Resor
till
S'Algar

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Enkel middagCa 150:-
  • 1 liter vattenCa 10:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad0 tim
  • HuvudstadMadrid
  • SpråkSpanska och katalanska
  • Folkmängdca 93 500

Resor till S'Algar

S'Algar

Inget ont om avslappningsövningar, men frågan är om inte den här semesterbyn på Menorca är en bättre kur mot stress. Atmosfären bland låga vita hus vid havet får dig att varva ner direkt. Precis som vårt fina hotell i kategorin Vuxna & vänner.

S’Algar är en rofylld semesterort av den där sorten som vissa tycker är sömnig och andra bara ljuvligt avstressande. Den ligger på sydöstra Menorca och har bara ett fåtal restauranger och butiker. I gengäld utandas hela byn harmoni, när man promenerar förbi vita semestervillor, prydliga trädgårdar och höga palmer vid havet.

Utforska Mahon

Även om byn är stillsam bor du inte i ”the middle of nowhere” utan på sätt och vis centralt. Det är bara en dryg mil till flygplatsen och lika långt till öns spännande huvudstad Mahon.

En bussresa dit kostar mindre än en kaffe och tar 20 minuter. Där kan du uppleva gamla stans gränder, märkesshopping, marknadstorg och Destillerías Xoriguer, det kända gin-destilleriet från 1700-talet som ligger mitt i den charmiga hamnen.

Vuxenhotell vid havet

Mycket att göra finns det även på vårt fyrstjärniga vuxenhotell Portblue Salgar, med dess stora pool vid havet, elegant sea club, restaurang och tillgång till tennis och cykeluthyrning på ett grannhotell. Läs mer i hotellpresentationen här nedanför.

Se dig om på gröna Menorca

Menorca är lugnare och har en mer småskalig turism än grannön Mallorca. Kring hela ön hittar du badvikar med kristallklart vatten, vissa når man bara med båt eller till fots. I stort sett hela ön är naturskyddad och har utsetts till biosfärreservat av Unesco.

Trekking, mountainbike och ridning

Gillar du att röra på dig är Menorca perfekt. Längs kusten sträcker sig Camí de Cavalls, tydligt markerade stigar där du kan gå, rida eller cykla. Mountainbikes finns att hyra på många ställen. Bokar du en ridtur eller vandring med guide får du på ett enkelt sätt uppleva det bästa av ön.

Förboka hyrbil hemifrån

Med hyrbil kan du under samma dag rulla förbi vallmofält och betande kossor, äta skaldjurslunch i Ciutadellas gränder, bada i en undangömd vik och shoppa i Mahon. Större än så är inte Menorca. Du kan boka hyrbil för en eller flera dagar redan hemifrån.

Restyper i S'Algar

Rekommenderade hotell - S'Algar

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i S'Algar Visa alla hotell på Menorca