Jobba utomlands

Jobba utomlands

Drömmer du om att jobba i solen med kollegor från världens alla hörn? I vår utlandsorganisation TUI Destination Experiences finns massor av möjligheter, oavsett om du vill leda fitnessklasser i solnedgången, uppfylla resedrömmar för små semesterfirare i Bamseklubben eller påbörja en internationell ledarkarriär inom ledarskap.

Många av våra kollegor utomlands jobbar med kundservice, till exempel som Service Guide där dagarna består av allt från välkomstmöten till att guida utflykter. Vi har även specialiserade guider som välkomnar våra gäster på flygplatser runt om i världen och kollegor som från vårt Contact Center på Mallorca sköter den digitala servicen till våra gäster.

Gillar du att arbeta med barn så är kanske barnklubbsledare på TUI Blue For Families ett jobb för dig? Då arbetar du antingen i Bamseklubben eller med våra allra yngsta gäster i Baby Club.

Vi har även specialiserade roller inom Sport & Fitness där du kan leda förkoregraferade klasser, men även skapa dina egna pass. Trivs du som bäst på scenen så kanske Family Entertainer är något för dig?

Rekryteringsprocessen

Vi rekryterar i huvudsak två gånger om året. Till sommaren har vi allra flest möjligheter då vi rekryterar för alla roller. Söker du redan i oktober så har du störst chans att få just den rollen du vill ha. Lagom till sommaren så öppnar vi vår kampanj inför vintern, då vi först och främst fokuserar på roller som Service Guide och Contact Center Advisor.

Rekryteringsprocessen ser lite olika ut beroende på vilken roll du söker, men kan innehålla onlinetest och video-uppladdningar. Klarar du första delen av processen så kommer du att bli inbjuden till en Experience Day i Stockholm, Köpenhamn eller Helsingfors.

Utbildning

När du jobbar för TUI ingår självklart all utbildning du behöver för att lyckas i din roll. Typ av utbildning beror på vilken jobbroll du sökt, men kan exempelvis bestå av Smiles Academy med fokus på service och försäljning, eller en av våra konceptutbildningar inom Sport & Fitness, Entertainment eller Child Care.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss på mail eller telefon. Eftersom vi är en internationell organisation ber vi dig att skriva på engelska, och det är även våra engelsktalande kollegor som svarar om du ringer.

tuidx.recruitmentnordic@tui.com
Telefon: 08-585 655 17

Se alla TUIs jobb utomlands