciliteter i lugn och lantlig miljö strax utanför byn.
Lindos

Lindos

7 hotell
Från
Rhodos mest fotograferade småstad med vindlande gränder, vita hus och ett akropolis med antika ruiner. Våra högklassiga hotell ligger vid stränderna strax utanför.
Plimmiri

Plimmiri

2 hotell
Från
I lantliga omgivningar på södra Rhodos finns en av öns bästa stränder. Direkt vid den ligger vårt moderna TUI Magic Life-hotell med All Inclusive och sportaktiviteter.
Lardos

Lardos

2 hotell
Från
Rofylld kust där du bor vid havet strax söder om Lindos, i avstressande och lantliga omgivningar. Själva den charmiga byn Lardos ligger någon kilometer upp i bergen.
Kallithea

Kallithea

5 hotell
Från
Ett fridfullt resmål strax söder om Rhodos stad. Här kan du se fram emot barfotalyx i form av flera stora och exklusiva resorthotell, varav några med All Inclusive.
Pefkos

Pefkos

4 hotell
Från
Trivsam fiskeby och badort på södra Rhodos nära den vita staden Lindos. Här kan du varva ner och du har nära till flera fina stränder och tavernor.
Visa alla (10)