Resor
till
Viñuela

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Pizzaca 80:-
  • 1,5 liter vattenca 6:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad0/-1 timmar
  • HuvudstadMadrid
  • SpråkSpanska
  • Folkmängdca 2 000

Resor till Viñuela

Viñuela är resmålet för dig som vill bo på ett lite mindre hotell med skön natur alldeles inpå knuten. Här möter du lugnet (och tystnaden!) trots att det bara är tjugo minuter med bil ner till kusten och semesterorten Torre del Mar på Costa del Sol.

Från terrasserna på Hotel La Viñuela & Spa har du en strålande utsikt över bergen och sjön. Du har pool och spa inom bekvämt räckhåll och i restaurangen serveras rätter med smaker från det regionala köket. Inte konstigt att hotellet fått utmärkelsen Málagas bästa landsbygdshotell.

Med hyrbil runt sjön

Den konstgjorda sjön La Viñuela är inte bara vacker utan förser stora delar av Costa del Sol med vatten. Naturen kring sjön är frodigt grön med oliver, apelsiner, mango och avocado. Här finns gott om picknickställen med badmöjligheter. Vårt tips är att boka en hyrbil så att du lätt kan göra utflykter i Andalusien. Kör du runt sjön möter du vita småbyar som Canillas de Aceituno och Alcaucin. Ta en paus och strosa längs smala gator med blomsterfyllda balkonger och små bycaféer.

Åk till kusten

Vill du till havet så är det tjugo minuter med bil till Torre del Mar. En badort i mindre skala med sandstrand, gågator och många restauranger. Missa inte saluhallen och gatumarknaden som hålls på torsdagar.

Utflykter till Málaga och Nerja

Fortsätter du västerut längs kusten ligger Malaga mindre än en timme med bil från Viñuela. Här finns inte bara den långa stranden och strandpromenaden Muelle Uno utan också Picassomuseet, vinbarer och shoppingstråk. Åker du österut har du den vykortsvackra staden Nerja inom bekvämt utflyktsavstånd. Även den är perfekt för en dagsutflykt med shopping, tapas och folkliv.

Restyper i Viñuela

Rekommenderade hotell - Viñuela

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i Viñuela Visa alla hotell på Costa del Sol