Resor
till
Cala d'Or

Pris från

...

Våra hotell

4 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Enkel middagca 150:-
  • 1 liter vattenca 10:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad0 timmar
  • HuvudstadMadrid
  • SpråkSpanska
  • Folkmängdca 3 800

Resor till Cala d'Or

Läget är optimalt; nära en fin strand, shopping och restauranger.

De fina badvikarna med kristallklart vatten är kännetecknet för Cala d’Or. På gågatorna kan du strosa bland småbutiker och tapasbarer och nere i hamnen ligger fisk- och skaldjursrestaurangerna på rad.

Cala d’Or ligger på Mallorcas östra kust som är känd för sina många vackra vikar som skär in i den klippiga kusten. Här är stränderna inte lika långa som i söder och norr. Däremot är de många och ligger i långsmala vikar med fin natur runt omkring.

Fina matupplevelser

De låga vita husen ger Cala d’Or en speciell atmosfär. På gågatorna i centrum hittar du en hel del restauranger med inriktningar från mallorkinsk tapas till italienskt och asiatiskt. Nere vid hamnen kan du beställa in fisk och skaldjur som nyss dragits upp ur havet. Ännu fler spännande restauranger hittar du i grannbyarna Porto Petro och Calonge.

Badvikar och parhotell

Inne i själva Cala d’Or ligger inte mindre än fem vikar med små ljusa sandstränder och turkost vatten. Flera av våra hotell passar vuxna som reser utan barn, däribland vårt fina TUI Blue Rocador. Och gillar du att träna och äta nyttigt på semestern ska du titta närmare på Robinson Club Cala Serena.

Utflyktstips

Boka hyrbil hemifrån

Vill du upptäcka dina egna favoritplatser på Mallorca? Genom oss kan du förboka hyrbil för en eller flera dagar redan hemifrån och ta dig runt på egen hand bland badvikar, vingårdar och småbyar i bergen.

Både charter och reguljärflyg

Under sommarhalvåret har Mallorca sin högsäsong och då kan du resa dit med våra bekväma charterflyg på mindre än fyra timmar. Året runt kan du dessutom välja våra paketresor med hotell, reguljärflyg och flexibel reslängd. På vintern har vi inga nordiska guider på ön, men du kan alltid nå TUI Service Center via TUI-appen, telefon och sms.

Restyper i Cala d'Or