Riu Palace Maldivas

 • RIU Hotels & Resorts
 • Dhaalu Atoll, Maldiverna

Om hotellet

Lyxigt och All Inclusive dygnet runt

På ön Kedhigandu i Dhaalu Atoll ligger lyxiga hotell Riu Palace Maldivas. Ett helt nybyggt hotell där du får allt du förväntar dig av Maldiverna och lite till. Förutom pudervit strand och klarblått hav finns massor att göra. All Inclusive har du dygnet runt och en service utöver det vanliga.

Tillsammans med grannön Maafushi, där hotell Riu Atoll ligger har du allt du behöver för en lyckad semester. När du bor på Riu Palace Maldivas har du nämligen tillgång till grannhotellets faciliteter. Öarna binds ihop av en gångbro som kantas av vattenvillor.

Infinity-pool och vattensporter

Att hitta lugnet är inte svårt på denna paradisö. Välj mellan att relaxa på stranden eller i infinity-poolen, där du kan simma till baren och ta en svalkande drink. När du vill ha lite mer att göra är det bara att promenera över bron till hotell Riu Atoll. Där kan du testa på paddelsurfing (SUP), paddla kanot eller dyka och snorkla vid korallrevet. Dessutom hittar du både spa och gym här. Flera kvällar i veckan ordnas även kvällsunderhållning.

Lyxa till det och boka en vattenvilla med privat pool

Att kunna bo ovanpå vattnet med en egen stege ner till havet från din terrass, är en möjlighet du inte får så ofta. På Riu Palace Maldivas finns till och med möjlighet att bo i en vattenvilla med en privat pool! Hur häftigt som helst.

Generös All Inclusive dygnet runt

All Inclusive där flera restauranger och barer ingår har du under dygnets alla timmar. Förutom hotellets restauranger kan du även använda grannhotellet Riu Atolls barer och restauranger. Läs mer under fliken All Inclusive längre ner på sidan.

Transfer ingår

Transfer med inrikesflyg och speedboat mellan Male Airport och hotellet ingår i resans pris.

 • Antal rum : 176

Snabbfakta

Utomhuspool/Barnpool
Ja/Ja
Centrum
5 km
Transfertid
ca 1 tim

RIU

Med känsla för varje detalj

 • Känsla för varje detalj. Allt från utsmyckning till städning sköts med samma omsorg om din upplevelse.
 • Mat och dryck i toppklass. Hälsosamma råvaror, nyanserade smaker och vacker presentation är ledord i köket.
 • Service utöver det vanliga & många återkommande gäster. Att så många vill tillbaka år efter år säger det mesta om RIU-känslan.
 • Lång erfarenhet. Familjen Riu öppnade sitt första hotell 1953. Idag är de världsledande men har bevarat den familjära känslan.
 • Bra lägen. När nya hotell ska öppnas är RIU kräsna och väljer lägen nära strand eller centrum, även om det kostar mer.

RIU konceptet gäller:

 • 2024-05-01 till 2024-11-01
 • 2025-05-01 till 2025-11-01

Miljö-/hållbarhetscertifierat

Det här är ett av våra miljö-/hållbarhetscertifierade hotell. När du bokar det så är du med och bidrar till TUI Care Travel och till ett mer hållbart resande.

Läs mer om TUI Care Travel och våra certifierade hotell

Adress & telefon

Adress
Kedhigandu Island, Dhaalu Atoll, Maldives
Telefon
+96 040 037 00

Viktig information

För att behålla Maldivernas naturliga skönhet, kan det på vissa ställen saknas skyddsräcken/barriärer vid strandnära rum, vattenbungalows eller vid allmänna gångvägar. Det innebär att du kan ta dig direkt ner i vattnet. Om du reser med barn är det därför viktigt att du känner dig bekväm med att boka detta boende.

Transfer med inrikesflyg och speedboat ingår (med reservation för ändringar). För mer information om transfer och bagage, läs under Transfertidresmålssidan.

Fritt WiFi gäller två enheter per person, fler enheter är mot kostnad.

Reception 24 h
Ja
Officiell klassificering
*****
Byggt
2018/2019
Antal rum
176
MasterCard
Ja
Visa
Ja
WiFi
Ja
WiFi i allmänna utrymmen utan kostnad
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja

Rummen

WiFi
Ja
Svit
47-60 m2
Juniorsvit
40 m2
Kassafack utan kostnad
Ja
AC utan kostnad
Ja
Takfläkt
Ja
Minibar
Ja
Roomservice
Ja
Städning
7 dagar/vecka
Hårfön
Ja
Tv
Ja
Dusch/wc
Ja

Mat & dryck

En bufférestaurang, en bar och två specialrestauranger finns på Riu Palace Maldives, resterande ligger på grannön Riu Atoll.

Bufférestauranger
1
À la carte-restauranger
4
Barer
3
Poolbar
Ja
Poolbar
1
Frukost
Buffé
Lunch
Buffé
Middag
Buffé, Meny
All Inclusive
Ja

Avstånd

Centrum
5 km
Flygplats
5 km

Strand

Typ av strand
Korallstrand, Sandstrand
Strandhandduk utan kostnad
Ja
Solsängar på stranden utan kostnad
Ja

Pool

Barnpool finns endast på Riu Atoll.

