Resor
till
South Male Atoll

Pris från

...

Våra hotell

2 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • LunchsalladCa 110:-
  • 1,5 liter vattenCa 35:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsskillnad+ 4 timmar
  • HuvudstadMale'
  • SpråkDivehi
  • FolkmängdCa 420 000

Resor till South Male Atoll

South Male Atoll

South Male-atollen ligger centralt i Maldivernas övärld. Den är ett av många stora kluster av ringformade korallrev som omger väl skyddade små paradisöar. Här kan du välja vårt prisvärda och harmoniska All Inclusive-hotell Adaaran Club Rannalhi.

South Male Atoll har fått sitt namn av enkla geografiska skäl – den ligger strax söder om Maldivernas huvudstad Male’ och ön med den internationella flygplatsen. Det betyder att du som bor här dels får en relativt snabb båttransfer från flygplatsen (ca 45 min) och dels att du lätt kan göra en dagsutflykt för att uppleva huvudstadens gatumyller och sevärdheter.

En harmonisk oas

Hotellet Adaaran Club Rannalhi ligger på sin helt egna lilla paradisö i South Male Atoll. Här går du ner i varv totalt från första stund och kan välja mellan att bo i små hus på själva ön eller i vattenvillorna som står på pålar i vattnet. All Inclusive gör hotellet extra prisvärt. Läs mer i hotellpresentationen nedan.

Maldiverna som helhet

På kartan ser Maldiverna ut som pyttesmå kaksmulor på en blå duk. Allt land är skapat av korallbildningar på en vulkanisk havsrygg och landets högsta punkt ligger bara drygt två meter över havet. Barriärrev skyddar öarna från vågor och bildar turkosfärgade laguner med världens kanske bästa förutsättningar för snorkling.

Resa till Maldiverna

Året runt flyger vi till Maldiverna med reguljärflyg som landar på den särskilda flygplatsön intill landets huvudstad Male’. Därifrån tas du till din paradisö med sjöflygplan, inrikesflyg eller båt, beroende på avstånd. Transfer till och från ön ingår alltid. Läs mer under Transfertid.

Maldiverna under sommarsäsongen

Under sommarmånaderna maj-september är vädret inte lika stabilt och solsäkert som på vintern och häftiga, men snabbt övergående, regn kan förekomma. Däremot kan du hitta resor till betydligt lägre priser än under högsäsongen. Här kan du läsa mer om vädret på Maldiverna.

Restyper i South Male Atoll