Resor
till
Raa Atoll

Pris från

...

Våra hotell

1 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Enkel middagca 225:-
  • 1,5 liter vattenca 50:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsskillnad+4 timmar
  • HuvudstadMalé
  • SpråkDivehi
  • FolkmängdCa 420 000

Resor till Raa Atoll

Raa Atoll

Raa-atollen bjuder på paradisisk skönhet och några av Maldivernas bästa dykplatser. På den rofyllda lilla hotellön Meedhupparu bor du i bungalow intill stranden. Det ger dig tillgång till dussintals orörda och obebodda rev och atoller. All Inclusive ingår i resans pris.

Atollen Raa består av fler än 90 öar och ligger en bit nordväst om flygplatsön och Maldivernas huvudstad Male’. Här finns fantastiska förutsättningar för dykning och snorkling. Både direkt vid din hotellö Meedhupparu Island Resort och genom båtturer som hotellet ordnar.

Vita stränder och snorklingslaguner

Hela den lilla ön Meedhupparu inramas av krivita stränder. En kort bit ut i havet bildar ett cirkelformat korallrev ett naturligt skydd kring ön. Det skapar turkosblå laguner närmast stranden och en idealisk miljö för snorkling. Ta med egen utrustning, möjligheten att hyra är begränsad.

Två spaavdelningar

När du vill ha omväxling till snorkling och strandliv kan du unna dig en stund i någon av hotellets två spaavdelningar. Den ena erbjuder traditionella spabehandlingar, den andra är inriktad på ayurveda. Vill du fortsätta att leva enligt ayurvedaprincipen finns även en restaurang med detta tema inom hotellområdet. Läs mer i hotellpresentationen.

Maldiverna som helhet

På kartan ser Maldiverna ut som pyttesmå kaksmulor på en blå duk. Allt land är skapat av korallbildningar på en vulkanisk havsrygg och landets högsta punkt ligger bara drygt två meter över havet. Barriärrev skyddar öarna från vågor och bildar turkosfärgade laguner med världens kanske bästa förutsättningar för snorkling.

Resa till Maldiverna

Vi tar dig till Maldiverna med reguljärflyg som landar på den särskilda flygplatsön intill landets huvudstad Male’. Efter landning fortsätter du till Meedhupparu med sjöflygplan, en resa på cirka 45 minuter över den spektakulärt vackra arkipelagen. Transfer till och från ön ingår alltid.

Restyper i Raa Atoll