Resor
till
La Santa

Pris från

...

Våra hotell

1 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Enkel middagca 200:-
  • 1 liter vattenca 5 :-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad-1 timme
  • HuvudstadMadrid
  • SpråkSpanska
  • Folkmängdca 500

Resor till La Santa

La Santa

Du som gillar att träna på semestern har hittat helt rätt nu. I La Santa erbjuder vi Kanarieöarnas mest välutrustade sporthotell. Som samtidigt ligger nära stranden med pooler, restauranger och en naturlig saltvattenslagun några minuter bort. Det är alltså upp till dig om resan ska bli ett träningsläger, en solsemester eller en skön mix av båda delarna.

La Santa ligger på norra Lanzarote där öppna lavaslätter möter havet. Det dramatiska landskapet kan föra tankarna till Sagan om ringen. Men i stället för alver till häst är det hårt tränande cyklister och löpare som syns på vägarna. Här har nämligen vårt hotell Club La Santa sin egen udde vigd åt motion, hälsa och avkoppling.

Fler än 30 sportfaciliteter

Ägarna har byggt upp en komplett träningsanläggning med ett brett spektrum av sporter. Bland mycket annat finns en fullstor fotbollsplan av gräs, tio tennisbanor, basket- och volleybollplaner, gym och tre 50-metersbassänger. Du kan gå på dansklasser och yoga (både inne och utomhus!) och den som vill har chans att öva upp svingen i golfcentret. Lika stora valmöjligheter har du när det gäller avkoppling. Vad sägs om en stor plask- och lekpool, spa, flera restauranger och anlagda sandstränder i den lagunliknande viken.

Alla aktiviteter ingår

Här kan du alltså träna och tävla från morgon till kväll. Eller bara få en extra sportig sol- och badsemester med tennismatcher, aerobicspass och cykelturer lite då och då. Valet är ditt och hela det jättelika utbudet av aktiviteter ingår i priset. Läs mer i hotelltexten här nedanför.

Två charmiga grannbyar

Själva byn La Santa ligger tre kilometer från hotellet. Det är en liten genuin by vid havet med vita tvåvåningshus, kanariska träbalkonger och en handfull restauranger och småbutiker. Ytterligare sju kilometer bort ligger den charmiga byn Tinajo, där utbudet är större men fortfarande begränsat.

Vulkanön Lanzarote som helhet

Vulkaner och lavaslätter gör att Lanzarotes landskap inte liknar något annat. I nationalparken Timanfaya kan du rida kamel till Montañas del Fuego (”eldens berg”) och äta kratergrillat kött på restaurang El Diablo.

Vita hus i traditionell stil

Konstnären César Manrique har bidragit starkt till att Lanzarote skiljer sig från de andra Kanarieöarna. Hans regler för arkitekturen har bevarat öns traditionella stil, där vita fasader bryts mot gröna, bruna eller blå trädetaljer. Han satte även sin prägel på sevärdheter som Jameos del Agua, en restaurang och konsertsal kring en underjordisk sjö i ett system av lavagrottor.

Förboka en hyrbil

Att se sig om med bil är lätt, avstånden är korta och vägarna bra. Genom oss kan du boka hyrbil för en eller flera dagar redan hemifrån.

Restyper i La Santa