Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

2019-06-10
Towe A
Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.

Maten på Mallorca är underbar. Tapas, grillad fisk, härliga sallader, lufttorkad skinka, bläckfisk är bara några läckerheter. På våra All Inclusive-hotell väljer du själv från härliga buffér vilken typ av mat du vill äta till lunch eller middag. Kanske vill du äta glass före tapas - inga problem!

Här listar vi våra hotell på vackra Mallorca där All Inclusive ingår i priset.

SuneoClub Lagomonte

SuneoClub Lagomonte ligger i Alcudia på Mallorca med ett helt fantastiskt läge. Hotellet ligger vid en konstgjord sjö och har en privat ö där en av hotellets två pooler finns. Till den vackra sandstranden går det gratis buss flera gånger om dagen.

suneoclub lagomonte
SuneoClub Lagomonte har en konstgjord sjö och egen ö.

All Inclusive på SuneoClub Lagomonte

Här ingår frukost-, lunch- och middagsbuffé samt att du har tillgång till poolbar och Snack Island där dryck, snacks och enklare rätter serveras från lunch till middag.

Globales Bouganvilla

Hotell med ny vattenpark och All Inclusive - välkommen till Globales Bouganvilla. Hotellet ligger strax utanför vackra Sa Coma på Mallorca, har två stora pooler och området är stort så det känns aldrig trångt. Hela semestern har ni fri tillgång till vattenparken med vattenrutschkanor för alla åldrar.

Globales Bouganvilla
På Globales Bouganvilla kan du varva fartfylla åk i vattenparken med avkoppling.

All Inclusive på Globales Bouganvilla

I All Inclusive ingår frukost-, lunch- och middagsbuffé. Lättare rätter som pizza, hamburgare, korv med bröd, smörgåsar, frukt och glasstill barnen serveras i baren hela dagen. Det serveras även kvälls-snacks efter middag och fram till midnatt.

Belvedere Park

Familjevänliga Belvedere Park nära Cala Mayor mellan Palma och Palma Nova. Här fins stort poolområde, lekplats, internationell barnklubb och flera gånger dagligen går gratisbuss till stranden och Plama Nova.

belvedere park mallorca
Hotell Belvederer Park har stort poolområde och härliga grönområden.

All Inclusive på Belvedere Park

I restaurangen serveras frukost-, lunch- och middagsbuffé. Vid poolbaren hittar du smårätter och snacks och i pizzerian finns pizza och pasta från lunch till sen kväll.

Riu Playa Park

Härliga Riu Playa Park är centralt beläget i Playa de Palma. RIU-hotellen är kända för sin snygga design, bra service och mat i toppklass. Två pooler, aktiviteter för barn och vuxna, gym och en transfertid på bara 20 minuter.

Riu Playa Park mallorca
Riu Playa Park, nära strand och citypuls.

All Inclusive på RIU Playa Park

Frukost-, lunch- och middagsbuffé serveras i huvudrestaurangen med temamiddag två gånger i veckan. Snacks och eftermiddagskaffe serveras i poolbaren under dagen.

Insotel Cala Mandia Resort

På hotellet Insotel Cala Mandia Resort utanför byn Porto Cristo finns bland annat flera poolområden, vattenrutschkanor, piratskepp och spa. Hotellet ligger i ett lugnt område och är indelat i fyra delar med fyra olika poolområden. Du hittar en badvik granne med hotellet där vattnet är turkost och klart.

Insotel Cala Mandia Resort Mallorca
Insotel Cala Mandia Resort ligger vid en underbar badvik.

All Inclusive på Insotel Cala Mandia Resort

Frukost- lunch- och middagsbuffén serveras i två olika huvudrestauranger, en utomhus och en inomhus. Restaurangen Flower Power ingår också i priset och serverar lokala rätter och tapas. Mellan måltiderna serveras smårätter, glass och dryck hela dagen.

Playa de Muro Suites

Familjevänliga Playa de Muro Suites ligger mellan naturparken S'Albufera och den vackra Playa de Muro-stranden. Här finns stort poolområde med vattenrutschkanor för de som önskar, internationall barnklubb, träningsrum och närheten till stranden.

Playa de Muro Suites Malllorca
På Playa de Muro Suites kan du kombinera allt och lite till.

All Inclusive på Playa de Muro Suites

Huvudrestaurangen erbjuder stor buffé för frukost, lunch och middag. Temakvällar och live-cooking ingår vid middagen. Snacks serveras hela dagen i poolbaren och i lobbybaren under kvällen. Även Splash! Bar serverar mat från lunch till middag.

Condes de Alcudia

Populära Condes de Alcudia ligger i fina Alcudia på Mallorca - nära sol, bad och shopping. Varva poolhäng med strandhäng, det finns gott om solstolar och det erbjuds aktiviteter dag com kväll.

Condes ALcudia
Hotell Condes de ALcudia ligger vid den vackra stranden i ALcudia.

All Inclusive på Condes de Alcudia

En huvudrestaurang som serverar buffé frukost, lunch och middag. Buffén är stor och varierande, mycket färsk frukt och efterrättsbordet är ljuvligt. Vid poolbaren serveras snacks dagen lång.

Riu Bravo

Riu Bravo ligger nära stranden i Playa de Palma. Här finns tre pooler, poolbar, det är gångavstånd till stranden, läget är fantastiskt och maten lagad med kärlek. Vill du ha en mer aktiv semester finns både gym, cykeluthyrning och tennisbanor.

Riu bravo mallorca
Riu Bravo ligger nära den stora och populära stranden i Playa de Palma.

All Inclusive på Riu Bravo

Hotellet har en stor bufférestaurang där kockarna byter tema från kväll till kväll. Du kan också boka bord i grillrestaurangen vid poolen eller i den spanska restaurangen. Under dagen finns en snackbar som serverar smörgåsar, snacks och dryck.

Liknande inlägg

Hotell på Kanarieöarna där All Inclusive ingår

Vill du veta exakt vad din semesterresa komemr att kosta och att det alltid finns mat som hela familjen gillar? Då kan det vara läge att boka ett hotell där All Inclusive ingår i priset. Här listar vi hotell på Kanarieöarna där All Inclusive ingår i priset.
Towe A Towe A 2019-08-20

TUI hjälper gatuhundar och -katter

Som djurälskare vill man gärna hjälpa alla gatuhundar och -katter som man ser på semestern. Att ta hand om de djuren som lever i närheten av hotellen och i orterna är också viktigt för TUI. Därför har vi lanserat TUI Stray Animal Award som uppmärksammar alla våra hotell som gör det lilla extra för våra fyrfotade vänner.
Hanna P Hanna P 2019-07-22

Tel Aviv – tips & pärlor

Man pratar ofta om städerna vid Medelhavet som kan erbjuda både sol och bad och citypuls – och där återfinns Tel Aviv, tillsammans med Barcelona, Palma och Aten. Oavsett om du reser till Tel Aviv för bad, shopping eller matupplevelser så kan staden erbjuda det året runt.
Jonas S Jonas S 2019-06-20

Halloumi – Cyperns nationalrätt

Ska du resa till Cypern får du inte missa nationalrätten – halloumi. Den populära osten smakar bäst när den grillats lite lätt gyllene och tillsammans med något sött blir det en smakexplosion. Men nöj dig inte med bara halloumi – beställ meze, så får du ett helt bord fullt av läckra smårätter som alla kan dela.
Eva S Eva S 2019-05-26