TUI Sensatori på Rhodos – Greklandssemester i lyxförpackning

Inget ont om den gamla romantiska bilden av Grekland, den med vita byar, sovande katter och svartklädda gummor. Det är också fint men det här är nånting HEEELT annorlunda. Vill du njuta av en lyxig och toppmodern Greklandssemester – läs vidare och lär känna Rhodos mest spektakulära hotell TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa.

Tänk dig ett femstjärnigt All Inclusive-hotell direkt vid stranden, laddat med upplevelser som pooler, spa, gym, tennisbanor, vattenland och fem restauranger. Men tänk dig samtidigt – och nu kommer det riktigt unika – att känslan trots hotellets storlek är behagligt rofylld nästan överallt (utom i vattenlandet).

TUI Sensatori på Rhodos, rymdfåtöljer i hotellets lobby
I hotellets lobby kan du krypa in i en av rymdfåtöljerna

Avslappnad lyx

Som du kan se på bilderna skulle hotellet lätt platsa i ett glansigt livsstilsmagasin. Arkitekter och inredare har jobbat med luft och rymd men också med massor av läckra detaljer. Resultatet är så långt ifrån stelt man kan komma – lyxen sitter i den avslappnade känslan. Här kan du vara dig själv fast du bor femstjärnigt.

TUI Sensatori på Rhodos, Bhodi Bar vid stranden
Varva ner, beställ något gott och kolla dina senaste bilder på Bhodi Bar nere vid stranden

Olika delar för par och familjer

För att passa alla smaker har hotellet reserverat vissa delar bara för vuxna. Så till exempel vänder sig strandserveringen Bhodi Bar och poolbaren Citrus till gäster över 16 år. Likaså finns en pool enbart för vuxna. Men i gengäld hittar familjerna allt de drömmer om i aktivitetspoolen, vattenlandet och på många andra ställen.

TUI Sensatori på Rhodos, flygbild över vattenlandet
Vattenlandet med sina 11 vattenrutschbanor sett från ovan

Boka rum med egen pool

Den lyxiga känslan börjar redan när du ska välja rum. Förutom ”vanliga” (men stora och smakfullt inredda) dubbelrum finns även familjerum, familjesviter och tvårumssviter på 56 kvadratmeter. Plus att alla sorters rum går att boka med swim up, alltså en poolkanal direkt vid terrassen, och vissa av sviterna har privat pool.

TUI Sensatori på Rhodos, interiör i en av juniorsviterna
Så här kan det se ut inne i en av hotellets sviter

Charmig by på gångavstånd

På 25 minuter kan du promenera längs stranden till den lilla byn Gennadi. Och där får du faktiskt det där romantiska Grekland som bonusupplevelse, i form av gränder med vitkalkade hus, genuina tavernor och krukor med kryddörter utanför husen. Det bästa av två världar väntar.

TUI Sensatori på Rhodos, panoramabild över hela hotellet
Pooler, terrasser och trendig arkitektur – allt vänt mot stranden och havet

Blev du sugen nu?

Här kan du läsa mer och kolla priser och avresedatum för resor till TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa »

TUI Sensatori på Rhodos, en av poolkanalerna med swim up-rum i kvällsbelysning
Kvällsbelysning över en av poolkanalerna där du kan boka swim up-rum