Resor
till
Noonu Atoll

Pris från

...

Våra hotell

1 st

Prisnivå

Prisexemplen avser Ari Atoll
  • Pizzaca 115:-
  • 1,5 liter vattenca 35:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsskillnad+4 timmar
  • HuvudstadMalé
  • SpråkDivehi
  • FolkmängdCa 420 000

Resor till Noonu Atoll

Noonu Atoll

Res till Noonu Atoll i Maldiverna om du vill ha din paradissemester kryddad med träning och fräsch, hälsosam mat. På ön Orivaru ligger Robinson Club Noonu där du kan ägna dig åt din favoritsport omgiven av vita stränder och turkosblått hav.

På den lilla ön Orivaru i Noonu-atollen ligger ett enda hotell – nya Robinson Club Noonu. Mitt i den tropiska grönskan hittar du infinitypool, gym, spa och flera restauranger med fokus på både gourmetmat och läckra, hälsosamma menyer.

Tropisk ö med fokus på att må bra

Bor du på Robinson Club Noonu är allt upplagt för en aktiv semester varvat med avkoppling och god mat. Här finns allt från beachvolleyboll, fotboll och tuffa träningspass till yoga och pilates. Hotellets spa har både massage och bastu. Självklart är Noonu-atollen, precis som andra ögrupper i Maldiverna, rena paradiset för dig som gillar att dyka och snorkla. Boka en utflykt med instruktör som tar dig med ut till hotellets eget husrev.

Maldiverna som helhet

På kartan ser Maldiverna ut som pyttesmå kaksmulor på en blå duk. Allt land är skapat av korallbildningar på en vulkanisk havsrygg och landets högsta punkt ligger bara drygt två meter över havet. Barriärrev skyddar öarna från vågor och bildar turkosfärgade laguner med världens kanske bästa förutsättningar för snorkling

Resa till Maldiverna

Året runt flyger vi till Maldiverna med reguljärflyg som landar på den särskilda flygplatsön intill landets huvudstad Male’. Därifrån tas du till din paradisö med sjöflygplan, inrikesflyg eller båt, beroende på avstånd. Transfer till och från ön ingår alltid. Läs mer under Transfertid.

Maldiverna under sommarsäsongen

Under sommarmånaderna maj-september är vädret inte lika stabilt och solsäkert som på vintern och häftiga, men snabbt övergående, regn kan förekomma. Däremot kan du hitta resor till betydligt lägre priser än under högsäsongen. Här kan du läsa mer om vädret på Maldiverna.

Restyper i Noonu Atoll