Resor
till
Gaafu Alifu Atoll

Pris från

...

Våra hotell

1 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Pizzaca 115:-
  • 1 liter vattenca 30:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsskillnad+4 timmar
  • HuvudstadMalé
  • SpråkDivehi
  • FolkmängdCa 420 000

Resor till Gaafu Alifu Atoll

Gaafu Alifu Atoll

Mitt på en kritvit strand på en paradisö i Maldiverna ligger Robinson Club Maldives, en dröm för dig som vill träna, äta gott och njuta intill ett turkost hav. På Gaafu Alifu Atoll är det lätt att behålla sin hälsosamma livsstil under semestern.

Gaafu-atollen är del av den stora Huvandhumaa-atollen och ligger i den sydligaste delen av Maldivernas övärld, mer eller mindre mitt på Ekvatorn. På paradisön Huvandhumaa Fushi ligger exklusiva Robinson Club Maldives, med massor av aktiviteter, spa och vattensporter. Men också fräsch och hälsosam mat som serveras i den mest romantiska miljö du kan tänka dig.

Strand- eller vattenvilla

Du väljer mellan att bo i strand- eller vattenvilla, byggd på pålar ute i det turkosblå havet. Det är bara att hoppa i och snorkla utmed det artrika korallrevet som omger ön.

Spa, gym och dykning

På Robinson Club Maldives finns spa, gym och ett dykcenter. Du kan hålla på med din favoritsport eller lära dig något helt nytt, köra hårda styrkepass eller varva ner med yoga. Kanot, vindsurfing, segling och båtturer finns också i programmet. Läs mer om allt du kan göra på Robinson Club Maldives i hotellpresentationen.

Maldiverna som helhet

På kartan ser Maldiverna ut som pyttesmå kaksmulor på en blå duk. Allt land är skapat av korallbildningar på en vulkanisk havsrygg och landets högsta punkt ligger bara drygt två meter över havet. Barriärrev skyddar öarna från vågor och bildar turkosfärgade laguner med världens kanske bästa förutsättningar för snorkling.

Resa till Maldiverna

Året runt flyger vi till Maldiverna med reguljärflyg som landar på den särskilda flygplatsön intill landets huvudstad Male’. Därifrån tas du till din paradisö med sjöflygplan, inrikesflyg eller båt, beroende på avstånd. Transfer till och från ön ingår alltid. Läs mer under Transfertid.

Maldiverna under sommarsäsongen

Under sommarmånaderna maj-september är vädret inte lika stabilt och solsäkert som på vintern och häftiga, men snabbt övergående, regn kan förekomma. Däremot kan du hitta resor till betydligt lägre priser än under högsäsongen. Här kan du läsa mer om vädret på Maldiverna.

Restyper i Gaafu Alifu Atoll