Resor
till
Dhaalu Atoll

Pris från

...

Våra hotell

2 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Pizzaca 115:-
  • 1 liter vattenca 30:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsskillnad+4 timmar
  • HuvudstadMalé
  • SpråkDivehi
  • FolkmängdCa 420 000

Resor till Dhaalu Atoll

Dhaalu Atoll

Mitt i Maldivernas övärld ligger Dhaalu Atoll. Här bor du på något av RIUs två nya strandparadis bland kokospalmer och turkosa laguner. Korallreven och det kristallklara vattnet gör resmålet perfekt för snorkling, dykning och andra vattensporter.

Våra splitternya RIU-hotell ligger på de privata öarna Maafushi och Kedhigandu som är sammankopplade med en gångbro. Hit åker du för att koppla av, njuta av god mat och självklart för att utforska det färgglada livet under ytan. Här kan du ställa skorna på rummet och leva barfotaliv hela semestern, oavsett om du är på stranden eller i baren. För maximal avkoppling kan du unna dig en, eller flera massagebehandlingar i spa-avdelningen. Och för dig som inte bara vill ha lata dagar så finns det gott om aktiviteter att välja på.

Två hotellöar

Riu Atoll på ön Maafushi passar såväl familjer som vuxna sällskap utan barn. Välj mellan rum på stranden eller en villa på vattnet där du kan få se clownfiskar från din terrass. Tröttnar du på sand mellan tårna kan du testa på paddelsurfing (SUP), trampbåt eller snorkling.

Riu Palace Maldivas på ön Kedhigandu är hotellet för dig som är ute efter en riktigt lyxig semester. För att sätta extra guldkant på resan kan du boka en vattenvilla med privat pool. Gäster på Riu Palace Maldivas får använda flera faciliteter och aktiviteter på grannhotellet Riu Atoll. Av de två öarna är denna lite lugnare då aktiverarna hålls på grannön. Restaurangerna och barerna på Riu Palace Maldivas är dessutom endast för hotellets gäster.

Maldiverna som helhet

På kartan ser Maldiverna ut som pyttesmå kaksmulor på en blå duk. Allt land är skapat av korallbildningar på en vulkanisk havsrygg och landets högsta punkt ligger bara drygt två meter över havet. Barriärrev skyddar öarna från vågor och bildar turkosfärgade laguner med världens kanske bästa förutsättningar för snorkling.

Resa till Maldiverna

Året runt flyger vi till Maldiverna med reguljärflyg som landar på den särskilda flygplatsön intill landets huvudstad Male’. Därifrån tas du till din paradisö med sjöflygplan, inrikesflyg eller båt, beroende på avstånd. Transfer till och från ön ingår alltid. Läs mer under Transfertid.

Maldiverna under sommarsäsongen

Under sommarmånaderna maj-september är vädret inte lika stabilt och solsäkert som på vintern och häftiga, men snabbt övergående, regn kan förekomma. Däremot kan du hitta resor till betydligt lägre priser än under högsäsongen. Här kan du läsa mer om vädret på Maldiverna.

Restyper i Dhaalu Atoll