Resor
till
Meemu Atoll

Pris från

...

Våra hotell

1 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Pizzaca 130:-
  • 1 liter vattenca 35:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsskillnad+4 timmar
  • HuvudstadMalé
  • SpråkDivehi
  • FolkmängdCa 420 000

Resor till Meemu Atoll

Meemu Atoll

Meemu atoll består av 33 öar och ligger söder om flygplatsön och Maldivernas huvudstad Male’. Dykplatserna här hör till Maldivernas hemligaste, med fantastisk dykning och snorkling vid orörda och obebodda rev och atoller.

Vårt hotell heter Cinnamon Hakuraa Huraa Club, vilket betyder ”revet ovanför vattnet” och har ett fantastiskt läge i en orörd lagun. Lagunen är så stor att du behöver gå ombord på en båt för att upptäcka Meemu atolls fantastiska marina liv. Varje morgon och eftermiddag tar hotellets egen båt dig med på en tur i den stora lagunen så att du kan snorkla. Har du tur stöter du på valhaj, manta ray, som finns här större delen av året.

All Inclusive ingår
Inom ramen för din All Inclusive kan du ta för dig av allt som den fina resorten Hakuraa Huraa erbjuder. Malaafaiy är hotellets stora bufférestaurang och i Nalha Falhu Lounge & Bar kan du ta en drink och beundra solnedgången över lagunen. Vill du ha en romantisk candle light dinner på stranden går det också att fixa.

Spa och stand-up-paddling
När du vill ha omväxling till snorklingen och de avkopplande stunderna på en solbädd kan du fiska, åka jet ski eller testa stand-up-paddling. Eller unna dig en stund i hotellets spaavdelning.

Maldiverna som helhet
På kartan ser Maldiverna ut som pyttesmå kaksmulor på en blå duk. Allt land är skapat av korallbildningar på en vulkanisk havsrygg och landets högsta punkt ligger bara drygt två meter över havet. Barriärrev skyddar öarna från vågor och bildar turkosfärgade laguner med världens kanske bästa förutsättningar för snorkling.

Resa till Maldiverna
Vi tar dig till Maldiverna med reguljärflyg som landar på den särskilda flygplatsön intill landets huvudstad Male’. Efter landning fortsätter du till Meemu atoll med sjöflygplan, en resa över den spektakulärt vackra arkipelagen. Transfer till och från ön ingår alltid.

Restyper i Meemu Atoll