Resor
till
Plimmiri

Pris från

...

Våra hotell

2 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Pizzaca 80:-
  • 1 liter vattenca 9:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad+1 timme
  • HuvudstadAten
  • SpråkGrekiska
  • Folkmängdca 120 000 (Rhodos)

Resor till Plimmiri

Plimmiri

Längre bort från stress och jäkt är det svårt att komma. Vårt moderna TUI Magic Life-hotell ligger direkt vid en av Rhodos finare stränder, med inget annat än idylliskt jordbrukslandskap och glittrande hav runt omkring. Du bor bekvämt med All Inclusive och har tillgång till massor av kostnadsfria aktiviteter.

Plimmiri ligger långt söderut på Rhodos, i natursköna trakter dit turismen inte riktigt kommit ännu. Orten är så liten att den knappt kan kallas by. En fisktaverna, en liten hamn med blåvita fiskebåtar och några sommarhus är hotellets enda grannar. I gengäld är TUI Magic Life Plimmiri en hel semestervärld i sig självt.

Ett av Rhodos mest välutrustade hotell

Stranden, tre pooler och tre barnpooler ger omväxlande möjligheter till bad och avkoppling. Och det finns mycket mer än så. Till exempel tennisbanor, beachvolleyboll, mountainbike, minifotboll, gym och ett spa där du kan boka hälso- och skönhetsbehandlingar. I en amfiteater ordnar hotellet kvällsunderhållning under bar himmel.

Alltid något att göra

Hotellområdet sträcker sig från stranden upp mot en grönskande trädgård på en platå. En pool, strandbar och en av restaurangerna ligger i närheten av stranden. Uppe på platån hittar du två pooler till, huvudrestaurangen och andra faciliteter. I konceptet TUI Magic Life ingår att du kostnadsfritt kan vara med på aerobicspass, danskurser och vattensporter som brädsegling och kajakpaddling. Läs mer i hotelltexten här nedanför.

Sandstrand och rofylld landsbygd

Plimmiristranden är flera kilometer lång och består av en blandning av sand och klappersten. Bakom den höjer sig sanddyner med gräs och buskar. Därnäst tar jordbrukslandskapet vid med olivlundar och fält där man odlar potatis, sallad och andra grönsaker.

Upptäck Rhodos med hyrbil

Redan hemifrån kan du boka hyrbil för en eller flera dagar för att smidigt ta dig runt på ön. Till "den vita staden" Lindos är det 34 kilometer och ungefär dubbelt så långt, drygt sju mil, är det till Rhodos stad med sitt stora utbud av shopping och sevärdheter.

Restyper i Plimmiri