Resor
till
San Antonio

Pris från

...

Våra hotell

1 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
 • Enkel middagca 200:-
 • 1 liter vattenca 9:-

Fakta

Visa all fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsskillnad0 timmar
 • HuvudstadMadrid
 • SpråkSpanska
 • Folkmängdca 24 478

Resor till San Antonio

San Antonio

En resa till San Antonio på Ibiza tar dig till klubblivets himmelrike. Sammetslena nätter med eliten av Europas dj:er, dagar vid den fina sandstranden mitt i stan och shopping på marknader och i boutiquer.

San Antonio är ett av Ibizas hetaste partyresmål med nattklubbar, musikbarer och stora scener för internationella dj:er. Sunset Strip är ett krogtätt stråk fyllt av loungebarer med skön musik. Och West End är en mix av gastropubar och take-away-ställen. Längs gågatorna trängs musikbarer och nattklubbar och under sommarmånaderna sjuder det av liv ända till soluppgången.

Strand mitt i stan

Stranden i San Antonio heter Cala des Moro och ligger mitt i stan. En lång remsa av mjuk sand kantar den lugna och skyddade bukten där du kan välja och vraka mellan trendiga strandbarer. Från hamnen kan du göra badutflykter till andra stränder i närheten. S’Arenal Beach ligger alldeles intill hamnen. Även här är stämningen hög med musik och vattensporter och vid solnedgången fylls promenadstråken snabbt.

Nära till Ibiza stad

Eftersom det bara är 20 minuter med bil från San Antonio till Ibiza stad så är det läge att ta en tur in till stan. I alla fall om du vill ha mer av shopping och kullerstensgränder.

Ibiza som helhet

Ibiza är en ö med attityd. Modet är ”bohem chic”och i Ibiza stad ser du många exhibitionistiskt klädda konstnärer, klubbdrottningar och moderna hippies. Samtidigt är Ibiza naturskönt och grönt, med olivlundar, mandelträd, kalkstensklippor, vita småbyar och inte minst badvikar – det finns ett femtiotal fina stränder runt ön.

Långa dansnätter – för den som vill

Gott om diskotek, barer och dj-scener finns i San Antonio och Playa d’en Bossa. De flesta andra badorterna domineras av par och familjer som badar, äter goda middagar och lägger sig före midnatt. De största klubbarna ligger ute på landet, öppnar sent och hit kommer du med särskilda bussar. Bussbiljetten ingår i entrépriset.

Se dig om med hyrbil

Som du märker finns massor att uppleva. Och då har vi ändå inte nämnt den charmiga gamla delen av Ibiza stad, som med sina ringmurar, gränder och kyrkor uppe på en kulle har tagits med på Unescos världsarvslista. Vill du se dig om i egen takt kan du redan hemifrån boka hyrbil för en eller flera dagar.

Utflyktstips

 • Katamarantur med sol och bad
 • Hippiemarknaden
 • Dagstur till grannön Formentera
 • Kvällsvandring i Ibiza stad

Kombinera med Formentera

Ibizas vackra och fridfulla grannö Formentera kallas ibland Spaniens Karibien. Både för den relaxade atmosfären och för sina långa ljusa stränder. Du kan kombinera Ibiza och Formentera med en vecka på varje ö. Båtresan mellan dem tar bara 30 minuter, ändå får du uppleva två skilda världar.

Restyper i San Antonio