Utomhuspool
Ja
Pooler
1
Infinity pool
Ja
Barnpool
Ja
Barnpooler
1
Pool
Ja
Poolhandduk
Ja
Poolhandduk utan kostnad
Ja

Avkoppling

Spa-avdelningen ligger på granhotellet Riu Atoll.

Åldersgräns för ångbastun är 18 år.

Spa
Ja
Wellness-area
Ja
Massage
Ja
Frisör
Ja
Ångbastu
Ja

Underhållning

Shower/livemusik
Ja

Sport

Gymmet ligger på grannhotellet Riu Atoll. Kostnadsfria träningspass med RiuFit dagligen.

Sportskor i gymmet är ett krav.

Gym
Ja
Åldersgräns för gym:
18
Gruppträning
Ja
Kanot/trampbåt
Ja
Paddelsurfing
Ja

Barn & ungdomar

I RiuLand på Riu Atoll finns internationella barnklubbar för åldrarna 4–7 respektive 8–12 år, med engelsktalande ledare.

Internationell barnklubb
Ja

All Inclusive

Måltider och drycker

Frukost-, lunch- och middagsbuffé med måltidsdrycker (lokalt vin, öl, läsk eller mineralvatten). Nationell alkohol (även vissa internationella märken) vin, öl, läsk och mineralvatten, barservering (anvisade barer/tider).

Bufférestaurangen The Palm Frukost kl. 7-10.30 Lunch kl. 12-15.30 Middag kl. 18.30-22

Middagar kan även ätas på specialrestaurangerna: Krystal med fusionmat. Öppen från kl. 18.30, bordsbokning krävs. Yu Hi med japansk mat. Öppen från kl. 18.30, bordsbokning krävs.

Paradise poolbar med swim up, kl. 10-18.

Som gäst på RIU Palace Maldivas kan du även dricka och äta på hotell Riu Atoll.

Riu Atoll: Sofia med italiensk mat. Öppen från kl. 18.30, bordsbokning krävs. Beef Steak House med grillat. Öppen från kl. 18.30, bordsbokning krävs.

Boduberu Lounge bar med utomhusterrass kl. 18-24. Sports sportbar med snacks och dryck, öppet dygnet runt.

Sport och underhållning

Gym, ångbastu, kajak, trampbåtar, paddelsurfing (SUP), snorkelutrustning samt 1 introduktionslektion i dykning ingår (dykning utöver det är mot kostnad). Kvällsunderhållning med shower och livemusik flera gånger i veckan.

Övrigt

Minibaren på rummet fylls på kontinuerligt.

All Inclusive-innehållet och tider kan komma att ändras under säsongen, exempelvis i början och i slutet av säsongen eller om gästantalet är lågt.

Vår service: Dygnet runt via TUI-appen

 • Gäller från 2024-11-01 till 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att nå oss dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi kan hjälpa dig att boka utflykter och hyrbil, ge dig restaurangtips och visa var du hittar den bästa shoppingen eller de finaste stränderna. Självklart kommer vi också att hjälpa till med praktiska frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Vår service: TUI-guider på hotellet och TUI-appen dygnet runt

 • Gäller från 2024-05-01 till 2024-11-01
 • Gäller från 2025-05-01 till 2025-11-02

Möt TUI-guiderna på hotellet

Vårt internationella guideteam finns på hotellet minst några gånger i veckan. De kan hjälpa dig att boka utflykter och hyrbil, ge dig restaurangtips och visa var du hittar den bästa shoppingen eller de finaste stränderna. Självklart kommer de också att svara på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester.

Service via TUI-appen dygnet runt

TUI-appen är det enklaste sättet att nå oss när det passar dig. Under Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Din restid beror på vilket flyg du väljer. Cirka 13 tim från Stockholm-Arlanda inklusive mellanlandning i Doha.

Transfertid

Transfer till Dhaalu Atoll ingår.

Ca 45 minuter med inrikesflyg från flygplatsön Male till flygplatsen på Dhaalu Atoll. Därifrån speedboat cirka 20 minuter till hotellet.

Observera att många timmars väntan kan uppstå till och från hotellen beroende på flygtidtabellerna. Transfern kan på grund av väder och vind vara guppig och skakig och kräver ett gott hälsotillstånd och god rörlighet av alla passagerare. Vid eventuella flygförseningar eller på grund av väder och vind kan ditt transportmedel vid enstaka tillfällen ändras och/eller övernattning på en annan ö bli nödvändig.

Bagage Observera att bagagevikten på inrikesflyg och speedboat får vara max 20 kg. Vid övervikt kan det ordnas i mån av plats och med separat transport, då debiteras du ca 2 USD/kg.

Här kan du läsa mer om transfer »

Avstånd

Centrum
5 km
Flygplats
5 km

Strand

Typ av strand
Korallstrand, Sandstrand
Strandhandduk utan kostnad
Ja
Solsängar på stranden utan kostnad
Ja