Resor
till
Baa Atoll

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Läsk (33 cl)Ca 25:-
  • SalladCa 95:-
  • BuffémiddagCa 290:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsskillnad+ 4 timmar
  • HuvudstadMale'
  • SpråkDivehi
  • FolkmängdCa 420 000

Resor till Baa Atoll

Baa Atoll

Mitt i Maldivernas paradisiska övärld ligger atollen Baa och den vackra ö som inrymmer hotell Kihaa Maldives. Där kan du se fram emot allt från snorkling bland färgglada fiskar till kritvita stränder, lyxigt boende, tre restauranger, två pooler, gym, spa, tennisbanor och squashhall.

Hotellet Kihaa Maldives står för allt det som har gjort Maldiverna synonymt med paradiset på jorden. Här bor du på en rund liten ö med höga kokospalmer i mitten och närmast havet en obruten strand av kritvit korallsand. Som i sin tur gränsar till turkosa laguner och korallrev med färgglada tropiska fiskar.

Relax och aktiviteter

Alla bor i stora eleganta villor på eller nära stranden. Därifrån har du bara några få barfotasteg till restauranger, två pooler, spa, gym, tennisbanor, squashhall, dykcenter, bibliotek och många andra faciliteter. Läs mer i hotellpresentationen här nedanför.

Så kommer du hit

Atollen Baa ligger centralt i Maldivernas övärld. För att komma dit från den internationella flygplatsen fortsätter du en kort bit med inrikesflyg och körs sedan i motorbåt den sista korta biten till den osannolikt vackra ö du ser på bilderna. Läs mer under fliken ”Fakta”.

Maldiverna som helhet

På kartan ser Maldiverna ut som pyttesmå kaksmulor på en blå duk. Allt land är skapat av korallbildningar på en vulkanisk havsrygg och landets högsta punkt ligger bara drygt två meter över havet. Barriärrev skyddar öarna från vågor och bildar turkosfärgade laguner med världens kanske bästa förutsättningar för snorkling.

Resa till Maldiverna

Året runt flyger vi till Maldiverna med reguljärflyg som landar på den särskilda flygplatsön intill landets huvudstad Male’. Därifrån tas du till din paradisö med sjöflygplan, inrikesflyg eller båt, beroende på avstånd. Transfer till och från ön ingår alltid. Hur det går till läser du under rubriken Transfertid i presentationen av ditt hotell.

Maldiverna under sommarsäsongen

Under sommarmånaderna maj–september är vädret inte lika stabilt och solsäkert som på vintern och häftiga, men snabbt övergående, regn kan förekomma. Däremot kan du hitta resor till betydligt lägre priser än under högsäsongen. Här kan du läsa mer om vädret på Maldiverna.

Restyper i Baa Atoll

Rekommenderade hotell - Baa Atoll

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i Baa Atoll Visa alla hotell på Maldiverna