Resor
till
Cala San Vicente

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Enkel middagca 150:-
  • 1 liter vattenca 8:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad0 timmar
  • HuvudstadMadrid
  • SpråkSpanska
  • Folkmängdca 300

Resor till Cala San Vicente

Cala San Vicente

Cala San Vicente är ett idylliskt litet resmål i en vik på Mallorcas nordspets. Rätt val för dig som vill ha en harmonisk semester nära hav, kalkstensklippor, pinjeträd, fina små sandstränder och en by som inbjuder till promenader.

Helt klart finns bättre resmål om man söker shopping och party. Cala San Vicente har bara en handfull småbutiker, caféer och restauranger utmed bygatorna, som annars kantas av privata villor och andlöst vackra utsikter mot hav, berg och stränder. Byn ligger i en grön dalgång som mynnar ut i en havsvik med klarblått vatten.

Sandstränder och snorklingsvikar

Två fina stränder av ljus sand ligger på varsin sida av byn, Cala Barques och Cala Molins. Den sistnämnda är mest populär och ligger direkt utanför entrén till vårt hotell Grupotel Molins. En kort promenad runt nästa udde tar dig till en tredje strand, Cala Carbó, som är liten och stenig men passar bra för snorkling tack vare sitt klara vatten.

Nära till folklivet i Puerto Pollensa

Närmaste granne med Cala San Vicente är det betydligt större resmålet Puerto Pollensa. Som kan erbjuda omväxling i form av shoppingator, en stor marina, dykcenter och kvällsnöjen. En lantlig grusväg på fyra kilometer leder dit över bergen, och Puerto de Pollensa är alltså ett fullt rimligt mål för en längre promenad eller joggingtur.

Långa rofyllda middagar

Restaurangerna i Cala San Vicente går att räkna på ena handens fingrar men i gengäld är några av dem högklassiga, med eleganta utsiktsterrasser och utsökta fisk- och skaldjursrätter. Gott äter du även på vårt hotell Grupotel Molins, och för dig som bor där ingår halvpension med frukost och middag i resans pris.

Restyper i Cala San Vicente

Rekommenderade hotell - Cala San Vicente

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i Cala San Vicente Visa alla hotell på Mallorca